סקופ

fireman

New member
../images/Emo41.gifסקופ../images/Emo41.gif

בידי הוכחות חותכות כי עומרי מפעיל בפורום בין 2 ל 5 שמות בדויים כלומר...עומרי החליט לפתוח כאן בפורום סניף של "אלבר - ניהול ציי משוכפלים" כל מי שמעוניין לקבל את המידע המלא כולל ההוכחות בקובץ מסודר מוזמן לשרשר בקשה כאן בפורום ואני אעביר לו כל המידע כולל הכל!

SkyscraperMan

New member
אוקיי, אז אני עומרי?

לא ידעתי, זה מידע חדש, וואי לא ידעתי
למה נראה לך?, למה שאני עומרי?, זה לא עולה על דעתך שיש עוד מישהו ששונא את באר שבע?, אין לך פשוט כלום עליי!, בגלל זה אתה חושב שאני עומרי. אני לא יודע מה הולך בראש הקטן שלך אבל אני ממש לא עומרי, אולי בגלל שאנחנו מסכימים על אותו דבר, והדבר הזה פוגע בכך, אז אתה חושב שאני עומרי. אז בו נסה להוכיח לי שאני (אופיר) הוא בעצם עומרי?, אולי פיצול אישיות?

fireman

New member
מה אתה קופץ?

אני אמרתי שזה אתה? עכשיו אני באמת מתחיל לחשוד בך.....

SkyscraperMan

New member
אתה הגבת לי מקודם ואמרת שאני זה

עומרי, משום מה זה נמחק, אז הסבר לי...

Secular

New member
לחשוד במה???!!

שאני אופיר
??? באמת!!! יש לי את הטלפון של אופיר,שברשותו אני אתן לך שתוכל להתקשר ולראות שאופיר הוא בן אדם בפני עצמו ואין לו פיצול אישיות!!

Secular

New member
ערן השקרן!

הוא כתב הודעה ענקית עם כל מיני "הוכחות" מטופשות שמשום מה נמחקה,שם הוא כותב תיאוריה טיפשית שאני משתמש ב-4 שמות משתמשים נוספים, votimac,מתי אלון,building freek ו-skyscraperMan,למרות שזה ממש לא נכון ומעולם לא השתמשתי ביותר משם אחד,חוץ מפעם אחת בפורום בוואלה שפשוט החלפתי את השם שלי ל-skyscraper. זה רק מראה שערן הוא צעקן ובכיין שמנסה להאשים אותי בצורה מגוחכת בכל מיני דברים תוך כדי סילוף המציאות!

TheIllustrator

New member
המממ... ההודעה הזו הופיעה ל-4 דקות

בדיוק וכולם הספיקו לראות אותה??? אז או שאתה יושבים על פורום מתעדכן כל 20 שניות(למרות שבאותם רגעים לא היו תגובות חדשות), או שכולם זה עומרי! אני מתחיל להאמין שהדג לא מסריח לחינם...

kyle

New member
אני יודע שעומרי ואופיר....

הם לא אותו אחד... זה בטוח.... ודבר שני, גם אני הספקתי לראות את ההודעה, ליאור, אז זה לא כ"כ ברור...

fireman

New member
אופיר או עומרי או מי שלא תהיה

למסקנות שלי אני הגעתי או שאתה זה עומרי או שאתה ועומרי זה צמד שמחליט לשחק איתנו משחקים אחד מהם הוא בטוח במאה אחוזים שוב אתה נכנס לנקודה הלא נכונה של הבעיה עומרי יכול לטעון עד מחר ועד שנה הבאה מה דעתו על באר שבע וכך גם אתה זה פשוט לא מעניין אותי אני כועס על זה שהוא משמיץ ופוגע בשמי סתם כי ככה מתחשק לו, שוב נחזור להודעה הראשית שלו והתגובה שלי באה רק אחרי 14 שעות!! שתוך כדי פרק זמן זה הוא מצא לנכון לדבר בגנותי כי כך התחשק לו, הוא מחפ לריב איתי אם גם אתה לא קולט את זה אז גם לך יש בעיה הבהרתי זאת קודם ואני אבהיר זאת שוב. לא אתה ולא עומרי ולא המשוכפלים שלו תחליטו מי יכתוב בפורום ועל מה הוא יכתוב אני אמשיך לכתוב על באר שבע ואתה ועומרי פשוט מוזמנים לדלג מעל ההודעות שלי. לא זכור לי שהכרחתי אתכם פעם לראות תמונות של באר שבע, זו דמוקרטיה לא נעשה פה שום דבר בכוח, אתה רוצה לקרוא הודעות שלי?....תקרא אתה לא רוצה אל תקרא....תאמין לי שהתגובות שלכם לא ייחסרו לי ותעשו לי טובה אולי תמצאו לעצמכם משהו אחר להתעסק בו במקום ליצור פה בלאגן עם המשחקי גן ילדים של שניכם

TheIllustrator

New member
אז אולי אופיר באמת קיים... אבל...

מסתבר שכל הפורום הזה הוא לא יותר ממך, אורן, ערן, דניאל, חנוכה, אסף אני ועוד 15 איש שהם ציי המשוכפלים! LOL
(יש עוד כמה כמו טומי וסמואל ועוד, אבל רק ניסיתי להבהיר רעיון ש-50% מפורום הזה זה בן אדם אחד משוכפל!
) אני כבר די ממש בטוח בזה!!!

חזוקה

New member
מי זה חנוכה???

סתם צוחק... ליאור. בואו נמשיך הלאה עם גורדי שחקים ותמונות?? למישהו יש קשרים על סטודנטים לארכיטקטורה? אולי יש להם פרוייקטים דימיוניים לחלוטין אבל שווה לביא לפורום?

kyle

New member
אויש, אתם כ"כ ילדותיים!../images/Emo13.gif

זה פונה גם לעומרי, שכפי הידוע לי הוא לא אופיר... תפסיקו עם המשחקים, עומרי ואופיר - תדלגו לכם בקלילות מעל הודעותיו של ערן ואל תגיבו וגם אל תבקרו... ערן - תמשיך לכתוב על באר שבע כמה שבא לך, אבל אל תתלונן שמעלים תמנות של אותם מגדלים כל הזמן... תזכור, אני מחכה שתהיה לך מצלמה...
בוא נסגור את הדברים כמו בפורומים אחרים: הודעות פרטיות - למסרים! בבקשה!... את כל הזמן של הריבים הייתם יכולים להעלות עוד סקופים, וערן היה ממשיך לעדכן על מגדלי לב הסיטי בב"ש... אז באמת... די!!

TheIllustrator

New member
קייל הפיסמייקר...

חכה, חכה! אני מכין לך הפתעה!
אתה ראוי לצל"ש על הגישה החיובית שאני מאד בעדה!!!! כל הכבוד לך!!!! קבל ח"ח כפול ומשולש!

kyle

New member
פיסמייקר - אחד מהסרטים האהובים עלי

הפתעה!? בשבילי? ?MOI
חחחחח

kyle

New member
מה פתאום... זה לא הוא...

אבל בוא לא נהפוך לפורום סרטים...

למעלה