כן,למה לא?:)
T t@li New member 25/8/02 #20 הממממ.... פעם אני וחברה שלי כתבנו רשימה של 200 שמות של חתולים.. אם אני אמצא אותה אני אשלח לך, תבחר >מבין אלה שאני זוכרת: משה, מוסא, כרוב כבוש, חיריק, דגש, פתח, שמיל, איה, מוקי, פוקי, שוקי, בוקי, דוקי וכל מה שמתחרז.. ועוד מלאאא<
הממממ.... פעם אני וחברה שלי כתבנו רשימה של 200 שמות של חתולים.. אם אני אמצא אותה אני אשלח לך, תבחר >מבין אלה שאני זוכרת: משה, מוסא, כרוב כבוש, חיריק, דגש, פתח, שמיל, איה, מוקי, פוקי, שוקי, בוקי, דוקי וכל מה שמתחרז.. ועוד מלאאא<
נ נערה בהפרעה17 New member 25/8/02 #24 המ......... תקרא לו ג´ינג´י אם הוא ג´ינג´י או שתקרא לו שלג אם הוא לבן או שתקרא לו חומי אם הוא חום או שתקרא לו פחם אם הוא שחור או שתקרא לו שמש אם הוא צהוב או שתקרא לו עגבניה אם הוא אדום או שתקרא לו סגולי אם הוא סגול או שתקרא לו pink אם הוא ורוד.... המ.... וזהו
המ......... תקרא לו ג´ינג´י אם הוא ג´ינג´י או שתקרא לו שלג אם הוא לבן או שתקרא לו חומי אם הוא חום או שתקרא לו פחם אם הוא שחור או שתקרא לו שמש אם הוא צהוב או שתקרא לו עגבניה אם הוא אדום או שתקרא לו סגולי אם הוא סגול או שתקרא לו pink אם הוא ורוד.... המ.... וזהו
K keren007 New member 25/8/02 #28 אני מציעה את השם של החתולה שלי ליבי (לא אני בחרתי את השם ) אני רוצה לציין שמאחר שזה חתול גרוזיני יותר יתאים לו שם של חתולה...
אני מציעה את השם של החתולה שלי ליבי (לא אני בחרתי את השם ) אני רוצה לציין שמאחר שזה חתול גרוזיני יותר יתאים לו שם של חתולה...