סקר 10

משיייי

New member
../images/Emo41.gifסקר 10../images/Emo41.gif

בשביל שלא תגידו שזה הרבה שאלות אני יפרק את זה לשאלה שאלה ותענו על זה שאלה שאלה בזמנכם הפנוי הולך???????

משיייי

New member
../images/Emo41.gif1../images/Emo41.gif

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Natalila

New member
../images/Emo9.gif

10 דברים שארצה לעשות במהלך החיים שלי: 1. לטייל בכל הארץ 2. לטייל בכל העולם 3. לתרום למען בעלי החיים (כסף והתנדבות) 4. לגדל חיות מכמה שיותר סוגים 5.לעשות צניחה חופשית (או שמא אני אגיד להתגבר על הפחד גבהים שלי
) 6. למצוא בן זוג אוהב
7. קעקוע
8. לעבוד בעבודה מכובדת ולפתח קריירה 9. להתפרסם 10. האחרון שמור במערכת...

נרקי

New member
טוב הנה תשובה ראשונה../images/Emo9.gif

10 דברים שתרצו לעשות במהלך החיים שלכם: 1. באנג'י 2. טיול לאוסטרליה
3. להתחתן
4. להביא ילדים
5. לזכות בלוטו 6. לתרום כסף לעניים מהלוטו שאזכה בע"ה
7. לעשות פירסינג 8. קעקוע 9. לארח ת'הורים שלי בבית שלי ושל בעלי וילדי כל סופשבוע
10. ולא יודעת מה עוד

האחד שלי...

במהלך החיים שלי אני רוצה ל... 1. להקים משפחה מאושרת 2. להיות מבוססת כלכלית אני חושבת שזה מספיק, זה כבר אומר הכל לא? נו טוב ממשיכה... 3. לטייל בעולם 4. ללמוד על החיים האלו עוד טיפה 5. לעבוד בעבודה מספקת אותי ואת לקוחותיי 6. להיות אמא למופת 7. לא פחות גם אישה למופת 8. לדעת לקבל דברים בחיים שהיום אני לא מקבלת אותם 9. לחזור ללבוש את המשקפיים הורודים שהיו לי <תמימות?> מי גנב לי אותם?!?!? 10. להצליח בכל אשר אפנה

CHIKOLULU

New member
הרשיתי לעצמי סעיף 11...

1.להעצים את הייחוד שבי כדי שאוכל למצות את עצמי בחיים האלו. 2.לגרום לכמה שיותר אנשים ללכת בעקבות האמיתות שבם. 3.להלחם ברעב. 4.להטות את המאזניים העולמיות לכף החיובית. 5.ללמוד ,ללמוד, וללמוד על כל דבר שיעניין אותי. 6.למצוא אותך ,האחת שלי ,שיושבת איפה שהוא ומחפשת אותי... 7.לבנות ביחד עם החצי השני שלי ,את הבית שלנו. 8.לטייל איתך ביקום ולנשום כמה שיותר נופים ,מרחבים ,תרבויות וכו' 9.לבלות זמן איכות עם ההורים האחים ושאר המשפחה. 10.להעז ,להשתטות ,ולצחוק עד מוות. וכמובן שארשה לעצמי עוד סעיף אחד: (ברשותך משי) 11.להתעלס ,לשגל ,לזיין ,לשכב ,איך שתקראו לזה... אני מת על סקס... it's make me live (לא יכלתי להתאפק... הייתי חייב לקיים את אמרה 10
)

משיייי

New member
../images/Emo41.gif2../images/Emo41.gif

10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

נרקי

New member
תשובה שנייה../images/Emo9.gif

10 דברים שבא לכם שיהיה לכם ואין לכם: 1. קעקוע 2. עוד פירסינג 3. אהבה
4. בעל 5. ילדים 6. לק טיפקס
לבן! 7. שמלה לחתונה עוד שבועיים
חובה לצאת לשופינגגגגגגג 8. סומק 9. מליון דולר
10. רכב

שני שלי...

בא לי ואין לי? אממ.... 1. האחד שלי 2. משפחה מאושרת <שזה אומר הכל האושר הזה> 3. מלא כסף לפנק את אמא שלי 4. מלא כסף לפנק את עצמי 5. מלא כסף לפנק את המשפחה שלי וזה באמת צריך הרבה כסף... 6. מחשב שלא מרעיש! 7. שוקולד <בא לי ואין לי כרגע..> 8. 9. 10. את זה אני שומרת לי..... ברשותכם...

mesoo

New member
עונה

1.האחד שלי 2.הרבה כסף 3.מחשב נייד 4.רכב 5.כלב 6.שיער חלק 7.ילדים 8.עבודה מכובדת 9.חצאית סופר מיני 10.קעקוע

משיייי

New member
../images/Emo41.gif3../images/Emo41.gif

10 אנשים שחשובים לכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

נרקי

New member
תשובה שלישית../images/Emo9.gif

10 אנשים שחשובים לכם: 1. אבא
2. אמא
3. אח
4. אחות
5. חברה שלי
6. תוכי שלי
7. עוד תוכי שלי
8. עוד תוכי שלי
9. עוד תוכי שלי
10. ועוד תוכי שלי
כן יש לי חמישה תוכים מהממים|מאוהב

שלישי שלי...

10 אנשים שחשובים לי.. אם אמנה את המשפחה שלי אני יכולה להביא לך יותר מ10.... 1. בייבי שלי 2. משפחה שלי כולל כולם 3. אני 4. חברים שלי <רק אלו שמגיע להם> זה אומר הכל לא?

משיייי

New member
../images/Emo41.gif4../images/Emo41.gif

10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

רביעי מי יודע?

10 דברים שעשיתם בחייכם ואתם גאים בהם: אנסח את זה באופן כללי 1. כל פעם שעמדתי לצד הגבר שלי בכל שעה יום וזמן 2. כל פעם שעמדתי לצד חברה 3.כל פעם שעמדתי לצד ידיד 4. כל פעם שהתאפשר לי ועזרתי לאמא שלי בדרך שהיא לא תיארה לעצמה 5. כל פעם שאני מייעצת וזה עוזר 6. אני גאה בהתמדה שלי 7. אני גאה בנכונות שלי לעזור 8. אני גאה בקבלה שלי <מקבלת דברים גם שהם לא מקובלים וסולחת> 9. כל פעם שאני מסתכלת סביבי ונהנת ממראה טבע העולם אני גאה ביוצר 10. גאה אני מכוונות טובות של האדם יודעת ש9 ו10 לא קשורים דברים שעשיתי אבל.... מה תעשו לי?

משיייי

New member
../images/Emo41.gif5../images/Emo41.gif

10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

Barvazoom

New member
../images/Emo178.gif היה קשה.......

10 דברים שאני שמחה שקרו לי בחיים: 1. שעברתי לאילת ככה פתאום והשתנו לי החיים לטובה (בגיל צעיר) 2. שנולדה לי האחיינית הכי מקסימה בעולם 3. שהכרתי את כל החברים והחברות שאוהבים אותי 4. שרקדתי כל השנים האלו ולמדתי המון 5. שעברתי לכאן (ת"א) וגיליתי שאפשר להשתנות ולהתפתח אפילו עוד... 6. שלקחתי כלבה (למרות שנאלצנו להפרד...) ממש קשה לי למצוא ככה 10 אבל זה אחלה תרגיל, תודה ענת... :)

חמישי יוצא לדרך..

10 דברים שאתם שמחים שקרו לכם בחיים: 1. נולדתי 2. נולדו אהובייייי 3. ידעתי מה זאת אהבה 4. ידעתי מה זאת אכזבה <כן אני שמחה שזה קרה לומדים מטעוות> 5. שמחה על השיפור שקרה לי מלפני חודשיים עד היום <לירן יכול להסביר> 6. שמחה שלמדתי את החיים 7. שמחה על שיצר את השוקולד וכל מאכל אחר 8. שמחה שיש לי חברים טובים <בחלקם> 9. שמחה אני לומדת מדברים רעים שיש בדרך 10. שמחה שיש מחייכים בזכותי

משיייי

New member
../images/Emo41.gif6../images/Emo41.gif

10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

ממשיכים בשישי

10 תכונות שתרצו למצוא בבן הזוג שלכם: 1. הומור 2. לא חונק 3. אוהב 4. תומך 5. לא שופט על מעשים שקרו 6. מבין 7. מתחשב 8. שיתן לי מידי פעם פרטיות לחברים או לעצמי 9. שלא תמיד יהיה חייב לעשות משהו כדי להנות 10. שיקבל אותי כמו שאני

למעלה