סקר חדש!

רינת4

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש!../images/Emo41.gif

בעקבות פרק סיום העונה, אחד הפרקים החזקים ביותר שלה, החלטתי לבדוק מהי הסצינה בפרק שהכי נגעה לליבכם. וכשאני אומרת "נגעה" אני מתכוונת לשימחה, ריגשה, העציבה וכו'. אז לכו להצביע ואח"כ יהיה נחמד אם תשתפו אותנו בדעתם. שימו לב שיש אפשרות של "אחר". כלומר, אם אין משהו מבין האפשרויות שנראה לכם, אתם מוזמנים לכתוב אותו כאן.

ShMo0LiKiPoDa

New member
../images/Emo41.gif

קלייר פוגשת את ליסה והתינוק. בכלל כל הסצנה שקלייר הסתובבה בין המתים הייתה מרגשת מאד.

בסוף

אחרי החתונה סצינה של ממש 2 דקות כשקלייר משחקת עם מאיה זה היה כל כך חמוד

tampa

New member
בסוף בסוף

כשנייט בא כולו מלא דם, לבית של ברנדה. מה שמדהים בסדצינה הזאת זה שאין בכלל דיבורים, המעשה מדבר בעד עצמו.

הקטע שליסה אומרת לקלייר

(בחלום) תשמרי לי על מיה שלי ואני אשמור לך על התינוק

Bullseye

New member
גם אני חושב ככה.

הקטע שבו קלייר נפגשת עם ליסה והתינוק.

לדעתי

הרגע שקלייר קולטת את החבר שלה בעולם הבא. זה קטע שצימרר אותי, המפגש ביניהם. עצוב היה לי לחשוב כמה אנחנו צריכים להעריך כל מאית שניה בחיים שלנו - כי הכל כל כך נזיל ויכול פשוט להגמר. מצד שני הקטע היה אופטימי ומואר בצורה פשוט מעוררת הערצה. השילוב בין העצב, הגעגוע, המתיקות והאופטימיות היה גאוני.

רינת4

New member
האמת היא שלי היה נורא קשה להחליט

כל הפרק מלא ברגעים מרגשים. אבל אז חשבתי: "לאיזה רגע בפרק חיכיתי כל הפרק?" (מכיון שכבר ראיתי את העונה לפני כן), ואז הבנתי: במשך כל הפרק לא יכלתי כבר לחכות לרגע שקלייר פוגשת את ליסה ואת התינוק שלה והבנתי שאם כבר צריך לבחור, אז זה הרגע שאני אבחר. כמובן ששאר הרגעים בפרק ריגשו אותו כמעט באותה המידה.

chobity

New member
אני לא יודעת אם זה נחשב ממש קטע

אבל בעיקרון בסוף שרואים Lisa Kimmel Fisher 1967-2003 זה העציב אותי...

Buba74

New member
דיויד וקית'

היה קטע קורע
ומותח...
כאילו הם נפרדים ויחד עם זאת מגלים את אהבתם מחדש אני מנסה להזכר ממה ממש דמעתי מצחוק...

xenadream

New member
הסוף.

שמישהו דפק בדלת. הייתי בטוחה שבאים להודיע שנייט מת... והקטע באוטו. והקטע שקלייר ראתה את ליסה... בקיצור, רוב הקטעים בפרק אני מניחה.

קטרפי

New member
כול הפרק ../images/Emo110.gif

ראיתי את זה רק לפני כמה שעות. כול הסצינות (במיוחד אלה שבסוף) היו ממש מרגשות. בחרתי בזה שנייט מנסה להיתאבד, אולי בגלל שהיה לי הכי קל להזדהות איתה, גם בגלל ליסה ואבא שלו.

למעלה