סקר

v i o L e T

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

מי הוא הדמות המעודפת עליכם:
ג´ס
.
דין.
טריסטן.

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo4.gifאווו... שאלה קשה...

אז ככה, החלטתי שמבחינת מראה טריסטן היה ... אלוהי!
אבל מבחינת אופי אני חולה על ג´ס!!!!!!!! הוא כזה גאון!!!!
אז תלוי למה התכוונת- אופי? יופי? או שניהם ביחד? אז... אופי- ג´ס! יופי- טריסטן!! ושניהם ביחד... אממ... אוי זה קשה!! טוב אז ג´ס כי אופי יותר חשוב מיופי... וגם ג´ס יפה!! חחח...

1Just Me1

New member
אני חושבת...

גם אני מתלבטת בין ג´ס לטריסטן
לא שיש לי משהו נגד דין..להיפך אבל עדיין ..
בכל מקרה טריסטן כבר היסטוריה והוא גם היה מעט מאד זמן, והוא היה סתם מניאק !
אבל כמו שאמרה זו שלפני המראה שלו א-ל-ו-ה-י וזה מהפנט
אבל בגלל שאני לא עד כדי כך שיטחית ואופי גם חשוב לי
אני בוחרת בג´ס כי אני ממש אוהבת את הדמות שלו ואני נמסה ממנו
חוץ מזה שגם במראה לא חסר לא...בכלל לא.
אז זהו, ג´ס

PURPLE CHICKEN

New member
הגיע הזמן לגלות את שמי.... ../images/Emo2.gif

אז ככה- נמאס לי שקוראים לי "זאת שלפני..." (חחח ולא! אין לי שום דבר נגד אלה שאומרים את זה! אין לי תלונות... חחח...) אז החלטתי לגלות לעולם את שמי!!!! נכון שאתם מתרגשים? אז..... קוראים לי.... רדו למטה... ועוד.... ועוד.... חחח סתם... קוראים לי ירדן!

המ.....בוא נראה..

ג´ס!!! למרות שכולם כוסונים חבל"ז... אני חושבת שג´ס הוא הכי מגניב, מצחיק, ראש פתוח, חכם- מה לא? יאפ.. דפנטלי ג´ס

מתן ב

New member
ג´ס!

זה כל-כך ברור!!! הוא פשוט ממש ממש חמוד, והוא ממש ממש חכם, והוא רורי פשוט ממש ממש מתאימים! שמתם לב שהשתמשתי ממש ממש מלא פעמים במילים ממש ממש?

ד י י ז י

New member
אממממ..

מבחינת מראה - דין , ואחריו טריסטן.. אבל מכוון שהיוצאים החליטו שלדין לא תהיה דמות , אז אני לא יודעת , אני חושבת שטריסטן הוא הדמות האהובה עליי.. ג´ס לפעמים חמוד ולפעמים מעצבן.. ואין לי מושג מה אתן מוצאות בו! הוא לא מכוער , אבל הוא גם לא יפה! (לדעתי כמובן..)

v i o L e T

New member
לצרות שאני התחלתי את הסקר אני גם

הוסיף,שאני מתההההה על ג´ס

*קליאו*

New member
../images/Emo176.gifטריסטן../images/Emo70.gif../images/Emo176.gif../images/Emo105.gif

למה
<< את שואלים את עצמכם
גם אני
ובכן... דין - אני ממש מתה עליו! חמוד ופשושי והכל! אבל לדעתי במהלך הוצאתו מהסדרה (נראה לי שזה מה שהם מנסים לעשות, לדחוק אותו לאט לאט החוצה..
וזה לא ספוילר, דעתי האישית, עד כמה שאני לא אוהבת את זה.) הם מורידים לו עוד ועוד חלקים מהאופי וגורמים לו להתנהג כמו תרנגולת. (
לדודה טובה..!
) בעונה הקודמת ובחלק מהעונה הזו אהבתי אותו יותר, עכשיו פחות. ג´ס - ובכן, במהלך הוצאתו של דין (בלה בלה בלה...) הם מנסים לגרום לרורי להחליף טיפוס סטייל נאו הבאד גיי, שהיא תגרום לו להתמסד או וואטאבר, אבל הוא עושה לה רע, עד כמה שזה לא במודע והוא לא מתכוון.. יש לו השפעה רעה במקצת עליה. זו בטח הכוונה, אבל.. לוידת. הם באמת די (אני עושה פרצוף בזמן שאני כותב! באמת!
).. מ... מממ.. חמודים (
) ביחד. אבל אני עדיין לא מתה עליו. לא ממש. וכאן נותר לנו... טריסטן - כי הוא ביצ´י, וכוסססוווןןן שחבל"ז (מי כתב את זה?! לא אני!
), וכי אני מתה עליו והוא מזכיר לי את דראקו!
(אמא שלו, אמא שלו! *מרביצה לעצמי*)(ולאו דוקא של הספרים, כל הדראקויים שיש, רובם, בכל אופן.
) והוא פשוט..
מלך!
ואולי יש לי טעם מוזר, אבל אני בטוחה שכולכם מתים שהוא יחזור לאיזו סצינה רוטטת, יחטוף את רורי לנשיקה וימשיך לסובב אותה על האצבע כמו שרק הוא יכול. נכון? אני יודעת שלא, אבל לא נורא.
זה, בכל מקרה, ההסבר הארוך שלי. אז... [URL='http://'] בחרו טריסטן[/URL]
לעולם טוב יותר..
מאיה. מעניין מי לעאזאזל יקרא את זה..

Chloe

New member
אממממממממממ.....

אם הייתם שואלים לפני הפרק האחרון ששודר אז הייתי אומרת טריסטן בלי לחשוב פעמיים אבל עכשיו זה קצת יותר מסובך ז´תומרת יש את ג´ס שהוא חמוד מתוק ואת השאר אתם יודעים ויש את טריסטן ש... טוב רק תיסתכלו עליו אז אממממממממ... אתם תחשיבו שאני הכי רקנית שיש אבל אני שומרת אמונים לטריסטן

shirakl

New member
ג´ס, ללא ספק...

הוא הדמות הכי מעניינת מבין השלושה... דין הוא קנאי חסר אופי, וטריסטן הוא סתם שחצן... ג´ס חמוד, יש לו אפי, והוא ממש אוהב את רורי ומתאים לה! חוץ מזה - שבעיני יש לו גם את המראה הכי חמוד...

v i o L e T

New member
אז לסיכום../images/Emo88.gif

רוב האנשים פה
את ג´ס ,ובצדקקקקקק הוא חמוד, יש לו אופי, הוא מגניב, הוא (לדעתי) נראה טוב!
הוא לא משעמם אף פעם,ואנחנו מתות עליו. תוהבו את ג´ס אנשים! וזאת
,[כי יופי זה לא הכל !
למרות שטריסטן...לא הכי יפה בעולם!!!
] ג´ס שולת

RinRan

New member
../images/Emo127.gifזה די קל../images/Emo127.gif

טריסטן ואחריו ג´ס ו... טוב אחרי ג´ס אין אחרי... דין פשוט לא בא בחשבון
חחחחח......

למעלה