סקר חדש

../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

כנסו והצביעו והפעם האם את/ה מתאמנ/ת על קבוצת שרירי הרגליים ? לתוצאות הסקר הקודם לחצו כאן כמו תמיד אשמח לשמוע רעיונות והערות לסקרים חדשים רמי

Samsara

New member
סקר בנושא מתיחות

אותי היה מענין כמה עושים מתיחות בסוף האימון. אני יודעת שאצלי זה קטע שמאוד מוזנח, ויש לי הרושם שאני מייצגת חלק נכבד מהמתאמנים. מענין היה לבדוק את זה. כמה זמן, אם בכלל, מקדישים למתיחות.

H i l u s h

New member
רעיון

מעניין אותי מה אחוז המתאמנים שעוסקים גם בפעילות אירובית כחלק סדיר מהאימונים שלהם.

אלי ו.

New member
בבקשה

כמה עובדים על: גב תחתון תאומים אמות כמה עושים סקוואט דדליפט בממוצע כל כמה זמן מחליפים תכנית מהו האימון החביב עליכם (רגליים/חזה/ידיים/גב)

מדריכים...

רעיון לסקר: האם אתם מרוצים מהמדריכים בחדר הכושר? היחס,האדיבות,הרמה המקצועית,האם המדריך מסתובב בין המתאמנים ומתקן טעויות או עסוק בשיחות פרטיות,בפלרטוט עם בנות המין היפה ובשיחות בטלפון?...

בבקשה רמי.

(לאחר הליכה של 45 דקות בקצב 7 ק"מ בשעה) סווקאטים 2 מחזורים X 20 + משקולת 8 ק"ג. מחזור שלישי X 80 (+ המשקולת). לאחר מכן 4 דקות ברצף באותה עמדה. חימום שרירים - 5 דקות נוספות. (על גבי הליכון). 1/2 שעה עם משקולות צמודות (2.3 ק"ג) על השרירים הפנימיים והחיצוניים של הרגל (על גבי מזרון). סיום 6 דקות על הליכון. (בקצב כנ"ל). מחזור האימון האישי שלי. (פעם כל יום. היום כל יומיים). אשמח לשמוע הערות (= הארות). תודה, דליה.

למעלה