סקר חדש

../images/Emo41.gifסקר חדש../images/Emo124.gif

(סוף-סוף
) סקר חדש כבר עלה לפורום!
שאלת הסקר החדש:
מה דעתך על נסיעה לקובה
תוצאות הסקר הקודם:
שאלת הסקר:
מה דעתכם על רמת סצינת הסלסה בישראל לעומת מדינות אחרות
תוצאות הסקר: הרמה בשמיים! - 4 מצביעים רמה נמוכה - יש המון מה לשפר! - 9 מצביעים לא גבוהה ולא נמוכה - ממוצעת. - 13 מצביעים
סה"כ קולות: 26
אתם מוזמנים להצביע לסקר החדש

Erazio faniello

New member
סקר נחמד אבל חסרה תשובה אחת

כבר היינו שם ומתים לחזור לשם כמוני למשל.

XUXA141

New member
מה שמזכיר לי - שאלה.

אני יודעת שלפני כמה שנים היו טיולים לקובה ששילבו טיולים במשך היום ולימוד והרקדה במועדונים ובבתי ספר לסלסה בערב. מישהו יודע איפה אפשר למצוא טיול כזה?

הממ לא מזמן דובר על זה בפורום

צריך רק למצוא את זה כי אני אישית לא זוכר שום פרט

XUXA141

New member
חיפשתי לפי "קובה" ו"טיול"...

לא מצאתי.. למישהו יש מידע?

Lechko

New member
הנה

אני לא יודע אם יש גם חברות ישראליות שעושות את זה, אבל הנה לינק שעניין אותי בזמנו: http://www.cubakultur.dk/default.asp.010.html מסלול של לימודי ריקוד ומוזיקה בENA (לא נראה לי שתמצאי יותר רמה מזה) פלוס יציאות למועדונים והופעות.

amits6

New member
שלום שושה באחד שטייל בקובה

ניתן לעשות הכל עצמאית ללא שום בעייה ישנה אפשרות לקנות כרטיס טיסה מכאן לקובה הכולל מלון ל2-3 לילות והשאר בבתים מקומיים או להגיע דרך קנקון במקסיקו גם כן בקלות (אתם קונים טיסה על המקום עם בית מלון ב 200$ בערך) ושם בכל פאב מקומי יש להקת בית מעולה או חברה שמופיעים תמורת טיפים או קאסה דה לה מוסיקה או קאסה דה לה טרובה שבהם מופיעים כל הגדולים (בהוונה) מנוליטו היא סו טרבוקו, לוס ואן ואן, צ'רנגה הבנרה ועוד. המעברים בין עיר לעיר עם חברה שנקראת ויה אזול (אגד תיירותי מקומי) המקום בטוח לחלוטין והמשטרה בכל חור. בקשר לבתי ספר לריקודים לשאול מקומיים כולם יודעים. תהנו.

למעלה