סקרים..

python 4

New member
סיכום הסקר הקודם, וסקר חדש..

טוב, אז הבנו שלאף אחד פה אין יותר ספרי רומח ממני!
62 אנשים הצביעו בסקר ששאל - כמה רווח עשו ב- WotC בזכותכם? והתוצאות מוצגות משמאל. אז בחישוב של כ- 6$ לספר אני הוצאתי יותר מ- 600$ על יותר ממאה ספרי רוה"ד שלי..
לרוב יש 1-3 ספרים (אני משער שמדובר ברשומות), עד 11 הוסיפו גם את אגדות, ול- 6 אנשים יש את כל הספרים בעברית ועל כך אופוס מודה לכם מקרב לב. ועוד פרט מעניין - אנחנו רק 8 אנשים שיש להם יותר מ- 20 ספרים, כלומר שקונים גם את הספרים באנגלית. ולאף אחד (למרבה המזל) אין את כל ה- 167 (וזה רק אומר שהסקר ישן, כבר יש יותר כמדומני..)

python 4

New member
הסקר החדש עוסק בטרילוגיה החדשה..

של מגי וטריי, ומעלה שאלה שמעניינת אותי לפחות. כמו שאומרות השמועות השניים מתכוונים לכתוב טרילוגיה חדשה שתתרחש במהלך הרשומות ותסגור כמה פערים עלילתיים, כמו המציאה של מקבת כראס והבחירה של רייסטלין בגלימה השחורה.. והשאלה שלי היא - האם זה מוצא חן בעניכם? אולי זה נראה מובן מאליו שאין שום סיבה להתנגד למהלך כזה - אבל אני לא אהבתי את הרעיון. קודם כל, התפקיד של מרגרט וטרייסי (בכל זאת אני לא חבר שלהם מהפלמ"ח) היה תמיד לקדם את העלילה קדימה - הם עשו את זה לפחות פעמיים, עם דשל"ק ואז עם נשמות. ועכשיו פתאום הם חוזרים אחורה, ועושים בעצם את התפקיד של סופרי-ההרחבה למיניהם.. שיתנו לדאגלס ניילס או לתומפסון וקוק לכתוב עוד על מלחמת הרומח, בזמן שהם ממשיכים לקדם את העלילה קדימה. שנית - הרבה ספרים כבר נכתבו על עלילת הרומח, והרבה פערים כבר נסגרו בעיקר בסדרת ה- tales. יחד עם זאת - העובדה שברשומות יש כל כך הרבה פערים, ולפעמים אפילו קריטיים (שימו לב למשל שאת מציאת רומח הדרקון ובועת הדרקון הראשונים סיכמו בשיר קצר, ואת העלילה עצמה השאירו לסדרת ה- tales) - העובדה הזו מייחדת מאוד את "רשומות" כטרילוגיה, ומהווה חלק מהקסם שלה. חבל להרוס את זה! לסיכום - שיתנו למי שרוצה להשלים פערים לקרוא את tales, ושיוסיפו עוד כרך לסדרה הזו (גם ככה מוציאים אותה עכשיו מחדש) עם עוד סיפורים שיסגרו את הפערים - ושיתנו למרגרט וטרייסי להמשיך להניע את העולם קדימה! עצירת העלילה היא לא סימן טוב. יש לי הרגשה שהדבר העיקרי שעמד מאחורי ההחלטה הזו היא - $$$.

Mystic Dragon

New member
אני אומר -

אין להם כוח לשבת ולחשוב מה לעשות עכשיו אחרי נשמות, אז עד שיבוא להם רעיון לזה הם כותבים כמה ספרים כדי לכסות על האובר בבנק

The Snow fox

New member
למה רק שתי תשובות?../images/Emo63.gif

למה אין אפשרות שהיא משוה באמצע, פחות או יותר? הצבעתי לאפשרות השניה, בכל מקרה.

האמת היא

שאני דיי בטוח שהסיבה העיקרית להחלטה הזאת היא-$$$. והאמת היא שזה לא מפריע לי בכלל, מהסיבות האלו: 1. אני אשמח לחזור לחבורה הישנה והטובה. אני אישית נורא נהניתי מהרשומות ולו רק בגלל שממש ממש אהבתי את הדמויות שם.. 2. אני לא חושב שיש עוד הרבה להתקדם אחרי הנשמות. כלומר, לדעתי שזה דיי סוגר את העלילה ואין כ"כ לאן להמשיך. והאמת היא שגם ממש לא מפריע לי שהם עושים את זה בשביל הכסף. הרי זאת הפרנסה שלהם, לא? הם צריכים לאכול ממשהו... וכמו שאמרתי קודם, יהיה נורא נחמד לחזור לחבורה הישנה ולהתקופה שאנחנו אוהבים [או אני לפחות].

למעלה