סקר - החלפת פטמות אוונט

../images/Emo41.gifסקר - החלפת פטמות אוונט

יש לי כמה שאלות לגבי פטמות אוונט 1) באיזה מספר פטמה אתן משתמשים? 2) בן כמה התינוק/ת? 3) בת או בן? 4) באיזה גיל החלפתם את הפטמות הקודמות 5) האם הוא רגוע בזמן האוכל

אני אתחיל ../images/Emo13.gif

1) משתמשת עכשיו בפטמה מס 2 2) איתן בן 5 חודשים 3) בן 4) החלפנו בגיל חודש למס 2 כי הארוחות התחילו להיות ארוכות מאוד
וזה היה לו טוב אז נשארנו 5) בזמן האחרון הוא לא רגוע בזמן האוכל ובקושי אוכל - לא יודעת האם בגלל שחם לו או בגלל שהפטמה קטנה ואני חושבת להחליף פטמה.

חנול

New member
תשובות

1. 1 2. 7 שבועות 3. בת 4. עוד לא החלפנו 5. רגועה רק אם אוכלת עם בי פרי אני שונאת את בקבוקי האוונט שלי ואני עוד לא יודעת למה לא זרקתי כבר את כולם. הם פשוט "מציפים" לה את הפה (פטמה מס' 1!). הבקבוקים נוזלים..בקיצור דרייק. אני כרגע מאכילה עם הבי פרי ומחר כנראה אקנה כמה בקבוקי MAM על אף שאני לא יודעת מה היתרונות שלהם-אולי מישהי באמת תסביר

אגב אם מישהי מעוניינת בפטמות בי פרי

יש לי למסירה גם 1 וגם 2. אני מהדרום אז אם מישהי רוצה- בכיף אם לא אני אתן לצדקה.

אומרים שהפטמה של מאם דומה לפטמת

אם. לומר לך את האמת? ניסיתי ולא אהבתי את ההברגה של הבקבוק וגם יובל לא התלהבה מהפטמה יותר מדי. אנחנו עם בי פרי מיום שנולדה (בהתחלה חלב שאוב ולאחר מכן מטרנה) וכל הצדדים מרוצים. לא חושבת ששטיפת הבי פרי היא כזו סיוט ואת הצינורית הטיפשית הוצאנו מוקדם מאוד. הפטמה של אוונט, אגב, קשה יותר בהשוואה לזו של הבי פרי.

gallish

New member
אולי כדאי לקנות בקבוק אחד

ורק אם הוא מוצלח ומתאים לכם לקנות עוד... חבל יהיה לזרוק עוד כמה בקבוקים

עונה

פיטמה מספר 3 איציק בן 7.5 חדשים והוא בן (!?) והוא רגוע בזמן האוכל בולע הכל תוך 2 דקות. (לתינוק שלך יכולה להיות סיבה אחרת אולי בגלל משהו שמציק לו גזים/שינים ואולי אזנים..)

מתי עברתם למס 3?

הוא מתעצבן אחרי כמה דקות ולא רוצה יותר לאכול ולפי מה שראיתי זה לא גזים או שיניים וגם האוזניים שלו נקיות - היינו אצל הרופאה לא מזמן... איתן מגיל קטן - כשהוא רעב אז הוא רעב ולכן חשבתי לעבור...

ועונה-

1. כרגע אנחנו פיטמה2 אבל נעבור עכשיו בקרוב ל3 2. מיטב בת 9 וחצי חודשים. 3. כמו שאמרתי- בת 4.בגיל 5 חודשים עברנו מSS ל1, ובגיל 8 חודשים ל2 ( היא יונקת לכן היא מסתדרת עם הגדלים האלה למרות שהיא גדולה) לאחרונה קצת קשה לה אז אני אחליף לה ל3- אני משתמשת בבי פרי. 5. היא רגועה בד"כ, מלטפת אותי , במיוחד שהיא יונקת אז אני בכלל מקבלת מלא מיזמוזים(אוף לא עובד האייקונים...) ואפילו אתמול היא כבר החזיקה את הבקבוק לבד ואכלה ( מים היא כבר מחזיקה לבד מזמן באוכל תמיד התפנקה...)

שריתה 1

New member
עונה

1. בעיליי השתמשנו בוונט. בגיל חמישה חודשים בערך עברנו לשלב 3. היה מאוד רגוע באוכל. היום משתמשים בבי פרי לקטן.

איך החלטתם לעבור לפטמה 3?

למה בעצם עברתם? הזרימה לא היתה מהירה מידי בשבילו?

שריתה 1

New member
הרגשתי שהוא מתאמץ

ניסיתי את הפיטמה שלב 3 וראיתי שהוא מסתדר איתה. את יכולה לנסות ולראות זה לא מזיק מקסימום את רואה שנוזל לו מהצדדים או שלא.

אצלנו זה ככה...

1)השתמשנו עד גיל 4 חוד' בערך בפטמה מס' 1 של אוונט ומאז בפטמה של אוונט עם הפסים:1,2,3. 2) הוא בן 4 וחצי חוד'. 3) הוא בן כמובן... 5) לאחרונה יש לו גם קטע שהוא לפעמים לא כ"כ רגוע באוכל וגם כשאני יודעת שהוא רעב, הוא מתחיל לזוז בחוסר נוחות ולפעמים ממש להוציא עם הידיים את הבקבוק מהפה. וגם בימים האחרונים הוא אכל כמויות יותר קטנות. לפעמים אחרי 80 מ"ל לא רצה יותר.

למה עברתם לרב שלבית?

אתמול הוא פשוט בקושי אכל - בארוחה אתח הוא אכל 60 CC ולא רצה עוד...

עברנו לרב שלבית כי

התחלתי לתת לו דייסה, בערך פעם ביום וגם זה לא כל יום, אז בשביל זה אמרו לי שעדיף את הרב שלבית ואז את החלב הוא אוכל במס' 1 ואת הדיסה ב-2.

../images/Emo41.gif נשאל בצורה אחרת

האם לדעתכן כדאי לי לעבור לפטמה מס 3 או שזה מוקדם מידי
ושאלה נוספת - האם גם אצליכם הם אוגלים מעט יותר בתקופה האחרונה בגלל החום? - זה מה שהרופאה טוענת...

רק את יכולה להחליט אם לעבור או לא

אם קשה לו הוא מתעייף, מזיע, מתעצבן ןמפסיק לאכול - סימן שכבר קשה לו מידי וצריך לעבור ל 3 (אלא אם כן את מניקה- שימי לב זה מאוד חשוב) ואכן בקיץ הם אוכלים פחןת- החום משפיע עליהם בדיוק כמו שעלינו

נורא תלוי בילד...

נועה בת שנה וארבעה חודשים, עם פטמה 2 של אוונט. היא לא מתאמצת מדי, לא מזיעה ולא מתלוננת.

ornak

New member
אנחנו התחלנו לתת בקבוק אחד בערב 60C

בעקבות חזרתי המתוכננת לעבודה בעוד חודש. ניסינו את MUM אוונט ובי פרי, והבי פרי היה הכי טוב (או לפחות היחיד שלא נזל
) מה שאני לא מבינה, זה למה לקנות בקבוק קטן של עד 160CC? למה זה טוב? מהר מאוד הם אוכלים יוצר
כך שאני צריכה שוב לקנות בקבוק ומחלק. 1. אנחנו עדיין בפיטמה 1 (יונקת). 2. המתוקה בת 4 חודשים ותשעה ימים (אבל מי סופר/ת?) 5. לא רגועה בזמן האוכל (שיניים).

למעלה