סקר

mgirl

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

אני יודעת שיש כזה אבל זה עם דמויות אחרות: מי הדמות האהובה עליכם?
קלואי
פיט
וויטני
נל
אביו של לקס

mishmesh

New member
המממ, אני חושב שקלואי...

אה, אם יש לכם רעיונות לסקרים אתם מוזמנים לשלוח לי מסר...

קללללואאאאיייי

אין מה לעשות- אני חולה על הבחורה הזאת... איך קלארק לא קולט שיש לו משהו כל כך טוב מול העיניים, וכל הזמן הוא רודף אחרי "לנה לנה לנה" - אני לא יודע...

Iris cream

New member
אמ......קלואי

או פיט *מתלבטת* אבל קלואי הרבה יותר מרכזית, פיט הוא רק דמות שטוחה (מתחילה לדבר במילים ספרותיות* *עוצרת בעדי* אני מניחה שקלואי, כי היא שונה- היא לא רצה אחריי הכסף, תהילה או אהבה- היא רצה אחריי ה.....כחתי איך אומרים את זה בעברית אז אני אכתוב את זה באנגלית passion היא נורא passioateוסקרנית לגביי העולם, היא היחידה שבעצם שווה חקירה בסמולוויל (חוץ מלקס, שאני הייתי מעדיפה לחקור בחדר מבודד בהוואי) וקלארק....מיסתורי מן

Charmed 4ever.

New member
קלואי.. היא מוסיפה המון לעלילה

והיא דמות נורא מעניינת .. אני גם חושבת שהיא מתאימה לקלארק.... כל הקטע עם העיתון והמסתורין.. ויאדה יאדה........

סתם בשביל ידע כללי... ../images/Emo168.gif

קלואה סאליבן - זהו השם המלא של הדמות, שמגולמת בכישרון על ידי אליסון מאק צהובת השיער.

talytal

New member
Forever Chloe

כלומר, מישהו פה באמת היה שם לב אם פיט היה נעלם היום מהסידרה ולא מופיע יותר? הוא הדמות הכי מיותרת בסידרה, וזה תואר מאוד נכבד, בהתחשב בזה שוויטני ונל הם גם חסרי פואנטה ומשמעות. דווקא הדמות השנייה הכי אהובה עלי אחרי קלואי הוא Papa Luthor, ליונל המאיים. לא יודעת, יש משהו בכימיה בין הדמות שלו לדמות של לקס, שמעלה את הפרקים בהשתתפותו מעל לשאר.

גם לליונל אין ממש תפקיד ענק בסדרה

(ממה שראיתי עד עכשיו) הוא היה בקושי באיזה 3-4 פרקים.....

talytal

New member
אהה

אבל לא טענתי שיש לו תפקיד ענק, רק אמרתי, שבניגוד לרוב הדמויות המשניות, הדמות שלו מצליחה ליצור (אצלי לפחות) עניין בפרקים שהוא כן נמצא.

The Mad Hatter

New member
ליונללל :)

יש לי משהו נגד קלואי. היא מרכזית והכל, אבל בכל זאת...לא יודעת. אני פשוט לא מחבבת אותה...:/ וסתם שאלה, (סליחה על הבורות! באמת סליחה! אבל הפסדתי הרבה פרקים, לצערי, בגלל מסיבות סיום למיניהן של אחים למיניהם ועוד כל מיני תירוצים טובים...) מי זה נל...? (אני עומדת להצטער על זה...)

your-destiny...

New member
../images/Emo20.gifנל../images/Emo20.gif

נל היא הדודה של לנה, שאימצה אותה לאחר שהוריה מתו. תוסיפו... אם שכחתי משו...

קיר קמט

New member
קלואי מעצבנת אותי.

לא יודע , היא כזאת קופצנית כזאת וסתומה כזאת. ולא אהבתי את הקטע המסריח שהיא עשתה לטום קלארק קנט וולינג בפרק האחרון. אז אולי פיט התמים והנחמד , בגלל שנל לא ממש מרכזית , ו-וויטני מעצבן. מנגד , אבא של לקס מגניב לאללה , אבל לא רואים אותו הרבה.

למעלה