סקר חדש

Veganiny J

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

העמקה של הסקר הראשון ושל כמה דיונים שהעברנו כאן בפורום. עם איזו דמות אתם הכי מזדהים? איזו דמות מדייקת לעבור את תהליכי הנפש החבויים שלכם? באיזו דמות אתם נזכרים הכי הרבה בחיי היומיום שלכם? נא לפרט כאן

tslilush

New member
קודם כול - ../images/Emo140.gif ברוכה השווה

טוב בחרתי בברנדה. לא אוהבת אותה בכלל, היא מזכירה לי את הצד הפחות טוב בי (ואולי לא פחות טוב) אתם יודעים... חברים יעידו עליי - ציניות יתר, ניתוח דברים למוות, תיסבוך נפשי מסויים, אי אמון באנשים/אהבה וכו'. ישמע שחצני? טוב, מציאותי מה אפשר לעשות - תמיד הייתי עוף מוזר איפשהו בגלל עודף IQ יחסי. נכנסתי לדיכאון. איתה אני מזדהה? ויש בסידרה אנשים כאלה מדהימים.

דייוויד כמובן

דייב עבר מתחילת הסדרה מהפך אדיר. הוא התחיל מסוגר לחלוטין, מסתיר את אישיותו מהעולם ואף מעצמו. ההתפתחות שהוא עבר במהלך הסדרה כוללת את העובדה שהוא הפסיק להתבייש בעצמו (ובכלל זה התמודד עם סתירה שהייתה קיימת בו, בין 'חטא' ההומוסקסואליות לאמונתו הנוצרית) וחשף את עצמו לסובבים אותו. הוא מראה הרבה יותר רגש משהוא נהג להראות.

DANGEROUS GIRL

New member
עם קלייר......

ניראה לי שאולי יש הרבה נערות שיכולות להיזדהות עם קלייר....... יש בה איזה משהו שיכול להיות לכל אחת בגיל כזה.. או אחר...... קשה לי לפרט חח סורי

Neta558

New member
בחרתי "אחר"

אני לא ממש מזדהה עם אף אחת מהדמויות. לפעמים עם מצבים מסוימים שמוצגים שם, אבל לא באופן כללי עם דמות כלשהי.. (טוב, כרגע, עם הגופות
)

Neta558

New member
הו, ליסה...

כן, שקלתי את זה. בתור הטבעונית ההיפית, אולי הייתי בוחרת בה, אבל בפרקים האחרונים ששודרו הכרנו גם צדדים אחרים שלה ושל הטירוף שלה שאיתם קצת יותר קשה להזדהות. ובכל זאת, אני מאד שמחה שהיא קיימת (או לא קיימת
)

tslilush

New member
להזדהות עם גופה זה עדיין

טוב יותר מאשר להזדהות עם ניקולאי לדוגמא

n e m a l a

New member
כמה טוב להיות כאן!

טוב אז רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה וכל כך שמחתי שיש עם מי להעביר את ה"חופשה" העצובה שנכפתה עלי(נו) בין העונה השנייה לשלישית. כמעט ולא נותר תוכן נבון ואמיתי בטלוויזיה ואפילו הפורום של הערוץ השני, שלרגע ראיתי בו מקום בו תהיה שיחה מעניינת על עמוק באדמה התגלה כרדוד ביותר, ברובו. בקיצור- שלום, ונעים מאוד. אז אני אוהב במיוחד את נייט ואת קלייר. בעיני יש ביניהם דמיון מסוים. שניהם, כמו כולנו, מחפשים את אותו הדבר ושניהם בוחשים ומבינים שלא יפיקו כלום מחייהם אם ייתיחסו אליהם כאל מאבק אחד צרוף. לפעמים נדמה שנייט קצת התיישב עם עצמו עמוק יותר, אולי משום שהוא מתחיל להרגיש שהדברים הם זרם של התרחשויות, טובות ורעות שבאות והולכות... קלייר, כך נדמה לי, מבריקה בתפיסת עולמה יותר מכולם, ובעיני מבריקה אפילו יותר מברנדה, אבל היא עדיין נאבקת, שואלת את השאלות הנכונות אך מפוחדת יותר מהתשובות. שניהם, נראה לי הולכים לאותו מקום, אבל נייט עובר תהליך פתאומי יחסית. כלומר אף על פי שתמיד היה אדם חושב, מאז שהתגלה אצלו ה- A.V.M, הוא נמשך ברגע אחד לשאלות העמוקות ביותר, וחוץ מזה שיש לו סביבה שבהזדמנויות רבות הולכת איתו ועוזרת לו להבין. פעם ברנדה, עד למשבר שלה, אח"כ ליסה ובעיקר הרבנית (שרה נכון?) שתמיד אומרת לו את הדבר הנכון (ונדמה לי שגם לי...). ולעומתו הולכת קלייר בדרך הקשה יותר, לדעתי, זו השואלת שאלה שאלה בזמנה, ומתלבטת ולא מבינה, וזו המתייאשת לפעמים ושוקעת בעצמה... ובכל זאת ממשיכה ולא נכנעת... וזה, אולי, נותן לה אצלי בלב נקודת עגינה טיפה יותר חזקה...אבל אם תעמידו אותי ככלב בין שניהם כשהם שורקים לי לבוא אשאר עמד במקומי. סליחה שיצא קצת ארוך. בכל זאת עברו שלושה שבועות שאין עם מי לדבר... ודבר אחרון. ידידה טובה שלי הייתה בחו"ל בכל תקופת העונה הראשונה וחזרה מעט אחרי העונה השנייה. אז הכנתי לה קובץ קטן (מתןמצת יחסית) כדי שתוכל להנות מהסדרה בלי יותר מידי פערים (אז עוד לא היה את ה-DVD). בכל מקרה הוא מדבר בעיקר על העונה הראשונה. אז מי שמעוניין/ת מוזמן לקרוא. רק אציין שהקובץ מורכב ממידע ותאורים שלי ביחד עם תכנים מאתר הסדרה המקורי ומתקצירי האתר של הערוץ השני. והוא גם כולל בו "תעמולה" לא ממש סמויה, כי ידעתי שהיא צופה פוטנציאלית... ואם אתם תוהים, אז כן. היא נתפסה והתאהבה עד לעומק האדמה! יום נעים.

tslilush

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אתה מוזמן להציף את הפורום. :) אהבתי את הדרך בה אתה רואה את קלייר. לגבי ברנדה - אני לא חושבת שהיא תרמה בשום דרך לנייט להגיע לאיזשהו עומק. כנראה משום ההתעסקות ההרסנית שלה בעצמה, אף פעם לא היה ממש אכפת לה מה נייט מרגיש או חושב. הרבנית לדעתי רק באה להאיר את ברנדה באור שלילי - רואים דרכה כמה נייט צמא להקשבה, להבנה, לאמפתיה בסיסית וכמה ברנדה לא מגיעה אליו בכלל. (לא פלא שהוא לא חלק איתה במשך עונה +- את עניין ה-AVM)

n e m a l a

New member
תודה ../images/Emo39.gif

אני מרגיש שברנדה מן העונה הראשונה אינה אותה ברנדה של העונה השנייה. או אולי ברנדה של לפני התאשפזותו של בילי אינה זו שלאחריה. בעונה הראשונה הקשר בין נייט לברנדה היה קרוב יותר לקשר אמיתי, בעיני, אך לא נקי לחלוטין. הייתה בו מן אשליה אך היא הייתה חיונית להתפתחותו של נייט בנקודת הזמן שבה הוא היה. הצורה הזו של חיים משותפים אך נפרדים לחלוטין נראתה נכונה בהתחלה אבל ברנדה שינתה את זה לכיוון ההפוך של ניכור במקום עצמאות והבנה שקשר טוב מתבסס על שיתוף ולא על להעסיק אחד את השני... ואז היא התמוטטה לגמרי והפכה למישהי אחרת... זה היה "משבר" בשבילי כי בעונה הראשונה אהבתי כל משפט שלה ואת התפיסה הצינית שלה ופתאום כל מה שקורה בחייה נראה חסר כל הגיון. ואז הגיעה בטי
כלומר-בילי ונהיה נורמאלי יותר מכולם. טוב לא אגזים אבל הם ממש התהפכו במובן מסוים. ואת צודקת שגם כשהיא לא הייתה כל כך מסובכת, היא תמיד הייתה מרוכזת בעצמה באופן חריג. היא גם עברה משהו, אבל מההתחלה הייתה חסרה בה אהבה פשוטה. קצת חום, ושיחה ללא מחשבה לפני כל משפט. מילים במקום שנינות...

Veganiny J

New member
ברוך הבא בצל פורומינו ../images/Emo20.gif ../images/Emo13.gif

הסדרה הזו ממש דורשת התעמקות והתפלספות, נכון? תענוג. אשמח להוסיף את הקובץ שצרפת למאמרים אם אקבל את רשותך
ובינתיים, כשאתה שוקל זאת, אנא- ספר קצת על עצמך.

n e m a l a

New member
אי אפשר שלא...

אי אפשר שלא להתעמק ולהתפלסף בסדרה הזו. זה חלק מהכיף ויש גם אפשרות... את יכולה בשמחה לצרף את הקובץ למאמרים, רק תספרי לי מה זה ואיפה ממוקמים המאמרים, אולי אשכיל קצת! אספר על עצמי (זה לא כל-כך מעניין) אבל בעוד כמה ימים, כי כרגע אני מת מעייפות, ומחר אני הולך ליומיים ליום הסטודנט (אוניברסיטת בן גוריון)- נטאשה, שלום חנוך, אביב גפן, טראנס איכותי... אני רק מקווה שהסביבה (והאנשים) תהיה נחמדה... והנה כבר סיפרתי מעט. לא חשוב במיוחד אבל קצת. ולפני הלילה טוב- אני כל כך מתלהב מאחד השירים החדשים של שוטי הנבואה ("מי")-מילים יפות וביצוע מדהים- עד שהחלטתי לכתוב אותו כאן: ----------------- עוד לא הבנתי כלום עוד לא הבנתי מאום מהמקום שבו אני נמצא אני אדם על אדמה נדהם מנפלאות עולם נדהם מנפלאות בריאה את התשובה לשאלה שמאז ומעולם ישנה מי מנענע את העריסה ואיך שנתי כה ערבה מי... מתוך כל הבלבול בתחתית הבור הלא חסום מגיעה בסוף המתנה שמאז ומעולם ישנה כל אדם ועולמו ולכל אדם כל העולם ופה נגמר אני אתה ומתחילה ההבנה מי... כי הרי דבר ידוע שבאהבה נברא עולם שום דבר אינו קבוע והנצח לא נמדד בזמן ------------------ עמוק באדמה. לילה טוב!

למעלה