סקר חדש

LordNor

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo41.gif

לנוחתיכם, הוספתי סקר חדש, ניתן להצביע כבר עכשיו!!!! ------------------------------------------------------- תוצאות הסקר הקודם "איך היה במחנה?": 57 אחוז טענו שהיה אחלה במחנה. 9 אחוז טענו שהיה נחמד,לא יותר. 14 אחוז טענו שחבל שהם יצאו.. 19 אחוז לא יצאו בכלל למחנה. סה"כ מצביעים: 21

LordNor

New member
הסקר החדש ../images/Emo26.gif

נמצא באופציית "סקר" של הפורום. נושא הסקר: "האם תנועת "בני-עקיבא" מקבילה לתנועת "עזרא"?

klieber

New member
../images/Emo91.gifLORDNOR תכנסי

בס"ד למנהלת הפורום ,חג שמח ושבת שלום רציתי להציע בקשה בסקר לךא נתת את האופציה שאני לא מכיר את עזרא לכן אני לא יודע אבל אני בכל מקרה הצבעתי שיש כי אני יודע טיפה על התנועה הזאת כי בת דודה שנייה שלי הולכת לשם מובן אולי תשקלי להוסיף את זה עכשו חג שמח ,שבת שלום. קליבר

LordNor

New member
הבהרה../images/Emo70.gif

יש בניכם כאלה שמתבלבלים ביני להדסה בכינויים שלנו. אני רפי LordNor והדסה היא LadyTitania כמו כן, לא נתתי את האופצייה הזאת, אך נתתי את האופציה: "לא יודע\ת, לא חשבתי על זה". אך כרגע לא ניתן להוסיף עוד אופציה בסקר הקיים. מצטער

yair15m

New member
למה בכלל חשבת על עזרא...?

אין לך סקרים יותר טובים...!!! כמו למשל איפה אתם בהושנא רבא....!!??? וכ"ו. אבל תדע שבאמת אף אחד לא יודע כלום על עזרא...!!!!

LordNor

New member
אין לי סקרים טובים?

אם יש לך סקרים טובים, כתוב לי אותם במסרים ואני אפרסם אותם. לא חשבת על האפשרות הזאת? (בשביל מה ביקשתי ממכם שתשתפו פעולה?)

למעלה