סקר חדש

../images/Emo41.gifסקר חדש ../images/Emo41.gif

שלום לכולם! בהשפעת סקר שהעלתה כאן עדי מרוחובות החלטנו להעלות סקר חדש. בקרוב "נשב" רפי ואני ונסכם את תוצאות הסקר הקודם (שעדיין פתוח להצבעה אגב). יום טוב ותשמרו על עצמכם!

שניה רגע..

נכון העלתי סקר???????????????? אז למה אני לא רוהא אותו????????? באיזה דף הוא נמצא?????????? ודבר שני מי אתן לידי טיטניה ולורד נור משהו כזה????? למה אתן בכחול...???? טוב נשמות ערב טוב לכם!!!!!!!!!!!!!!!!! בייייייייייייייי

לעדי שלום!

כן, ראינו שהעלית סקר מעניין והחלטנו לקחת את הסקר שלך ולשים אותו כסקר של הפורום. יהיה לך יותר קל להשתמש בנתונים בסקר של הפורום שלמעשה הוא הרעיון שלך. ועם זאת אנחנו מודים לך על הסקר. את לא רואה את הסקר שעשית, מכיוון שמחקנו אותו ושמנו אותו בסקר של הפורום למעלה. אנחנו מנהלי הפורום, אני רפי-LordNor והדסה-LadyTitania. ואנחנו צבועים בכחול ע"מ שחברי הפורום יוכלו לזהות הודעות שנכתבו ע"י המנהל והמנהלת. אם יש לך עוד שאלות.. נשמח לענות!

ואלה?יפה...........

תודה אחים שלי סתם עיניין אותי לדעת לאן הוא נעלם...... אז יאלה אחים שלי תודה רק בני כמה אתם????????? ביייי נשמות יום טוב!!!!!!!!!!!!!

אייל7

New member
היי היי מה הקשר לגילאים...

ורציתי לומר שגם אני מרחובות!אז שלום לך אחותי הרחובותית!

אייל7

New member
הסיפור שלי וההדרכה ארוך...

עזבי...זה לא בראש שלי...לביינתים...אני גר קרוב למרכז העיר...

אתה בבני עקיבא?

גם אני בסביבות מרכז העיר........ איזה בית ספר למדת ביסודי?תחכמוני?מעלות משולם? ואתה בבני עקיבא?אם כן אתה בטוח מכיר אותי.......

אייל7

New member
מעלות משולם...

ואז ישיבת הדרום..את בני עקיבא עזבתי כבר אבל מבקרפה ושם...ואת?

אייל7

New member
עזבתי את בני עקיבא...

סופית לפני שנתיים בערך אבל אני בא לביקורים..אבל כעיקרון עזבתי...

למעלה