סקר הגמר הגדול

../images/Emo41.gif סקר הגמר הגדול ../images/Emo41.gif

הכנסו עכשיו אל הסקר והצביעו: מי יהיו מלך ומלכת הריקודים לשנת 2008! הסקר נמצא בתפריט שבצד שמאל של הפורום.

הדר 1992

New member
גלית וקיריל צריכים לקחת!!!

למרות שגם ויקה ודני מעולים :) לא משנה לי עכשיו מי ייקח,אם זה גלית וקיריל או ויקה ודני חח שני זוגות מעולים!! ההפקה צריכה להביא לאנה גלידה XD

איזה הלם אתמול ב"רוקדים עם כוכבים!"

הייתי בטוח שמי שיהיה בגמר(וגם ייקח אותו) אלו יהיו ליאור ואנה. כ"כ הזוי שטעיתי, ושגלית וקיריל בגמר! אני מה זה הייתי בטוחה שהם יעופו אתמול.. מעניין מאוד מי יינצח. נראה לי שויקה ודני, הם רקדנים מעולים, אבל אני לא אוהב את ויקה!! (מעדיף שגלית וקיריל ינצחו..)

PilpelLady

New member
היה מגיע לשרון וכסלר לזכות, אבל אם לא היא

אז גלית וקיריל ! אני מקווה שהקהל הרחב יהיה הוגן ולא יצביע לויקה, כי ויקה באה עם הרבה יותר ניסיון בריקוד מגלית גיאת (ועם המון אחוזי רייטינג והערצה מ"השרדות" ומראה שגברים אוהבים במיוחד - ולכן זה בכלל לא הוגן שהיא בתחרות) בהצלחה לגלית וקיריל !

the red king

New member
שניה...

רק לנשים עם מראה שגברים אוהבים במיוחד אין זכות קיום או שגם לגברים עם מראה שנשים אוהבות במיוחד? היא כאילו אשמה שהיא יפה? סליחה אולי על הגסות אבל - מצד אחד את משחקת אותה שאת מתייחסת רק לפן המקצועי ("ויקה באה עם הרבה יותר נסיון בריקוד...") אבל מצד שני את ספק מקנאה ספק מלא יודע מה שופטת אותה לרעה על סמך הנתונים איתם היא נולדה.

PilpelLady

New member
הצחקת אותי

מקנאה...-אני חושבת שאני יפה וניראית מעולה ואוהבת מאוד את איך שאני ניראית (גם אם אני לא בלונדינית עם עיניים כחולות) ואני ממש לא שופטת אותה לפי הנתונים בהם היא נולדה אלא אני אומרת שהגברים שביננו ישפטו אותה לפי המראה הזה ויצביעו לה בגלל המראה הזה - וזה לא הוגן

the red king

New member
יכול להיות...

יכול להיות שיהיו גברים כאלה. את יועת מה - אפילו בטוח שיש כמות מסוימת של כאלה. אבל זה מקביל לזה שאני גם יכול לומר שבועז מעוד נגיד (סתם לדוגמא) זכה בכוכב נולד רק בגלל שהוא תימני וכל התימנים הצביעו לו. בגמר הזה גם, בלי להישמע גזעני, כל המרוקאים הולכים להצביע לגלית. בלי שום קשר לאם באמת מגיע לה או לא. תראי, גם אם ויקה למדה ריקוד תקופה קצת בגיל 6, זה כמעט ולא נותן לה שום יתרון בתכנית עצמה, ואני חושב שממש הגזימו עם הקטע הזה (במיוחד אלי מזרחי המקצוען אבל חוכמולוג) שהיא כאילו באה לתכנית עם בסיס. תראי, בסופו של דבר למדנו מהעונות שהיו בארץ עד עכשיו שהזוג הזוכה היה פלוס מינוס זה שרקד הכי טוב, ולא זה שהסלב שבו עשה את ההתקדמות הגדולה ביותר. אם כבר לשפוט לפי התקדמות אז גלית בהחלט במקום השני אבל ראשונה היא שרון וקסלר. אגב, אני בטוח (באמת!) שאת מדהימה לא פחות מויקה!

../images/Emo106.gifלראשונה ב"רוקדים" גמר נשי!!!

הולך להיות גמר מרתק!!! פיצוץ!!! גלית מול ויקה! הם בטח ילחמו כמו לביאות על הגביע! האמת תחרות קשה! שתיהן ברמה מאוד גבוהה של ריקוד! בטח יהיו ריקודים מדהימים!אני אישית מהמר שויקה תזכה... הפייבוריטים שלי לאורך כל העונה היו ליאור ואנה וזה המקום לומר כל הכבוד לאנה המהממת!!! שהביאה את ליאור כ"כ רחוק ובאמת הצליחה להביא אותו לרמה גבוהה. חוץ מזה היא התנהגה ממש באצילות אתמול, הייתי בטוח שהיא תיקח את זה קשה ותבכה אבל היא פירגנה לשאר המתמודדים ובירכה אותם.כל הכבוד אנה! בקיצור שיהיה אחלה גמר!!!

the red king

New member
ויקה לא אשמה בזה שהיא כ"כ טובה!!!

אם יש צדק בתכנית הזאת, ויקה ודני יזכו! חוץ מזה, אם להיות הוגנים, אסור לנו עדיין לקבוע כי הכל יכול להיות בגמר ולפיו אנו צריכים לקבוע.

the red king

New member
עזבי נו בחייך, את לא באמת חושבת הרי שבתחרות..

שמתחילה מ-0 של ריקודים נטו גלית תיקח אותה נכון??

PilpelLady

New member
מגיע לגלית לזכות ולא יעזור כלום !

ויקה משעממת - רוקדת כמו פלקט עם פני-פוקר, רואים לפי הריקוד שלה כמה היא בנאדם רדוד,שיטחי ומשעמם ורוקדת "לפי הספר", וגלית גיאת לעומתה מכניסה משחק ופילפל לריקודים ואת האופי המעניין שלה וכך כל ריקוד הופך לסיפור ולא נשאר בגדר תנועה פה ותנועה שם. לא יעזור לויקה כל הבלונד והפרסום מ"השרדות" והדמעות, היא פשוט דיקט.

למעלה