סקר האם אתם אוכלים כדי לחיות? או חיים בשביל לאכול?
ט טל205 New member 30/7/06 #5 וואלה את הראשונה שאני נפגש בה שהיא לא חיה בשביל לאכל... חחחח,יום מקסים.
ט טיף טיף23 New member 30/7/06 #8 האוכל הוא בשביל להנות ממנו זה מה שאני למדתי אז אני אוכלת בשביל לחיות ולא להפך שיהיה גם לך המשך יום נעים
האוכל הוא בשביל להנות ממנו זה מה שאני למדתי אז אני אוכלת בשביל לחיות ולא להפך שיהיה גם לך המשך יום נעים
R Red Nose Shnorkel New member 30/7/06 #4 חשבתי כבר שאת שואלת אם אנחנו אוכלים חיות... היו לי כבר פלאשבקים מהאקסית הטבעונית.. בעע אני אוכל כדי לא להיות רעב, בסדר זה?
חשבתי כבר שאת שואלת אם אנחנו אוכלים חיות... היו לי כבר פלאשבקים מהאקסית הטבעונית.. בעע אני אוכל כדי לא להיות רעב, בסדר זה?
ק קושקושית מתולתלת New member 30/7/06 #6 ימאמי מישהו אמר אוכל??? אני אוהבת לאכול אוכלת כשמשעמם לי, אוכלת כשאני רעבה, אוכלת ומנשנשת.... לפעמים גם לא אוכלת כלום! זאת התשובה היחידה שיש לי בשבילך
ימאמי מישהו אמר אוכל??? אני אוהבת לאכול אוכלת כשמשעמם לי, אוכלת כשאני רעבה, אוכלת ומנשנשת.... לפעמים גם לא אוכלת כלום! זאת התשובה היחידה שיש לי בשבילך
E extream New member 30/7/06 #9 אני אוכל רק כשאני מאוהב רק אז יש לי תאבון כמו שצריך מה זה אומר עלי שאני כמעט אנורקס?? מה? חסר לי משהו?
אני אוכל רק כשאני מאוהב רק אז יש לי תאבון כמו שצריך מה זה אומר עלי שאני כמעט אנורקס?? מה? חסר לי משהו?
מ מותר לי New member 31/7/06 #12 חשבתי וחשבתי... והגעתי למסקנה: אם אני חיה בשביל לאכול אז אני אוכלת דברים טעימים גם אם הם מאד מאד לא בריאים... ואם אני אוכלת בשביל לחיות אז אני אוכלת דברים בריאים גם אם הם לא הכי טעימים... והגעתי למסקנה המתבקשת אני אוכלת בשביל לחיות
חשבתי וחשבתי... והגעתי למסקנה: אם אני חיה בשביל לאכול אז אני אוכלת דברים טעימים גם אם הם מאד מאד לא בריאים... ואם אני אוכלת בשביל לחיות אז אני אוכלת דברים בריאים גם אם הם לא הכי טעימים... והגעתי למסקנה המתבקשת אני אוכלת בשביל לחיות