סקר חדש

../images/Emo41.gif סקר חדש../images/Emo41.gif

בפעם הקודמת שאלתי את דעתכם על חוצות העיר
2 אנשים אמרו ש הם לא מתים על זה אבל תמיד סוחבים אותם לשם
3 אנשים אמרו ש הם ממש מחכים לזה ושיא האטרקציה הכי גדולה שלהם בחופש
4 אנשים אמרו ש הם שונאים את ההמוניות וזה מפחיד אותם
5 אנשים אמרו ש הם באים רק בגלל ההופעות
8 אנשים אמרו ש עד לפני כמה שנים זה היה אחלה אבל מלפני כמה שנים זה כבר לא כל כך ולסקר החדש
מה אתם הכי רוצים שיהיה לנו בעיר
התודות לעדסיט שלי על הרעיון
+
לכו לענות

kodman

New member
אם כבר חוצות העיר

לפני שבוע וחצי בערך ידידה שלי קראה לי העירה (כמו הנאמר
) ובדיוק כשהגעתי לזירת הפשע היא ברחה
בכל מקרה העברתי את הזמן במנה טובה בחצות (פינתי היה סגור בגלל השעה, אבל כל עוד הוא פתוח ביום יום למי אכפת מקפה מומנט?) ולאחר מכן נכחתי לראות מופע מעניין של להקה קובנית. באמת היה נחמד. היה אחד שתקע בחצוצרה והביא בגרוב, הוא היה בעל כרס ועל החולצה האדומה המתוחה היה כתוב בהדגשה: Cuba
לי זה העלה חיוך. ואחרי זה במקרה פגשתי חבר שלי שכבר שנה ברוסיה (עתודאי) ומסתבר שהוא קפץ לביקור בארץ, העברתי איתו תזמן ומצאתי לו את הבירה שהוא מחפש שברוסיה הוא לא יכול לפתוח את הבוקר בלעדיה (אגב בירה מצויינת! טעמתי ממנו וביום שישי האחרון קניתי פחית לעצמי כי זאת בירה משובחת!) [אגב תראו פרסומות למה יש בצד
] יאלה זזתי לישון אחרי שלא ישנתי בלילה ונכחתי במופע המשובח של השב"ק (מירו!!!) kodman

אמממממממממממממממ............ ../images/Emo88.gif

בקשר לחוצות העיר: "עד לפני כמה שנים זה היה אחלה..." יש את זה בסך הכל 3 שנים. הייתי שנה שעברה ולפני שנתיים......... והשנה נכנסתי לשם.. ו.. וואו וואו איזה דוחק.. אי אפשר לנשום שם.. אז לא הלכתי שוב. (פעם אחת ספיקה לי
) ובכלל, חבל שהשנה ושנה שעברה שמו את רדיו ירושלים במקום אחר.. לא אהבתי.. דווקא אהבתי את ה"בית" השקוף שהיה בשנה הראשונה.. וגם היה יותר שמח עם אולמרט :) בכל מקרה, הוא פרש לכנסת
............................ מה שכן, לא הלכתי השנה גם בגלל שלא היה לי זמן.. אולי אני אלך ביום חמישי השבוע או משהו.. אבל עוד פעם אחת אני חייבת. ולו רק בגלל ההשקעה בחוצות העיר
ובקשר לסקר החדש- הצבעתי עבור הרכבת לשאר חלקי הארץ. אני הכי רוצה שיהיה לנו בעיר כמה שפחות ערבים
אה, זה לא יקרה =\ טוב, נו,
אז שמישהוווווו יחרים להם אתת הרמקולים שבעזרתם הם משמיעים לנו את התפילות שלהםםםםם!!!!! זה פשוט מטרד סביבתי
בגללם אני מתעוררת כל בוקר בארבע ומשו
ובצהריים לא מצליחה להתרכז בעיסוקים שלילילילילילילי!!! בעעעעעעעע

בלבלונת

New member
התגובה שלי

הלוואי ובעיר שלנו היו אנשים יותר אכפתיים, הלוואי והייתה משתנה ההנהגה, שלא תהיה כפייה לא דתית ולא חילונית ושכל אחד יכבד את האחר באשר הוא...

רונקי

New member
אני הצבעתי בעד העניין הימי

[לא נורא הקושי הנלווה לדבר] אבל אני כן בעוד מקומות בילוי לצעירים,אבל לאו דווקא רק לקהילה ההומו לסבית! לא שיש לי בעיה איתם או משו, חס וחליל,כל אדם ובחירותיו האישיות אבל יאללה,כל הזמן יש מופעים ופסטיבלים ודברים והכל רק לקהילה ההומו לסבית.. ארר מה איתנו? אני בעד להקים מצעד גאווה ללא מיוחדים

למעלה