ספיישל "בחזרה ליריחו!"
L Looking4CoolName New member 10/9/07 #1 ../images/Emo41.gif ספיישל "בחזרה ליריחו!" ../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif
E elga06 New member 10/9/07 #2 שמישהו יגיד לי מה היה כי פיספסתי אתמול ../images/Emo2.gif אין לי מושג למה אני מכורה לדבר הזה בכלל
B bananacream New member 11/9/07 #4 האם בפרק 12 מתגלים פרטים נוספים או שזה רק "תקציר" הפרקים הקודמים?
L Looking4CoolName New member 11/9/07 #5 זה לא היה ממש פרק 12. זה כמו פרק 11 וחצי. זה היה תקציר של כל 11 הפרקים הראשונים, ומפרק 12 הדברים מתחילים להתבהר!
זה לא היה ממש פרק 12. זה כמו פרק 11 וחצי. זה היה תקציר של כל 11 הפרקים הראשונים, ומפרק 12 הדברים מתחילים להתבהר!
Y Y. Welis New member 11/9/07 #7 אין חשש מפיספוס - יש שידורים חוזרים בשני וכן בשבת שלוש פעמים: 2 בצהריים, 9 בערב ו-2 בלילה.
Y Y. Welis New member 11/9/07 #6 ../images/Emo41.gif פרק 12 "The Day Before" מביא תקציר של 11 הפרקים שקדמו + כמה סצינות השלמה מאירועים שקדמו לפרק הראשון, ושתוארו בדיעבד עד כה. אגב, קוד המורס שמושמע בתחילת כל פרק אינו אקראי, ויש בו מלים - משפט שמתאר את הפרק שאותו הוא מקדים.
../images/Emo41.gif פרק 12 "The Day Before" מביא תקציר של 11 הפרקים שקדמו + כמה סצינות השלמה מאירועים שקדמו לפרק הראשון, ושתוארו בדיעבד עד כה. אגב, קוד המורס שמושמע בתחילת כל פרק אינו אקראי, ויש בו מלים - משפט שמתאר את הפרק שאותו הוא מקדים.
Y Y. Welis New member 11/9/07 #8 בעצם, יתכן שזה כלל לא 12 שברשימה אלא סתם פרק סיכום שלפני ההפסקה בשידורים, שיש בד"כ באמריקה באיזור דצמבר-פברואר. לפרק יש קרדיטים שונים והשחקנים מקבלים בו special thanks ולא קרדיט רגיל.
בעצם, יתכן שזה כלל לא 12 שברשימה אלא סתם פרק סיכום שלפני ההפסקה בשידורים, שיש בד"כ באמריקה באיזור דצמבר-פברואר. לפרק יש קרדיטים שונים והשחקנים מקבלים בו special thanks ולא קרדיט רגיל.