ספיישל געגועים

Sinner Girl

New member
../images/Emo41.gifספיישל געגועים../images/Emo41.gif

אנשים עושים פה שיחות פרטיות?שיהיה להם בכיף.אל תכליל. כי למשל אני..אני עושה פה החוליה החלשה ומנסה לשלב כמה שיותר דברים שקשורים לנושא הפורום.יש לך עוד רעיונות?יופי אז תציע.אבל אל תכליל בנאדם.בבקשה. אז לענייננו
. נכון שאתם מתגעגעים לסדרה?מאוד מאוד? אז בשביל זה החלטתי לפתומ ספיישל געגועים.שכל אחד ירשום לאיזו דמות הוא הכי מתגעגע,ולמה,לאיזה קטעים הוא הכי מתעגע,ולמה,ובכלל. תהנו
.

Sinner Girl

New member
מיינד../images/Emo9.gif.

אני הכי מתגעגעת ללילי,לשון ולאדי. ללילי-כי היא מושלמת,היא מותק,היא חולת שופינג[
]והיא משגעת לכולם את השכל,והיא ממש מצחיקה אותי
. לשון-כי בלעדיו הסדרה הזו לא הייתה מעולה כמו שהיא.הוא פשוט ה-דמות שם.הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש,הוא עילג,הוא חכם,הוא חברמן,הוא עצבני,אני פשוט מתה על הדמות הזו,והכי על הרגעים שהיא עצבנית. לאדי-הוא טיפשוני.[אני אוהבת טיפשונים
].והוא תמיד מצליח לצאת מהבוץ,והוא גם מצחיק אותי לרוב.שרק ימשיך לשגע ולעצבן את שון מחדש וכולם יהיו מרוצים
. בכלליות..אני מתגעגעת להכל..היה כל כך כיף..לצפות כל יום מחדש לשעה 9..בשביל איזו רבע שעה או 20 דקות של שיחרור צחוק בריא.כל הפיוזים הקצרים של שון,החיוכים של קלואדיה,הטיפשות החוגגת של אדי,הצעקות של לילי,הקיפוח של ג'ימי..הכל התחבר יחד ויצר 20 דקות מושלמות. נו כבר ערוץ 3!!אנחנו מתגעגעים
.

darklighter

New member
עונה וסליחה אם חלק יצא דומה../images/Emo115.gif

בראד- הוא שקסי
ומצחיק
לילי- היא חמודה ומצחיקה כזאת ומאוד חכמה וגם אני אוהבת את הקטעים שלה עם בראד והצרחות על ההורים חח...וגם השיער הג'ינג'י השקסי שלה
שון- הוא מלך
הוא כזה קורעעעע במיוחד שהוא עצבני!!! ושהוא עושה טעויות מפגרות ומאשים אחרים בהם חח... וגם לעימותים שלו עם סיסטר הלן
אדי- הוא גם מצחחיק עם הקומבינות שלו ושהוא מרגיז את שון
חח וגם עם האקסיות המשוגעות שלו והחברים שלו מ"מופע שנות ה70"
ג'ימי- הצחיק אותי שהוא היה מתחיל עם החברות של לילי...
הקטע עם הגילוח היה ענק
קלאודיה- אהבתי שהיא תמיד הוכיחה לכולם שהיא חכמה למרות המראה... ואהבתי את הפלאשבקים והפתיח והכל!!!!! אני מתגעגעת נו;[
ברכות לדר על הרעיון

Sinner Girl

New member
../images/Emo24.gif

קצת דומה,לא נורא
. זה רק מחזק את זה ששון ולילי הן ה-דמויות
.

RoRiL

New member
|כ|../images/Emo134.gif

בדיוק פתחתי כזה שרשור לא מזמן שתפסיקו לעשות שיחות פרטיות ולא הקשיבו לי.
תודה שיזמת תרעיון מחדש
ואיזה יופי של רעיון!! אני הכי מתגעגעת ל.. בראד
בראד בר
אד |בראדדדדד
לילי- היא חמודה מצחיקה ואני מתגעגעת לצחוקים שלה ולקטעי בראדלילי

Koki Girl1

New member
אני אנייייייייי

בראדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כייייייייייייייייייייייייי הוא שלמותתתתתתתתתתתתת מתה עליווווווווווווווווווו ולילוששששששששששששששששששששששש מושלמת שלי!!!!!! ו ו ו שון כי הוא גם מושלם

g0tenx

New member
../images/Emo130.gif

אני מתגעגע לשון ללילי לקלודיה לבראד לוולט להנרי לגי'מי אבל בעיקר בעיקר לאדי! הוא ממש מצחיק והדמות שלו היא בהחלט הכי מצחיקה בסידרה (לטעמי).. אהבתי גם את אבא של קלודיה וחבל שהוא לא הופיע הרבה..

axnholic

New member
רק אני לא זוכר את הדמויות? |סנילי|

אבל סחטיין על הרעיון

למעלה