סקר חדש!

רינת4

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש!

תוצאות הסקר הקודם: הסצינה שהכי נגעה לליבי בפרק האחרון של עונה 3:
מקום ראשון: עם סה"כ 40.91% מהקולות: קלייר "פוגשת" את ליסה והתינוק שלה.
מקום שני: עם 18.18%: קלייר נותנת לרות ``משהו ישן, משהו חדש, משהו כחול...``
מקום שלישי: שלושת הסצנות הבאות עם 13.64% מהקולות: 1. הריב של ניית ורות 2. ניית מנסה להתאבד (ככה איכפת לכם מניית'? ככה???!!!
) 3. כנראה שמשהו אחר ריגש את השאר... הסקר החדש: אם היו נותנים לאחת הדמויות ספין-אוף, במי הייתם בוחרים? כולם מוזמנים לחלוק בשרשור זה את דעותיהם ... (כולי תקווה שתחלקו אותן עם הפורום).

ליאוריש

New member
הצבעתי....לדעתי לברנדה הכי מתאים

היא אחת הדמויות הכי מעניינות בתוכנית ועונה שלישית הייתה קשה בלעדיה בכמה פרקים... הכי מתאים לה ספיןאוף שחקנית מצויינת וכמה הופעות אורח של נייט וקלייר....

ronre

New member
מצטרף : ברנדה !!!

ללא ספק. הדמות הכי מעניינת ומורכבת בסדרה. אני אוהב את כל הדמויות כמעט במידה שווה, אבל לדמות של ברנדה מקום מיוחד בליבי. התאהבתי בה קשות. X

sobieslaw

New member
מסכימה

גם אני חושבת אין עליה היא מעולה ותגידו,היא ואח שלה בילי שכבו פעם? כי זה די לא ברור בסדרה. מה אתם אומרים?

sobieslaw

New member
מאיפה?

מאיפה לך לדעת? אי אפשר להבין את זה לפי הסדרה אתה סתם מנחש...לא?

ronre

New member
לא, אני לא מנחש.

וניתן לראות את זה בצורה שבה ברנדה מגיבה לניסיון החיזור של בילי בשני פרקים מתוך העונה השלישית.

sobieslaw

New member
כן היא

באמת מגיבה בצורה חריפה אבל היו הרבה פעמים שנייט שאל אותה והיא לא נתנה תשובה ברורה. ותסכים איתי שיש לברנדה ובילי איזה קשר פסיכופטי...

קטרפי

New member
ספין אוף ../images/Emo110.gif

לוקחים דמות מסידרה, ועושים סידרה חדשה שהיא הדמות הראשית. (וכמובן שכמעט תמיד הספין אוף הוא הרבה הרבה פחות טוב מהסידרה המקורית)

varty

New member
לא ידעתי שהיה סקר בכלל

אני הולכת מיד לסקר החדש ספין אוף הייתי נותנת ל....הייתי אומרת ברנדה כי היא הדמות הכי עסיסית אבל גם צפויה מדי. לכן ללא היסוס אני בוחרת בקלייר, כי היא...לא צפויה ותמיד יש איזשהו תחושה לגבי שאנחנו לא יודעים כלום עליה. דמות מעניינת . דרך אגב ראו בארץ את העונה הרביעית או שזה נחשב לספיילר?

varty

New member
קלייר בכלל לא מופיעה בסקר ../images/Emo6.gif

אז נתתי ל....ארתור. תחשבו סידרה שלמה רק עליו!!!

לא במסגרת האופציות שנתת..

אבל איך לא - סדרת משטרה ואקשן עם זווית אישית בכיכובו של השוטר ההומוסקסואל הגברי אך רגיש... קית'!

למעלה