סקר שעמום

../images/Emo41.gif סקר שעמום

האם יש לבעל שמות חיבה? איזה? איך אתם קוראים אחד לשני ליד הילדים. האם הוא קורה לך בשם חיבה? אצלינו: השם חיבה של יוד הוא יוד האות הראשונה של שמו - ככה חבריו קוראים לו וגם אני... השם החיבה הכי מקורי שהוא מצא - זה "מאמי" - בלשון עדינה לא מתה על זה... ליד הילדים - זה מתחלק: אם הוא או אני רוצים להגיד משהו לילדים - על השני אז זה "תבקש מאבא/אמא" אם זה דיבור בינינו אז זה בשמות שלנו. ושי פעמים שאנחנו מדברים בינינו אבל בכוונה שהילדים ישמעו ואז זה אבא או אמא "אבא ראית איך עופרי עשה...." ואז עופרי הכי גאה בעצמו בעולם.

ליאתיש

New member
מוכנה לחשוף רק חלק מהפרטים...

לגביו - לא קיבלתי רשות. אז רק אספר שלי קוראים "ליתי" ליד כולם. לאופק קוראים "אופקיטו" ובקיצור: "קיטו" וכשהוא בוכה ומקטר הוא "קוטי". ובר יש המון שמות חיבה מתחלפים. בכל פעם הוא מכריז שהוא כבר לא מסכים לשם מסויים (בן 7) ואז מוצאים חלופה...

mishmish25

New member
דווקא אחלה סקר!

לבעל יש המון שמות חיבה,צו'צ',צ'וצ'י,פאפי,אבא,בובי,קוקילידה,קושקוש,פאבי. השם חיבה שלי אצלו זה צ'וצ'ה,צ'וצ'יטה,מיקמיק,מאמי (מאמא),בוביטה,בובי. איך אנחנו קוראים אחד לשני ליד הילד הוא קורא לי מאמי מלועזית יעני אמא ואני קוראת לו פאפי (יעני אבא).

cocabola

New member
מקפיצה...

אחלה סקר... לא יכולה לענות כי.... אני חד הורית

galizoe

New member
מצטרפת לחד-הוריות

אבל הילדה שלי ששמה הרשמי זהר נקראת גם זואי (zoe) כי חלק מהשנה אנחנו בארה"ב וקשה להם עם זהר. היא עונה עם למישמיש, תותה, בונבונה ובומבולינה. אל תשאלו למה.

אצלנו זה התחיל כשם חיבה, מאז שאנחנו

יחד (7 שנים
). שם החיבה הזה היה משותף לשנינו. עם הזמן הוא הפך לרשות הציבור וכולם קוראים לנו ככה (לשנינו). עם הזמן, שם החיבה הפך לשם הקבוע. כלומר, אנחנו ב כ ל ל לא פונים זה לזו בשמות הפרטיים שלנו אלא רק בשם החיבה. מה שמצחיק הוא שמכיוון ששם החיבה הפך לשם פרטי משותף שלנו, התחלנו לקרוא האחד לשנייה בשמות חיבה אחרים. כשאני פונה אליו בשם הפרטי (או כאשר הוא פונה אליי), אז סימן שאו שאנחנו רבים או שמדובר בנושא רציני. אמא של אסף ויואב

בטח שיש

קודם כל השם חיבה הכי בסיסי זה הטיית חיבה של השם שלנו.
לפני שאריאלי נולדה היינו קוראים אחד לשני גור.גורית וכו'. לכן בהריון היה הכינוי שלי באינטרנט : גורגורנת.(שזה היה שם החיבה המיועד ליורשת העצר) השתמשנו בזה עבורה עד שקראנו לה בשמה היפה.עכשיו כמעט שלא.
כמובן שקוראים בכל השמות חיבה ליד אריאלי. שאנחנו מדברים אחד לשני בהקשר שלה קוראים אבא ואמא.(לדוגמא: "אבא תביא לאריאלי x)
אריאל מכירה את כל השמות חיבה וגם קוראת לנו ככה לפעמים. לדוגמא בעלי קורא לה:"גורית". אז היא אומרת "לא גורית אימא גורית".
לה עצמה יש מליון שמות חיבה:אריאלי. אריאלוש. קט קט. אלי(ככה היא קוראת לעצמה)ועוד.

shlomits

New member
אפרופו מאמי

אחרי שהמטפלת של יואב פנתה אליו ואל אחרים בכינוי "{שם+} מאמי" יואב התחיל לקרוא לה בחזרה "אילה מאמי" או בקיצור איה מאמי "-D

למעלה