סקר

וִיקוּש

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

עכשיו כשכבר סיימנו ללמוד בערך, מי המורה שתזכרו הכי טוב לדעתכם ולמה? אני אזכור הרבה מורות, אבל הכי הכי אני אזכור את המחנכת שלי ששנאתי בתחילת שנה שעברה ועכשיו אני פשוט מתה עליה, תמיד יש צחוקים בשיעורים שלה (היסטוריה) ואני אוהבת כשהיא מספרת על כל מיני תלמידים מצחיקים שהיו לה פעם
בקיצור
לשלטון

ליטן א

New member
גם לי - מורה להיסטוריה

שימי לב
מורֵה, לא מורָה.. התחלתי ללמוד אצלו מכיתה ט'. מאז אני לומד אצלו. הוא התחיל איתנו קשוח, עשה לנו חיים קשים. אבל מה - אחלה בן אדם. הכי קטעים, היה שפגשתי אותו באיצטדיון כדורגל.. השיעורים שלו היו מלאים הרבה הומור, הרבה אנושיות, ותמיד החומר עבר, למרות הכל.. בתחילת השנה, לצערי, העיפו אותו מביה"ס, לאחר שתוך כדי התכתבות ב-ICQ עם תלמידה מכיתה ט', הוא כתב כמה מילים "לא ראויות להאמר או להכתב בין מורה לתלמידה" (נוסח מדוייק של קטע מהודעה שהמנהל שלח להורי ביה"ס, כחלק מהעידכון הדו-שנתי ששולחים לכולם..) הרבה תלמידים אהבו אותו, אבל זה לא עזר לנו, והוא עזב את ביה"ס.

Ka Dargo

New member
מחנך ט' ו-י'

איתנו היה בפעם הראשונה מחנך (היה ועדיין יש לו תפקיד נוסף) אמנם "לחנך" באופן רציני הוא לא עשה (מבחינת ביה"ס) אבל מה - אחלה בן-אדם...

נזנז

New member
WOW יש הרבה

יש הרבה מורים שאני אזכור לטובה בעיקר בגלל הצחוקים יש את המורה להיסטוריה (מה יש בהם שהם כ"כ מצחיקים) שהיא כל כך מצחיקה בגלל הצורה בהיא הוגה את המילים אירופה (יורובה ) נייטרליות (ניודרליות) וכאלה ויש גם את המורה לתנ"ך הנודעת בכינויה "יונדה" (בדיחה פרטית) . יש לה משפטים מזה דפוקים וכשצוחקים מהם היא מתלהבת נורא כי היא חושבת שאנחנו צוחקים איתה כשבעצם אנחנו צוחקים עליה. היום לדוגמא בתגבורים היא צעקה עלינו ואמרה: "אתם גועל נפש מרוכז"
צחוקייייייייים

אני אזכור מורה אחת

בכל 12 שנות הלימוד שלי נתקלתי במורים חארות באופן תדיר ורק מורה אחת היתה בשבילי המורה בה הידיעה היא אמנם לימדה אותי רק 3 שנים ,אבל היתה הכי טובה וזו המורה שלי לספרות וכמובן אזכור גם את המחנך שליו זה היה בטח מפתיע אותו ,שהיה במשך 3 שנים מחנך נהדר,הוא תמיד טען שלא התחברתי אליו אבל תמיד אהבתי אותו

tomash1985

New member
אני יזכור הכי הכי את...

המחנכת שלי, היא כולה בת 28-29, וזאת המחנכת הכי "שכונה" שבעולם, אין לה כוח ללמד, אבל שהיא לימדה היא עשתה את זה הכי טוב, בגלל זה גם במקצוע שלה שהיא מלמדת אותי-היסטוריה יש לי ת'ציון הכי טוב-90! היא גם מתה, שרופה, חולה עליי!!!! אשכרה ככה ואני לא משוויץ, בתחילת השנה היא אמרה בפני כל הכיתה שהיא הכי התגעגע אליי וכולם רואים שהיא מתה עליי ובגלל זה אני מקבל לפעמים פרוטקציות...זה טוב לאללה!!! אבל ככה אני הכי יזכור את הצחוקים בכיתה, את הצילצול שעשה לי כ"כ טוב כדי לצאת להפסקה!!!! אבל זהו , זה נ-ג-מ-ר !!!!!!!!!!!!!

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

GeJuFan

New member
יום ההולדת של ג'ורג' קלוני ../images/Emo13.gif

וואי אולי זה זה? הדבר הזה ב-6 בואנה אולי.

meital17

New member
אני אזכור הכי הרבה את המורה

(זכר לא נקבה) שלי לאזרחות. המורה הכי מצויין בעולם שמגיע לבית הספר כדי ללמד כי הוא אוהב את זה ולא בגלל שאין לו משהו אחר לעשות
זה מורה מעולה שאני אזכור לנצח והוא לומד עכשיו כדי להיות מנהל בית ספר וכל בית ספר שהוא ינהל אותו יהפוך לבית ספר מעולה
המורה הזה עשה לי את ה- 3 שנים האלה לאחלה שנים ורק למי ששואל, יש לי באזרחות 90

shirakl

New member
אממממ

נראה לי שאת המחנכת שלי - כי היא ממש מתוקה וגיבשה לנו מאוד את הכיתה בשנה האחרונה.. וגם את המורה לערבית כי היו לה קטעים שחבל על הזמן... יש עוד כמה, אבל אלה העיקריות...

no one0

New member
אמממממממממ

יש הרבה שאני אזכור... אבל בעיקר את המחנכת שלי... ואת המורה לפיזיקה רק בגלל הירידות שהוא דופק לכל אחד שנקרה בדרכו

מיצי007

New member
חייבים מורה שלימדה אותי../images/Emo35.gif

אני חושבת שאת הרכז שיכבה שלי. כי הוא פשוט בנאדם מקסים והוא עשה בשבילנו המוווון. כל פעם נלחם בשבילנו ותמיד הבין את הראש שלנו. מה גם שהיה כל פעם צחוקים שהוא נכנס לכיתה

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

Silence Thunder

New member
לשאלה הזו יש רק תשובה אחת...

המורה שלי למתמטיקה.... כן, שמעתם נכון, מתמטיקה.... היא המורה הכי נהדרת בעולם... ובלעדיה לא הייתי יכולה להגיע לציון שהגעתי אליו... סיימתי את ה 5 יח"ל בכיתה י"א... והוצאתי ציון מעולה... מערכת החינוך צריכה להתפלל למורות כמוה... רק שיש הבדל בין הרצוי למצוי וחבל...

אני יזכור את המורה לאזרחות

(הוא זכר) לא בגלל שהוא טוב אלא בגלל שהוא דפוק ,אף אחד לא מקשיב לו ועושים מה שבא לכם הוא מורה הכי שכונה בעולם הוא מתעצבן כול הזמן ואנחנו צוחקים עליו הוא חירש באוזן אחת אז פעם אחת עבדנו עליו שיש לו טלפון, אז הוא יוצא מהכיתה לענות והוא חושב שעובדים עליו אז אנחנו עושים לו איזה 3 פעמים ואז באמת מתקשרים אליו ואנחנו אומרים לו יש לך טלפון והוא לא מאמין לנו הוא חושב שאנחנו עובדים עליו מה לעשות מורה דפוק

ayakov

New member
אני חושב

שאחד המורים שאני (ואני חושב שלא רק אני אלה כל הכיתה שלי ואולי גם כל כיתות אלקטרוניקה בבית ספר שלי) אזכור זה המורה שלי לחשמל שלימד אותי י' וי"א. זה המורה הכי מטורף בעולם !! ואני לא מגזים הוא היה מספר לנו שיש לישראל צוללות אטומיות שמאיימות על עירק ושיש לו בבית איזה מכשיר שמרפא כל מחלה, הוא גם סיפר לנו שיש לישראל איזה פצצה סודית ביותר שנקראת אנטי חומר שאין אותה לשום מדינה. ואתם בטח שואלים מאיפה הוא לקח את כל המידע הסודי הזה אז ככה (אבל תשבו כי זה הולך להיות חזק): הוא אמר לנו שכל שבת הוא הולך לקאנטרי ושם יש לו חבר שעובד בשב"כ או משהו והוא יודע את כל הסודות הכי כמוסים של המדינה ואז הוא סיפר לו את כל הדברים האלה. ועוד דבר קטן לסיום: הוא אומנם היה מלמד חשמל אבל במקור הוא מורה לפיסיקה אז כל דבר שהיה קורה בכיתה או בכלל הוא תמיד היה אומר שהכל זה פיזיקה לא משנה על מה. אז זהו נראה לי שהוא אחד המורים שאני לא אשכח כל החיים שלי

Silence Thunder

New member
../images/Emo6.gif

הקטע של המורה לפיזיקה שאומר על כל דבר שזה פיזיקה.... מוכר ביותר... תגידו, נראה לכם המורים לפיזיקה עוברים קורס כדי שעל כל דבר הם יגידו שזה פיזיקה?

ayakov

New member
יכול להיות

בהתחשב בעובדה שאני מבין שהמורה שלי הוא לא היחיד אז באמת יכול להיות (למרות שפה היה מדובר על המורה לחשמל שלי שפעם היה מורה לפיזיקה, כי המורה לפיזיקה שלי (לא זה שמלמד חשמל) לא אומר אף פעם את זה...)

למעלה