סקר נחמד !!!

anahi y rachli

New member
../images/Emo41.gifסקר נחמד !!!../images/Emo41.gif

שם: כינוי: גיל: איסיקיו: מסנג'ר: איזה כיתה את\ה: כמה אחים יש לכם? כמה אחיות יש לכם את מי אתם אוהבים מרבלדה? מה אתם אוהבים בו\ה? יש לכם אתר שלהם? יש לכם קומונה שלהם? מה אתם חושבים על הסידרה? יש לכם כבר את הדיסק השני ? יאללה תענו כולם ביי

anahi y rachli

New member
עונה לעצמי חחח

שם
רחלי גיל
17 וחצי איסיקיו
336084752 מסנג'ר
אין לי איזה כיתה אני
י'ב כמה אחים יש לכם
1 קוראים לו יוסי כמה אחיות יש לכם
2 איתי , רחלי ואתי את מי מרבלדה אתם אוהבים
אנהי מה אתם אוהבים בה
הכול את היופי שלה , את המשחק שלה היא ממש עושה לי את זה חחחח יש לכם אתר שלהם
לא
יש לכם קומונה שלהם
כן של אנהי ממש יפה כולכם מוזמנים להיכנס מה אתם חושבים על הסידרה
שהיא ממש מעולה עם זה לא היה אני לא היתי חחח יש לכם כבר את הדיסק השני
לא עוד לא אחלה סקר לי חחחח

../images/Emo24.gifעונה../images/Emo24.gif

שם:סוניה כינוי:סוניוש,סוניושקה גיל:12 וכמה חודשים איסיקיו:275218751 מסנג'ר:[email protected] איזה כיתה את\ה:ז' כמה אחים יש לכם?1 כמה אחיות יש לכם?0 את מי אתם אוהבים מרבלדה?רק אחד? טוב אז הכי הכי הכי רוברטה מה אתם אוהבים בו\ה?מרדנות,ביטחון יש לכם אתר שלהם?יש אבל אין לי זמן אליו יש לכם קומונה שלהם?יש אבל גם אליה אין לי זמן! מה אתם חושבים על הסידרה?מדהימה מושלמת שולטת יפה מקסימה סוחפת, מורדת ועוד המוןןןןןןןןןןןןןןןן יש לכם כבר את הדיסק השני ?מאיפה בדיוק????

Miss Death

New member
עונה

שם: רותם כינוי:Miss Death גיל:17 ומש'ו איסיקיו: 30121856 מסנג'ר: אין איזה כיתה את\ה: יב' ברוך השם! כמה אחים יש לכם? 2 כמה אחיות יש לכם? 1 לא כולל אותי את מי אתם אוהבים מרבלדה? תאו מה אתם אוהבים בו\ה? יופי, משחק... יש לכם אתר שלהם?לא יש לכם קומונה שלהם?לא מה אתם חושבים על הסידרה? אחלה סידרה, מי שיגיד שזה חיקוי יקבל פיצוץ יש לכם כבר את הדיסק השני? השני זה הופעה חיה?

חניניתה

New member
עונההההה

שם:חן כינוי: חניניתה גיל: 15 וחצי איסיקיו: אני כבר לא נכנסת אליו מסנג'ר: [email protected] איזה כיתה את\ה: י' כמה אחים יש לכם? 1 בן 22כמה אחיות יש לכם? 1 בת 25 את מי אתם אוהבים מרבלדה? רוברטה מה אתם אוהבים בו\ה? מורדת, היא הכי מעניינת בסדרהיש לכם אתר שלהם? www.rebelde406.cjb.co.ilיש לכם קומונה שלהם?כן אבל היא כבר לא פעילה מה אתם חושבים על הסידרה?מהממתתתתת יש לכם כבר את הדיסק השני ? הוא לא הגיע לארץ..

netaleone

New member
../images/Emo140.gifעוננהה..!!!

שם:נטע כינוי:נונית.. גיל:12 וחצי איסיקיו:220-618-971 מסנג'ר:[email protected] איזה כיתה את\ה:ז' כמה אחים יש לכם?אין לי אחים--חחח כמה אחיות יש לכם?4,רעות,נועה,נטע,ומיה====>הכי כיף רק בנות! את מי אתם אוהבים מרבלדה?אנהי המושלמתת כפרה עלייהה!!! מה אתם אוהבים בו\ה?מה לא?היא משגעת!היא יפיופה שחבל על הזמן אני שרופה עלייה היא הגדולהה והיא משחקת מדההיים!! יש לכם אתר שלהם?לא===>היה ולא יהיה זה קשה! יש לכם קומונה שלהם?לא--עוד מעט יהיה! מה אתם חושבים על הסידרה?היא מדהימה אין על רבלדה(חוץ מ-406 השולטת!)אין על הרבלדים שליי זאת הסידה מ'ס 1!!!! יש לכם כבר את הדיסק השני ?מאיפה בדיוק?!אין אותו בארץ..!!אוסהה הלוו!!

אחותי בגיל שלי???

יש לי אחות תאומה
יששששששששששששששששששששששששש תמיד רציתי שתהיה לי תאומה!!!!

netaleone

New member
כפרה עלייייייךך

אחות יפה שלייי מתה עלייך אחותי התאומה חחחחח!!

sapir1000

New member
עונההההההההה=]

שם: ספיר כינוי: סאפ גיל: 13 איסיקיו: לא זוכרת מסנג'ר: כנ"ל איזה כיתה את\ה: ח'
כמה אחים יש לכם? 0
כמה אחיות יש לכם? 1
את מי אתם אוהבים מרבלדה? את כולם
חח אממ את דייגו,מיה ורובר
מה אתם אוהבים בו\ה? בכריס הכל
באנהי גם
וגם ברובר גם
יש לכם אתר שלהם? כן: www.rebelde2005.cjb.co.il ו: www.star.vez.co.il יש לכם קומונה שלהם? לא=/ מה אתם חושבים על הסידרה? אין מילים
יש לכם כבר את הדיסק השני ? כן, במחשב

HEN0121

New member
../images/Emo13.gif

שם:חן כינוי:hen0121 גיל:14.5 אי סי:300973837 מסנגר:רשמתי למטה איןלי כוח חח איזה כיתה את:ט' כמה אחים יש לכם:1 כמה אחיות יש לכם:2 את מי אני הכי אוהבת:אנהי ופונצווו אני אוהבת בהם הכול אין לי אתר עליהם אבל אני מתה עליהם וגם אין לי קומונה הסדרה מהממת ואין לי את הדיסק השני

סוכריה16

New member
../images/Emo13.gif

כמה אחים יש לכם:1 כמה אחיות יש לכם:2כמה אחים יש לכם:1 כמה אחיות יש לכם:2 את מי אני הכי אוהבת:ופונצ
וואנהי

../images/Emo41.gif עונה נה נה ../images/Emo41.gif

שם: הילה כינוי: HILA THE SWEET GIRL גיל: 18 איסיקיו: לא זוכרת תמספר מסנג'ר: [email protected] איזה כיתה אתם? סיימתי י"ב לפני צבא כמה אחים יש לכם? 1 אח אחד בן 27 כמה אחיות יש לכם? 2 , אחת בת 22 ואחת בת 19 את מי את הכי אוהבים מרבלדה? פונצ'ו ודולסה מה אתם אוהבים בו\ה? נניח שפונצ'ו הוא מושלם! יש לכם אתר שלהם? יש לי אתר על כולם חחח www.rebelde406.cjb.co.il יש לכם קומונה? לא מה אתם חושבים על הסדרה? סדרה מאוד יפה!! יש לכם את הדיסק השני? הורדתי במחשב אין לי קנוי!!

עונה...!!!!

שם:רותם כינוי: רותש הפצצה 1 גיל:14 איסי:236914767 מסן:[email protected] כיתה:ט' אחים:2 אחיות:2 אהוב מרבלדה:יש לי כמה חח.. מאיטה דולסה ותאו.. אוהבת בהם:ה-כ-ל-!-! אתר:לא.. קומונה:לא.. חושבים על הסידרה:אין מילים כמה שהיא מושמלתתתתת יש לכם ת'דיסק השני:לא.. אין לי ת'ראשון

Pollitaaaaaaa

New member
עונה לך רחלוששששש=)

שם:ספיר כינוי:בסי =) גיל:15 איסיקיו:לא זוכרת=\\ מסנג'ר:[email protected] איזה כיתה את\ה:ט' כמה אחים יש לכם?1 מאמא,ועוד 2 מאבא! כמה אחיות יש לכם?1 שירוש המושלמת =) אחותי הגדולה והכוסית! את מי אתם אוהבים מרבלדה?אוביו שכריסטופר =)נו כבר כולם יודעים!
מה אתם אוהבים בו\ה?ה-כ-ל,הוא פשוט שלומות ואני חולה על התחת היפה שלו! יש לכם אתר שלהם?לאאאאאאאאאאא..אין לי זמן לזה! יש לכם קומונה שלהם?יסססס מדאם =) מה אתם חושבים על הסידרה?שהיא הסדרה הכי טובה שאי פעם יצאה לעולם הזה! אפילו שזאת גריסא שניה למורדים זה פי 1321 יותר טוב חח =) יש לכם כבר את הדיסק השני ?חחחחח על המחשב כן.....בבעלותי? לא!

ooOMoRoShOoo

New member
עונה

שם: מור כינוי:מורוש גיל:14 וקצת איסיקיו: מסנג'ר:מת איזה כיתה את\ה:ט כמה אחים יש לכם?0 כמה אחיות יש לכם1 את מי אתם אוהבים מרבלדה?דולסה מה אתם אוהבים בו\ה?מורדת יש לכם אתר שלהם?לא יש לכם קומונה שלהם?לא מה אתם חושבים על הסידרה?הסידרה הכי טובה שהביאו עד עכשיו לערוץ ויוה יש לכם כבר את הדיסק השני ?במחשב

למעלה