סקר

frikin shin

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif

היי כולם
תחדשו על הפורום
אני רוקדת גם... לא יותר מדי זמן ולא יותר מדי טובה אבל רוקדת... במקום עוד שרשור של היי קוראים לי דניאל ואני בת 14 ואתם מגיבים ברוכה הבאה נעשה גם סקר קטן פה
מקווה שתגיבו ותהנו
1.שם: 2.גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14): 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל: 4.איפה רוקדים?: 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?: 6.איזה מועדף?: 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף) 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם 9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...) 10.ומשהו אחרון להוסיף:

frikin shin

New member
אני עונה על הסקר שלי../images/Emo9.gif

1.שם:דניאל 2.גיל+זכר\נקבה:בת 14 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:בערך 4 שנים... 4.איפה רוקדים?:תלמה ילין 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:קלאסי ומודרני 6.איזה מועדף?: בנתיים לא רקדתי כל כך הרבה מודרני בתלמה אז אני מניחה שקלאסי שאני נהנת בו מאוד 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף)312755210 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני לא אחד מהם . אני אוהבת מאוד מחול אבל לא מכורה כמו משוגעת. 9.עוד תחומי עניין שיש לי: אני מאוד אוהבת מוזיקה! מאוד מאוד! בעיקר רד הוט צ'ילי פפרס, הביטלס, אואסיס , קצת מטאליקה ועוד... הייתי מאוד רוצה לנגן ב-
השנה אבל לא יכולתי
10.ומשהו אחרון להוסיף: תחדשו על הפורום
וזה-
האייקון שלי אני משתמשת בו הרבה בלי לשים לב
הנה שוב

H o t D o g

New member
אוי איך קוראים לו? שחכתי....

ויש גם על הצ'אף סקול ועל פיים....

tuty fruty

New member
עונה על הסקר שלך

1.שם:רנה 2.גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14):בת עוד 9 ימים 17 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:מכיתה א' כעיקרון אבל לא מדוייק 4.איפה רוקדים?:עכשיו במגמת מחול שלנו בביצפר רופין שבשרון 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:קלאסי.מודרני,קומפוזיציה 6.איזה מועדף?:מודרני למרות שג'אז אני יותר אוהבת אבל כרגע אני לא לומדת 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף)156645500 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם?אחת מהם 9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...)?ממש אוהבת לשמוע מוזיקה ואני גם מדריכה בתנועת נוער 10.ומשהו אחרון להוסיף:שתהיה שנה נפלאה!

Dark Amy

New member
אני גם עונה על הסקר שלך../images/Emo28.gif

1.שם: אורטל שינקמין 2.גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14): בת 14
3.כמה זמן רוקדים אם בכלל: 10 שנים בערך 4.איפה רוקדים?: "גוף ראשון" 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?: ג'אז, פאנקי, מודרני, בלט 6.איזה מועדף?:
ג'אז
7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף) 166688983 / [email protected] 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם: אני אחת מהם!! 9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...): מוזיקה (לנגן בפסנתר, לשיר, לשמוע), ספרים, מחשב, משחק... בטח יש עוד 10.ומשהו אחרון להוסיף: תראו איזה יפה --->

Dark Amy

New member
ואחרי השיעור היום אני מוסיפה סגנון:

סגנון חן נדיר
פשוט אי אפשר להסביר, היא מדהימה ויש לה סגנון משלה!

הנה../images/Emo8.gif

.שם:נועה 2.גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14): 18 אוטוטו
(בת) 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:5 שנים, ו10 שנים התעלמות אמונותית. 4.איפה רוקדים?:ארנון צוקר ואלמה פרקנקפורט. בת"א 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:גא'ז 6.איזה מועדף?:גא'ז כמובן 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף) מי שרוצה אני הביא במסרים. 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם(אני אחת מהם בוודאי!!)
9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...)(כושר
) עיזבו טלוויזיה ספרים (כושר ומוזיקה)
10.ומשהו אחרון להוסיף:ערב טוב

../images/Emo26.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif../images/Emo60.gif

שם: דלית
.
גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14): בת 16 וחצי
.
כמה זמן רוקדים אם בכלל
: מכיתה א', בסך הכל 11 שנים
.
איפה רוקדים
: באולפן למחול של המועצה האזורית
.
איזה סוג ריקוד רוקדים
: קלאסי, פלמנקו וג'אז
.
איזה מועדף
: אני אוהבת את כולם
.
אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף): מי שרוצה במסרים
.
יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם: אני אחד מהם
.
עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...): להקשיב למוזיקה, לגלוש באינטרנט וכשמתחשק ליל לראות טלויזיה
.
ומשהו אחרון להוסיף: אין
.

Mr GK

New member
../images/Emo18.gif עכשיו תורי ../images/Emo18.gif

1. שם: גיא קצוביץ' קטיף (מישו תהה למה שני שמות?)
2. גיל: בן 17 וארבעה חודשים... (זקן זקן) 3. כמה זמן רוקד, אם בכלל? שנה וארבעה חודשים. 4. איפה רוקד? "גוונים", להקת המחול הייצוגית של ראשון - והיא בדרך להפוך ללהקה מקצועית.
5. איזה סוגי ריקוד אתה רוקד? באלט קלאסי, מחול מודרני ופולקלור. 6. איזה מועדף? באלט קלאסי, ללא ספק.
7. אייסיקיו\מסנג'ר\אי-מייל: ניתן להכנס לכרטיס האישי שלי ולברר.
8. יש אנשים שממש מכורים למחול... ואני אחד מהם
9. עוד תחומי עניין שיש לי: מוזיקה, מחשבים, חברים, ספורט באופן כללי... 10. ומשהו אחרון להוסיף: אממ, היידילי היידילי הו?

../images/Emo26.gif

1 .הדר 2.בת 19 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:אמ.. שלוש שנים(בערך)... 4.איפה רקדתי? איפה שאני גרה. 5.איזה סוג ריקוד?:ג'אז,היפהופ,מודרני. 6.איזה מועדף?:ג'אז. 7.יש אנשים שממש מכורים למחול:בערך אחת מהם. 8.עוד תחומי עניין שיש לי: מוזיקה וטלויזיה.

גם אני!

1.שם:עדי 2.גיל+זכר\נקבה:בת 12.5...בקרוב 13... 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל:חמש וחצי שנים... 4.איפה רוקדים?:באולפן למחול ליד הבית... 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?:גא'ז ומודרני.. 6.איזה מועדף?:ג'אז...והיפ הופ...למרות שאני לא לומדת... 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף)יש לי מסנג'ר מי שרוצה בפרטי... 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם. לא מכורה אבל אוהבת בטירוף!!!לא יכולה בלי! 9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...) מוזיקה...בעיקר דג נחש...וטלוויזיה כמובן:) 10.ומשהו אחרון להוסיף:שנה טובה ושיהיה לנו סבבה בפורום!:)

prophecy girl

New member
אוקע, תורי ../images/Emo3.gif../images/Emo21.gif

1.שם:מיכל 2.גיל+זכר\נקבה(בן 18 בת 14): 14 3.כמה זמן רוקדים אם בכלל: 10 שנים 4.איפה רוקדים?: סטודיו בהרצליה 5.איזה סוג ריקוד רוקדים?: קלאסי, מודרני, ג'אז, קומפוזיציה 6.איזה מועדף?: קלאסי ומודרני 7.אייסיקיו\מסנג'ר\אימייל וכו'.. (אם רוצים להוסיף) 214828352, [email protected] 8.יש אנשים שממש מכורים למחול אני אחד מהם\אני לא אחד מהם: דפנטלי אחת מהם 9.עוד תחומי עניין שיש לי (מוזיקה, ספרים, טלוויזיה וכו'...) המ.. אוהבת בעיקר לשמוע אוונסנס, בטלוויזיה בעיקר באפי, אנג'ל, טרו, אי אר, אליאס 10.ומשהו אחרון להוסיף: מתימטיקה זה בעעע ;[

יוווווו דניאל!!!!!

איזה הפתעה! לא ידעתי שאת גם רוקדת! את זוכרת אותי? יעלי והכוכב שלי... זאת אני בכינוי אחר!!! מה שלומך? ברוכה הבאה! איזה כיף שאת כאן!

למעלה