ריקי מתלבשת ממש כמו זונה ברב הפרקים.. פעם אחת היא נראתה כאילו היא יצאה מסט של איזה סרט סאדו מאזו...... ענבר מתלבשת לפעמים יפה וסקסי ולפעמים שיא המוזר כזה.. :\ שירן הולכת ונהיית יותר פרובקיטיבית... כל פעם המכנס מתקצר והחולצה עולה.. רותם לא יודעת לפעמים היא מתלבשת בסדר ולפעמים השמלות האלה שאמורות להקנות לה מראה יותר סקסי רק מכערות אותה עוד יותר וממש לא מחמיאות לה יעל מתלבשת הכי יפה לפי דעתי.. כמו החולצה השקופה ההיא.. לפי דעתי היא הייתה מהממת.. וגם הייתה לה חצאית לבנה עם נקודות כאלה בכל מיני צבעים..
נראה לי שרותם ובאמת לךא בגלל שאני אוהבת אותה גם היא לא מתלבשת הכי מהמם אבל יחסית לשאר הבנות שם... שירן צריכה לחיות בים היא נראית כאילו היא ממש אוהבת להיות עם חזיה ותחתונים כל הזמן... ריקי...נו באמת, ת'אמת אתם הייתם מעיזים להתלבש ככה?! יעל פחחחחחחחחחחחחחחח אפילו אי אפשר לתאר פשוט מזעזע!!!!!!! אה...וגם ענבר לפעמים דופקת הופעות יש לה גוף מדהים!!!!!! הרבה יותר יפה משל שירן אם תשאלו אותי...
ששירן מתלבשת הכי יפה, במיוחד את החצאיות הקצרות שהם ממש מדליקות רותם מתלבשת לפעמים יפה, אבל פעם היא לבשה חולצה שהיתה צמודה עליה וראו לה את כול הבטן וזה היה מגעיל אני לא אוהבת את הסגנון של יעל, די מכוער ריקי מתלבשת מ-ד-ה-י-ם!!! כמו בסגנון של קסטרו, במיוחד עם כול החצאיות אבל לפעמים יש לה בגדים מגעילים.
אוקי אז ככה: 1. יעל ושירן משקיעות ממש 2.ליה לובשת כמעט הכול.... 3.אני מתה על ריקי! למרות שלפעמים היא מתלבשת כמו איזה זונה... ולמה לעזאזל רק עגיל אחד? ועוד בגודל של אסיה?! פעם היא לבשה מן חולצה מעור מפחידה כזו.... נראה כאילו היא נכנסה למכונת גריסה.. 4.נירה נראת כמו איזה עורכת דין... אבל גם יפה.... ו "מחויט" 5.רותם- ממש מתלבשת סתם ומעצבן אבל אני חולה עליה 6. מי נשאר? אה כן ענבר גם יפה רק קצת מיסטי.... טוב זה מה שיפה 7.מישל- מזעזע 8. אופקורס--- סוניה