סקר חדש!!

../images/Emo41.gifסקר חדש!!../images/Emo41.gif

בעקבות השאלה האם קראתם ביומן של אמא....הנה הסקר החדש!! אם אתם רוצים לחלוק איתנו מקרים מסוימים אתם יותר ממוזמנים!
מארועי הסקר הקודם 7% אוכלים רק אוכל של אמא!!...אדמה
9%|סגדש| הולכים לאכול את האוכל של סבתא!, כי אין אין אין כמו סבתא! 11% הולכים לאבא שיכין משהו טעים 15% אומרים חאלס אני אוכל טבעול\זוגלובק! 55% אומרים שאוכל של אמא זה האוכל ורק זה נכנס להם לפה!

אוקיי... הממ... ../images/Emo16.gif

אני אמרתי כן. זה אמנם רק חשד, אבל אני חושש שכן. יש לי 2 מחברות ליד המיטה, שכתובים בהם גם דברים די אישיים, אני בטוח במאה אחוז שההורים שלי יודעים לדקלם את המחברות האלה בעלפה. משום מה שמתי לב, שיתכן שההורים שלי (רוב הסיכויים שאבא), התחבר לי לאינטרנט מהמחשב, אולי כדי לרחרח קצת את נפלאות ה-ICQ (לעזאזל, יש לו מחשב!!!). הממ, למה אני חושב את זה? כי קיבלתי כמה הודעות ב-23:30 בלילה, שעה שכבר ישנתי בה, הודעות שמראות שיתכן והייתי מחובר. אני אבדוק בלוגים של המחשב אם יש משהו שמראה על התחברות לאינטרנט.
ניר

*neta*

New member
לי אין כלום, הכל בראש..

אולי יש איזה מסמך על המחשב שמכיל ה-ר-ב-ה מאוד חומר, אבל הוא מוצפן, צריך סיסמא, ובאגף האסור
וניר בקשר לשאלתך, אתה יכול לבדוק מתי בדיוק היית מחובר, פשוט תכנס לאתר של הספק שלך ותקליד את שם המשתמש ואת הססמא.

הבעיה היא... ../images/Emo16.gif

שלאבא שלי יש אותו USER
. לא נורא, בדקתי ב-EVENT VIEWER של המחשב, המחשב לא היה מחובר, סתם חשדתי... חוצמיזה, הצלחתי להפעיל בלי שום בעיה שיתוף אינטרנט ברשת (שסוף סוף קנינו כרטיסי רשת), ככה שאני לא אצטרך יותר להתנתק מהאינטרנט כל הזמןןן... הבעיה היא שעדיין לא התגברתי על להפעיל את הפיירוואל עם השיתוף, טוב עזבו, זה לא הפורום המתאים
.
ניר

*neta*

New member
טוב העיקר שהבעיה נפתרה..

ואם כבר אני פה, שמתם
שאף אחד (בינתיים) לא הצביע בסקר לאיזו אפשרות אחת
?

אוי נטה...

באמת ניראה לך שמישהו מספר ה-כ-ו-ל להורים שלו? הם יודעים מה יקרה להם עם הם ינסו....!!!

*neta*

New member
מספר הכל לא,

למרות שעכשיו אני מצליחה להעלות בראשי שם אחד... כשהם יספרו לי הכל, אני אשקול לספר להם הכל

The Cat Woman

New member
אמנם עניתי "לא"

אבל התשובה האמיתית היא: "לא שאני יודעת..." בקשר להורים שלי- אני חושבת שהם לא קראו לי ביומן או נגעו לי באיזשהי צורה בארגז הפרטיות שלי... (יש לי מין קופסא כזאת שכל מה שנמצא תחת הכותרת "פרטי" נמצא שם... אני מאוד מקווה שאף אחד לא התקרב אליו אחרת גורלו מר...) בקיצור, בקשר להורים שלי- אני חושבת שלא אבל עם האחים שלי הסיפור יותר מורכב. יכול להיות שכן!!!

Pink Punk Girl

New member
אצלי ..............

ממש ממש לא נראה לי !! היה סיפור שאני קראתי את היומן של אחותי (כן אני רעה !! אבל בתגובה היא קרעה (עם ע) את היומן שלי !!) וההורים שלי ממש ממש כעסו !! זה היה מזמן אבל עכשיו הם יודעים יותר מתמיד שפרטיות מעל הכל וממש לא נראה לי שהם יעשו משהו כזה .. וגם לא יגעו בקופסא שלי !! (אין סיכוי כי הם קנו לי אותה ליומולדת כדי שיהיה לי פרטיות ..)

למעלה