התכוונתי כמו באוזן איך הגעתי ללשון? :זה פחות כואב מהאוזן
E EInatVera New member 18/10/02 #97 אמממ... לי יש באוזניים מכיתה ו´ יש לי בתבור מתחילת החופש הגדול וניראה לי אני יעשה בלשון כי זה מגניב
מ מתן ב New member 18/10/02 #98 אממ... יש לי עגילים רק באוזניים (משעמם, נכון ) שניים באוזן ימין, ואחד באוזן שמאל. היה לי אחד בכל צד מגיל שנתיים בערך, ועשיתי עוד אחד בימין בכיתה ה או ו´...
אממ... יש לי עגילים רק באוזניים (משעמם, נכון ) שניים באוזן ימין, ואחד באוזן שמאל. היה לי אחד בכל צד מגיל שנתיים בערך, ועשיתי עוד אחד בימין בכיתה ה או ו´...
מ מעין_נשמה New member 18/10/02 #100 אני הולכת לעשות בגבה... כשלידיד שלי יהיה כסף לעשות אבל לא אנחנו בול כמה חבר´ה אוספים לו כסף (בלי שהוא יודע) כדי שיוכל לעשות , ואז לי ולו יהיה עגיל בגבה
אני הולכת לעשות בגבה... כשלידיד שלי יהיה כסף לעשות אבל לא אנחנו בול כמה חבר´ה אוספים לו כסף (בלי שהוא יודע) כדי שיוכל לעשות , ואז לי ולו יהיה עגיל בגבה
מ מעין_נשמה New member 18/10/02 #106 מה אני לא סטייליסטית? ../images/Emo98.gif תשאל את חבר שלי "וואו מעין איזה סטייליסטית!" אבל עגיל בגבה בלי שום קשר זה יפה
מה אני לא סטייליסטית? ../images/Emo98.gif תשאל את חבר שלי "וואו מעין איזה סטייליסטית!" אבל עגיל בגבה בלי שום קשר זה יפה
ל ליידי מרמלדה New member 18/10/02 #127 יאללה נעשה ביחד? ../images/Emo13.gif את יודעת.. דווקא נוח לי ככה