סקר פתוח מה אתם מצפים לראות בתחום הלווינים בשנה הבאה?
D diseqc New member 26/7/04 #1 ../images/Emo41.gif סקר פתוח מה אתם מצפים לראות בתחום הלווינים בשנה הבאה?
Y yoramile1 New member 26/7/04 #2 אני מצפה בתחום הלווינים את כל הערוצים חוזרים לשדר בדיגיטל למרות שזה יקרה אחרת במדינתינו. שיתוספו לנו עוד כמה ערוצי סקס טובים הלווין 13E את האמת אני מצפה לטוב,אבל בכללי בתחום הלוויני הולך להיות רע מאוד.
אני מצפה בתחום הלווינים את כל הערוצים חוזרים לשדר בדיגיטל למרות שזה יקרה אחרת במדינתינו. שיתוספו לנו עוד כמה ערוצי סקס טובים הלווין 13E את האמת אני מצפה לטוב,אבל בכללי בתחום הלוויני הולך להיות רע מאוד.
Z Zamolod New member 26/7/04 #3 למה יורם, למה? תתאר לעצמך כמה היה יכול להיות משעמם אם הכל היה FTA, אה?
Y yoramile1 New member 27/7/04 #4 באמת משעמם איזה עידכונים הייתי מפרסם פרוג היתחתן, ינקזה זיין את אישתו של סניצץ. אשקרה לא היה מענין. ניראה לי הייתי עובר לפורום צלחות וכוסות.
באמת משעמם איזה עידכונים הייתי מפרסם פרוג היתחתן, ינקזה זיין את אישתו של סניצץ. אשקרה לא היה מענין. ניראה לי הייתי עובר לפורום צלחות וכוסות.
ה הטכנאי קרמר Active member 27/7/04 #5 את ערוץ 1 23 חינוכית 33 9 הרוסי 24 מוסיקה ערוץ הקניות הכנסת החדש אים זה יהייה עם ישראל יהייה מרוצב כוונתי לקמצנים שלא היתחברו לכבלים
את ערוץ 1 23 חינוכית 33 9 הרוסי 24 מוסיקה ערוץ הקניות הכנסת החדש אים זה יהייה עם ישראל יהייה מרוצב כוונתי לקמצנים שלא היתחברו לכבלים