סקר חדש

meiritamir

New member
תשמע...

אין הרבה להקות פיניות שקונות את אוזניי... אפשר בהחלט לומר שסונטה ארקטיקה היא האהובה עליי... אחריהם Stratovarius, שהם די ההורים של הפאוור מטאל בפילנד... ומי שקרא את ההמלצה שלי למטה - Darcane, או לשעבר Holochaust, שמנגנים ת'ראש מטאל מצויין - אחלה להקה, מומלצת מאוד. מצד שני, מנהל יקר - הייתי מרחיב קצת את הסקר לאזור סקנדינביה, לא רק פינלנד. שבוע טוב שיהיה לכולנו, ובהצלחה בבגרות במתמטיקה.

../images/Emo26.gif

שלי-Sonata Arctica כמובן... אחריהם Nightwish, להקה אדירהההה ואני חושב שכולם יודעים את זה... ולקינוח- Children Of Bodom. היה קשה לי להתרגל אליהם, אבל כשהתרגלתי לא יכולתי להפסיק לשמוע...

דימו נורבגים! לא פינים!

אצלי בראש ובראשונה נייטוויש, אחר כך בודום, סונטה, Eternal Tears Of Sorrow (דת' מלודי מצוין!), אמורפיס, סטרטו וסינרג'י. ואם נצא מחוץ למטאל, גם HIM להקה מצוינת.

AMORPHIOS

New member
אמורפיס אחלה! בעיקר בתקופת הדום דת'

שלהם! השאר סתם ממוסחר לדעתי (ועם הדור והשאר הסליחה). ואיטרנאל הם להקה מדהימה! איתם אני התחלתי! יהיה זכרם ברוך....

כן, איטרנל היו אדירים

ואני אוהב את אמורפיס גם בתקופה היותר ממוסחרת... רוק אלטרנטיבי חביב שכזה.

Sonatafan

New member
אצלי זה

Sonata כמובן אחרייהם Amorphis להקה שממש לא מקבלת את ההערכה שמגיעה להם,להקה מעולה. אחרייהם נייטוויש ובסוף סטרטו'

CabriA

New member
ברור ש...

Nightwish! חולה עליהם! אחרי זה צ'ילדרן וסונטה.

אגב Nightwish

על איזה שירים שלהם אתם ממליצים? עד עכשיו שמעתי רק את She is my sin ו- Moondance ואהבתי את שניהם (גם את השני, אע"פ שבד"כ אני לא מחבבת מאוד אינסטרומנטליים) הצעות יתקבלו בברכה

svety

New member
תנסי את

Come Cover Me וד"א המונדאנס הוא אחלה שיר
והכי שולט זה לרקוד אותו כמו שרוקדים אצלנו...

CabriA

New member
דווקא

wishmaster לא משהו לדעתי... she is my sin שיר ענק! תורידי Nightwish - The Kinslayer Bless the Child Deep Silent Complete

Aviad1987

New member
איתו התחלתי!!!

The Kinslayer (עם she is my sin) שיר באמת מעולה... מומלץ

CabriA

New member
אני אישית

גם ממש אוהב את האינסטרומנטלי שהם עשו ב-From wishes to eternity נדמה לי קוראים לו Crimson Tide קטע ממש יפה!

למעלה