סקר חדש!

../images/Emo41.gif סקר חדש! ../images/Emo60.gif

בסקר הקודם (
) סיכמנו רובנו שהמחזמר "מי שחלם" מדהים ביופיו והראל אכן עשה החלטה נכונה בכך שהסכים לקחת בו חלק
אבל מה בנוגע להחלטה להשתתף בפסטיגל 2005
את זאת נברר בסקר הנוכחי! כולם מוזמנים להבציע לסקר ולפרט דעתם בשרשור זה!

shuhi colombo

New member
אני מאוד מרוצה מהחלטה..

אני אוהבת פסטיגלים ועכשיו הראלי ושירוש נתנו לאמא שלי סיבה לקנות לי כרטיס..!! חחוץ מזה.. פסטיגלים תמיד לוקחים את ה-כוכבים |כוכב| הכי גדולים.. זה רק מוכיח.. שאין אפילו מקום להשוות בין מויאל- שרצה את התפקיד לבין סקעת- שקיבל אותו..

אני בעד וגם נגד ... והרי הנימוקים

תשמעו בעד - פסטיגל ... זה באמת משהו שמפרסם המון אנשים. ולכן, יש את הבעד... גם הדיסק צפוי לצאת אחרי הפסטיגל, וההשתתפות בפסטי, תעלה את מכירות הדיסק, לדעתי... כי באמת גם ילדים וגם הורים יחשפו לשירה של הראל... נגד - פסטיגל שנה אחרי שנה..... זה אומר שזה עשוי לקבע את הראל כמו שקיבע את יעל בר זוהר ומיכל ינאי.. בתור משהו שילדים אוהבים, ומבוגרים לא ממש מתחברים... (בינינו, אם יעל בר זוהר או מיכל ינאי יוציאו דיסק.. כמה באמת ירכשו אותו??). אז אני לא בטוחה מה אני אצביע בסקר.. לגבי השנה הזו ספציפית, פסטיגל זה רעיון לא רע... (למרות שנראה לי שאפשר היה לחפש אופציה אחרת להעלות את המכירות של הדיסק ואת ההיכרות של הראל עם הציבור הרחב). למשל ... אם הראל היה אורח בהופעה של הפרוייקט של עידן רייכל, או שלמה ארצי, או ריטה, זו דרך יותר נחמדה להתחיל את החיים הבימתיים (ולכן ההופעה עם צביקה פיק - אני הייתי בעד במליון האחוזים ... !!!!!!!!!!!).

בבמה, אין החלטות גרועות. תקראו

טוב קראתי את הכל, כמעט בחרתי באפשרות 3, אבל בסוף בחרתי באחרון... כי אין דבר כזה החלטה גרועה.. וגם אם הראל ישתתף בפרוייקט שלא יצליח (כמו שניבאו למי שחלם, למשל), עדיין יש להראל את האפשרות להתחכך בכל מיני שחקנים / זמרים הרבה יותר משופשפים ממנו וללמוד מהם... זהו... זה לקח לחיים שתשננו ותזכרו...

למעלה