סקעת לכבוד ירושליים..

../images/Emo41.gif סקעת לכבוד ירושליים.. ../images/Emo60.gif

היום בערוץ 22 בשעה רבע לתשע משודרת תוכנית מיוחדת שמוקדשת לירושלים! הוא שר את הנני כאן בביצוע שונה
אני לא אהיה בבית לצערי... אז אני פותחת כבר עכשיו את ההודעה הרשמית! לפני שאני אצא אני אנעץ אותה. שרשרו רק אליה בבקשה!
תהנו!

purple rain2

New member
|מחכה לעידכונים|../images/Emo9.gif

החלטתי להיות חכמה ולא לתת לערוץ 2 הזה למשוך אותי 5757250 שעות בשביל הופעה של 3 דקות שבכל מקרה אני אוריד אותה אח"כ

ייאא אני מחכההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

כמה זמן לא הייתי כאן
... כל השישי לא הייתי בבית

חזרתי הביייתה! ../images/Emo60.gif

והראל עוד לא היה! איזה יופי
גם אני ממש מתרגשת ומצפה! אבל הגזימו לגמריי.. כל האירוע הזה הוא איזה שלוש שעות, לא? ובטח ישימו את הראל בסוף.. כי הם מודעים לעובדה שככה הרייטינג שלהם יהיה יותר גבוה, כי כולם הרי מחכים לו
יאללה שיופיע כברררר שמן

ronchok1

New member
אם למישהו יש את זה כבר במחשב

בוידאו! אז שיתן קישור תודה!

אני רוצה למות! ../images/Emo60.gif

אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות אני רוצה למות.

pink hit

New member
חחחחחחחחחחח

אני כבר מתה... אין לי אוויר אני צריכה הנשמה (הראל אתה פנוי?) הוא פשוט עשה זאת שוב.. נתן הופעה מעלפת..!!!

חחח ../images/Emo60.gif

הנשמה מהראל חח
באמת שווה לחיות רק בשביל ההופעות האלה. כמה שזה עושה לי טוב... כמה שהוא עושה לי טוב!! אני כולי בצמרמורות! זה לא יאומן.. אני עדיין לא מפסיקה לחרוש על הביצוע של הקדם אירוויזיון.. ועכשיו גם זה! אי אפשר ככה.. הוא הורג אותי!
*שימשיך ככה!*

pink hit

New member
לא ראיתי

ולא שמעתי את הביצוע של ה
קדם ארוויזיון.. עבדתי באותו יום...

מהההההההההההההה?? ../images/Emo60.gif

ביצוע מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לדעתי!! אני לא מפסיקה לשמוע ולראות אותו!!!!!!!!!! אני אעלה לך את זה עוד מעט! את חייבת לראות!!!!

pink hit

New member
תודה תודה תודה תודה תודה

מתה עלייך... כבר חשבתי ששכחת אותי....

למעלה