סקר חדש

Pukipsey007

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

העליתי סקר חדש, תצביעו ובואו נדבר על זה
באמת כדאי לכוווולם לצאת

taltal3001

New member
כן כדאי לכולם..תתייחסו למה שכתבתי .

רק עכשיו אני מתחילה לעכל את כל מה שעברתי בפולין..ועברתי הרבה.. היו לי הרבה רגשות מעורבים.. ועכשיו הכל חוזר אליי.. כל התמונות.. ה-כ-ל.. זו גם סיבה שאני מפחדת לפתוח את היומן מסע שכתבתי.... קשה לי מאד.. ואני חושבת שכדאי לכל יהודי באשר הוא לצאת למסע לפולין.. לראות בצורה מוחשית מה העם שלנו עבר ולהזדהות.. זה ממש חשוב.. כל מי שיש לו הזדמנות שלא יחשוב פעמים! אני יודעת שבהחלט אני יחזור לשם!!!! אני מבטיחה את זה לעצמי.. אוהבת אותכם!!

L i T a L 1

New member
אני חושבת שלא ../images/Emo4.gif

לי המסע הזה היה מאוד חשוב ואני לא ישכח את מה שראיתי שם בחיים אבל יש אנשים שהמסגרת של יציאה לחו"ל מבית ספר ניראת להם בתור טיול שנתי גדול ונחמד ואז הם עושים צרות וזה מסתים ברע..
כל מי שמתלבט בגלל שהוא פוחד שיהיה לו קשה אז צריך לצאת בגלל שיש את החברים ובמילא כשרואים את זה שם זה לא ניקלט.. זה כאילו רחוק ממך באלפי קילומטרים.... אבל מי שמתכנן לצאת בשביל לטייל בחו"ל לדעתי זה לא המקום ולדעתי יש כאלו שיוצאים בשביל זה..

טיפקסית

New member
כל מי שמרגיש שהוא מסוגל שיצא

אבל רק למי שיש כוונות באמת רציניות ומרגיש שהוא מסוגל להתמודד הן נפשית הן פיסית. מי שחושב שהוא בא לשם בשביל חו"ל שלא ייצא אין מה לחפש שם בכוונות כאלה. אצלינו החבר'ה באמת היו מקסימים התנהגו למופת הרגשנו שבאמת באנו לשם בשביל המטרה שלנו. אגב אני כנראה גם אהיה בצוות כתיבת תסריט לסרט וידאו שצילמנו בקרוב מתחילים עבודה על זה ואנחנו מארגנים גם טקס מטכם השכבה ביום השואה לכל הבי"ס ובגלל שאנחנו מחולקים לקיבוץ אז כל שכבת י"ב מכל קיבוץ מארגנת אצלה בקיבוץ זה אומר שני טקסים יום אחרי יום עובדה די מזוויעה קראתי את כל היומן שלי לא יודעת אני חושבת שאני עדיין שם במובן מסוים

sweet sharoni

New member
לכל הדעות אני רגישה מאווווווד

אני בוכה ונכנסת לסרטים מכל ריב קטן עם החבר אפילו או שסתם אם ילדה קטנה ברחוב צוחקת עליי אני נעלבת כזה.... הייתי, לא הזיק לי, לא עשה נזק נפשי. להפך בכיתי, כי זו הדרך בה ביטאתי את עצמי אבל גם מאוווווד נהניתי והרבה צחקתי. קיצר יש את האיזון. ואם אני יצאתי כל אחד שלא רוצה לצאת כי הוא רגיש יכול לצאת בכיייף...

Johanna1

New member
לא. מי שלא רציני שלא יצא.

יש הרבה אנשים שאני לא מבינה למה הם נוסעים לשם. חושבים שזה עוד טיול שנתי. אנשים כאלה לא צריכים לצאת.. כל מי ששואל את עצמו לפני הטיול אם אפשר לעשות שם שופינג.

תלוי בסיבות ליציאה

אז ככה, הכל תלוי בשיקולים של האדם לצאת-- למה הוא רוצה לצאת למסע? אם התשובה היא כי השואה מעניינית אותו, היה רוצה להעמיק את ידיעותיו אז התשובה הברורה היא שיצא.. אם התשובה היא שהוא רוצה לבלות ולעשות חיים עם חברים בחו"ל, אז כדאי שלא יצא.. המסע מתאים לכל אחד, גם אם הוא רגיש מאוד.. כל אחד באשר הוא יכול להתחבר למסע.. בקיצר אם הסיבות ליציאה הם הנכונות אז לצאת פשוט מאוד לצאת למרות החששות..

Barbie G

New member
לא לכולם!

מי שרוצה... תחשוב איך היה נראה המסע שלך עם האנשים שהיו שם היו שמים זין על כל התהליך והיו מזלזלים ומבזים אותו... מספר האנשים לבית ספר צריך להיות מוגבל לעד אוטובוס אחד!! אחרת זה מאבד את הקטע של ההוואי, של הצחוקים, של הביחד! החברים הכי טובים שלי עכשיו הם לא אלה שהיו לפני המסע... אולי הבנתי כמה דברים במסע על החברים שלי... פרט לשתים, שתי חברות שלי חולה להן על התחת! אסור לתת לכל אחד לצאת... אני לא יכולה להגדיר מי כן צריך לצאת כי אין לזה הגדרה אבל שוב מי שרוצה שיצא.. מי שמראה נכונות להכנה/בהכנה, מי שאכפתי, מי שמקשיב, מי שלא מזלזל..! אממ זהו... חיוך

למעלה