סקר

אתי בת 15

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

עכשיו שעוד מעט מתחילה הסדרה של יהודה וביחד עם זה גם המורדים אז יש לי סקר קטן... מה תראו? - אהבה מעבר לפינה (התוכנית של יהודה) - המורדים- עונה שנייה - כלום את התשובה שלי כולם יודעים לא? אם לא אז הנה התשובה...: אהבה מעבר לפינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SofyTofy

New member
התשובה שלי..

איזה סקר טיפשי, ברור ש............................ אהבה מעבר לפינה
המורדים
שאני אראה המורדים

1טופיפי

New member
אהבה מעבר לפייייינה!!!!

חח עד שמראים את יהודה עכשיו כל יום אני לא הולכת לפספס את זה..

pompii

New member
המורדים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סתאאאאאאאאאאאאאם גועל נפש המורדים, ישלמו לי אני לא אראה את זה... את התוכנית של יהודה אולי, לא בטוחה...נראה איך זה...

שכנים שכנים

חח סתם....מה הקשר? אם כבר אני פנויה בשעות כאלה(כלומר לא גולשת באינטרנט או עושה שיעורים או לומדת למבחן או מדברת בטלפון או נמצאת עם חברים) אז אני רואה "צעירים חסרי מנוח".אבל אם "אהבה מעבר לפינה" תמצא חן בעיניי אז אני אראה אותה,למה לא? אבל הסדרה עדיין לא התחילה אז איך אני יכולה לדעת כבר מעכשיו מה אני אראה?ואולי בכלל, בעזרת השם,"אבק כוכבים" תחזור עד אז ואז אני כמובן אראה "אבק כוכבים" בלי לחשוב פעמיים.

עדי18

New member
ברור ש.........

אהבה מעבר לפינה!!! מה חשבתם?! שאני אפספס את הסדרה של יהודה??????

meytalll

New member
אהבה מעבר לפינה...

ברורו שאהבה מעבר לפינה...(למרות שאני אוהבת מאוד גם את המורדים)אבל איך אני יחמיץ את הנמשה הזה יהודה כל יום בטלוויזיה?..איך אפשר????.

meytalll

New member
נמשה=נשמה!!!

מצטערת התלבלבתי...נראה לכם שאני יגיד עליו שהוא נמשה?????.הוא נשמה!!!!

וואווו

אני חייבת להגיד שהטעם שלי ממש שונה משלכן אהה והמורדים זה לא גועל נפש!!! אבל כול אחת והטעם שלה!!! אהה לא עניתי אני יראה המורדים!!!

אתי בת 15

New member
ידעתי שתבחרי המורדים

תאמת אני לא אוהבת אותם... פעם אהבתי אבל עכשיו כבר לא.... ד"א ראית את הויוה פלוס יש שם כמה תמונות של המורדים

למעלה