סקר חדש!!

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
../images/Emo41.gifסקר חדש!!../images/Emo41.gif

אוקיי, אז קודם, תוצאות הסקר הקודם. שאלת הסקר: מה דעתך על העונה השניה של ´משמרת´? והתשובות: טובה, מקום לשיפור > > > > > 9 מצביעים ככה ככה, אבל בסדר > > > > > 4 מצביעים מצוינת, הלוואי שכולן היו ככה > > > > > 2 מצביעים די גרועה, אבל אפשר עוד לחיות עם זה > > > > > 0 מצביעים זוועה! נוראית! משעממת! > > > > > 0 מצביעים והמנצחת היא: טובה, מקום לשיפור. בכל אופן, הרשו לי לציין שלמרות שהסקר היה קיים שבועיים וקצת, ואולי יותר (כן, יש לי זיכרון מצוין...) הצביעו לו רק 15 אנשים. שזה, אנשימים, מעט. לא נורא, אני מקווה שהסקר הבא יהיה יותר פופולרי. והסקר החדש ::תופים:: מה הצמד שותפים האהוב עליך ביותר בסדרה? תשובות: 1. קים ובובי 2. דוק וקרלוס 3. סאלי וטיי 4. בוסקו ופיית´ 5. ג´ימי ואלכס ~בהצלחה!~

~*~gaL

New member
הממ...

קרלוס הוא בעע (למרות שדוק בסדר גמור), סאלי וטיי... בסיידר, קים ובובי.. בסיידר גם.. אני הולכת על בוסקו ופיית´ :) גם בגלל שאני הכי אוהבת את פיית´, וגם בגלל שבוסקו משעשע. את ג´ימי ואלכס אני בכלל רוצה כזוג. (כן כן! ירד ממני הקטע הזה של ג´ימי/קים! מישהו היה מאמין?!)

2PAC4EVER

New member
אין לי ספק שבוסקו ופיית זוכים!

ושאלה, מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים על איך שפיית´ נראית... כי לא הצלחתי להבין מה מפריע לי בה...נראה לי שהיא הייתה נראית יותר טוב אם לא היו לה פנים גבריות כאלה... או שזה רק אני ויש לה פאק אחר בפנים?

@יעל@

New member
היי למה לג´ימי ואלכס מתאים להיות

ביחד? לא עדיף שהוא יחזור לקימי...? היא מתה עליו... היה איזה פרק אחד שהוא הלך לעשות פיזיוטרפיה עם הארוסה שלו ואז קים באה וראתה את שניהם יחד ומה זה נפגעה.... הייתי שמה את קים ובובי כזוג אם לא היו הורגים את בובי (אבל בטח הם לא נחשבים כי בובי כבר לא בסדרה) אז כזוג אני בוחרת את פיית´ ובוסקו... שתמיד יש לו יציאות כאלה ומיסכנה פיית´ שנתקעת איתו.....

~*~gaL

New member
פעם..

הייתי בעד ג´ימי/קים.. עכשיו.. לא יודעת.. קים מתחילה לעצבן אותי.. ואני מאד אוהבת את אלכס.. היא גם מאד מתאימה לג´ימי.

mgirl

New member
מי, אלכס?

לא, אלכס הגיעה רק בעונה 2. אבל הם באמת נורא מתאימים ביחד.

@יעל@

New member
יש לי עוד שאלה בתקווה שתעני:

את בטוחה שהפרקים ביום שישי זה עונה שנייה? נראה לי שזאת הראשונה, כי א) ראיתי פרק אחד בהתחלה ולא היו מונולוגים (יענו ההתמקדות בדמויות) ב) אלכס הייתה שם..... אז מה קורה כאן??????????????????????????????.

למעלה