כמה טוב להיות כאן!
טוב אז רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה וכל כך שמחתי שיש עם מי להעביר את ה"חופשה" העצובה שנכפתה עלי(נו) בין העונה השנייה לשלישית. כמעט ולא נותר תוכן נבון ואמיתי בטלוויזיה ואפילו הפורום של הערוץ השני, שלרגע ראיתי בו מקום בו תהיה שיחה מעניינת על עמוק באדמה התגלה כרדוד ביותר, ברובו. בקיצור- שלום, ונעים מאוד. אז אני אוהב במיוחד את נייט ואת קלייר. בעיני יש ביניהם דמיון מסוים. שניהם, כמו כולנו, מחפשים את אותו הדבר ושניהם בוחשים ומבינים שלא יפיקו כלום מחייהם אם ייתיחסו אליהם כאל מאבק אחד צרוף. לפעמים נדמה שנייט קצת התיישב עם עצמו עמוק יותר, אולי משום שהוא מתחיל להרגיש שהדברים הם זרם של התרחשויות, טובות ורעות שבאות והולכות... קלייר, כך נדמה לי, מבריקה בתפיסת עולמה יותר מכולם, ובעיני מבריקה אפילו יותר מברנדה, אבל היא עדיין נאבקת, שואלת את השאלות הנכונות אך מפוחדת יותר מהתשובות. שניהם, נראה לי הולכים לאותו מקום, אבל נייט עובר תהליך פתאומי יחסית. כלומר אף על פי שתמיד היה אדם חושב, מאז שהתגלה אצלו ה- A.V.M, הוא נמשך ברגע אחד לשאלות העמוקות ביותר, וחוץ מזה שיש לו סביבה שבהזדמנויות רבות הולכת איתו ועוזרת לו להבין. פעם ברנדה, עד למשבר שלה, אח"כ ליסה ובעיקר הרבנית (שרה נכון?) שתמיד אומרת לו את הדבר הנכון (ונדמה לי שגם לי...). ולעומתו הולכת קלייר בדרך הקשה יותר, לדעתי, זו השואלת שאלה שאלה בזמנה, ומתלבטת ולא מבינה, וזו המתייאשת לפעמים ושוקעת בעצמה... ובכל זאת ממשיכה ולא נכנעת... וזה, אולי, נותן לה אצלי בלב נקודת עגינה טיפה יותר חזקה...אבל אם תעמידו אותי ככלב בין שניהם כשהם שורקים לי לבוא אשאר עמד במקומי. סליחה שיצא קצת ארוך. בכל זאת עברו שלושה שבועות שאין עם מי לדבר... ודבר אחרון. ידידה טובה שלי הייתה בחו"ל בכל תקופת העונה הראשונה וחזרה מעט אחרי העונה השנייה. אז הכנתי לה קובץ קטן (מתןמצת יחסית) כדי שתוכל להנות מהסדרה בלי יותר מידי פערים (אז עוד לא היה את ה-DVD). בכל מקרה הוא מדבר בעיקר על העונה הראשונה. אז מי שמעוניין/ת מוזמן לקרוא. רק אציין שהקובץ מורכב ממידע ותאורים שלי ביחד עם תכנים מאתר הסדרה המקורי ומתקצירי האתר של הערוץ השני. והוא גם כולל בו "תעמולה" לא ממש סמויה, כי ידעתי שהיא צופה פוטנציאלית... ואם אתם תוהים, אז כן. היא נתפסה והתאהבה עד לעומק האדמה! יום נעים.