סקר

vulcan20MM

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

הסקר עוסק בגזעים,ושאלת הסקר היא: מהו הגזע הכי חזק,אופציות לבחירה- 1}בורג. 2}פדרציה. 3}דומיניון. 4}רומולנים. 5}קלינגונים. 6}קרדסים. 7}ספיזס8427{מצטער על הבלבול..}. 8}פרנגים{חחח...נראה לכם?זה היה בצחוק} אז ככה לפי דעתי ספיזיס8427 הם הכי חזקים{ראיתם איך הם תוך שניה הם מחסלים קובית-בורג}.

אילן די

New member
8472 ולא 8427.

8427 זה מישהו אחר
. וכן, גם אני חושב שהם הגזע הכי חזק שהפדרציה נתקלה בו. חבל שעשו כל כך מעט פרקים איתם.

בצל אל

New member
You think in such 3d terms..

הפדרציה היא הגזע החזק ביותר כמובן. למיטב זכרוני הם דיי הצליחו להתגבר על כל מכשול שאחד מהגזעים החמומי מוח האלה הציב להם. וזה מראה לכם שהטבע האנושי - המאוזן בתכונותיו - עולה עשרת מונים על כל גזע "מאופיין" אחר: הבורג: קולקטיב המבטל כל שמץ לייחודיות (טעות - השונות היא מה שעושה אותנו חזקים) הדומיניון: כשמו כן הוא - תאבי שליטה. כל העולם (המוצק) נחות לעומתם. (טעות: שלטון מוצלח מושג במוח ולא בכוח). הרומולאנים: רק תככים ומזימות. הגזע אולי הכי מסתורי בכל הטרק. בקושי רואים אותם (בהשוואה לבורג ולדומיניון שקיבלו סדרה, לפרנגים שזכו לייצוג מכובד ולנציג קבוע בח"ע9, לקלינגונים שזכו לייצוג מכובד מאוד - וורף ולקרדסיים שמילאו את ימי ח"ע בהנאה צרופה - מי אמר גראק) 5. קלינגונים: כבוד, כבוד ועוד פעם כבוד. בשביל הכבוד והאימפריה הם חיים, מתים, הורגים, בוזזים, משקרים והכל. אין שום ערך אחר
6. קרדסיים: רומולאנים מודרניים? עולם נחשל שהקים ממשל צבאי שהשתלט עליו ועל באג´ור. נאמר... מקדשים את הצבא? אל תהרגו אותי כאן.. לא ראיתי הרבה ח"ע9. 7. SHADOWS. ניד איי סיי מור? 8. פרנגים: כמו הקלינגונים, רק תחליפו את הכבוד בכסף. וכלל הרכש הראשון שאומר: אם אין כלל מתאים, המצא אחד. רק בני האדם (=הפדרציה) יודעים לאזן בין כל התכונות הללו באופן מוצלח. ולכן אנחנו הכי חזקים, ואנחנו שולטים, ואנחנו מלכי היקום! (אוקיי.. נסחפתי קצת.)

n i v1

New member
אני חייב להודוות בץ

ממש התעלית על עצמך הפעם אפילו הצלחת לשכנע אותי. חוץ מדבר אחד- shadows? who do you think you are?

אילן די

New member
זה הכל בגלל התקשורת המטעה

אני בטוח שכשמקרינים מסע בין כוכבים בקרונוס אז הקלינגונים יוצאים הכי טובים וכשמקרינים את הסדרה ברומולוס אז הרומולנים הם השולטים. תפסיקו להאמין לתקשורת !!!

למעלה