הסליחות שלי
ממי אני צריך לבקש סליחה? מהדס, כי היו לי הרבה טאקלים סתמיים איתה, כי היו מקרים שאמרתי לה דברים לא במקום, או דברים שהיא לא הבינה כמו שרציתי שהיא תבין, ועוד כל מיני דברים שנראה לי שכבר כל העולם יודע... אז לא ניכנס לזה... ממילי, כי כשהתחלנו לצאת אני אמרתי לה שאני לא מחפש שום דבר רציני, והיא כנראה התעלמה מזה ו"בנתה" עלי.... ונפגעה ממני בסוף... מענבל, כי אחרי כמעט חודש שיצאנו והכל היה טוב, החלטתי שאני רוצה מישהי אחרת, ועד שקיבלתי את האומץ וחשבתי על איך להגיד את זה לענבל, לקח לי כמה ימים, שבכמה ימים האלה הגעתי למצב שבו אני יוצא עם 2 בחורות בו זמנית... וסתם סיבכתי את עצמי כי לא היה לי נעים להגיד לה מיד... מליאת, כי היא הבחורה השניה בסיפור הנ"ל... מהדר, כי לא ידעתי שיש לה רגשות כלפיי....
חשוב לציין שכבר ביקשתי סליחה מכולן, וכבר הסדרתי את העניינים שלי עם כולן... אני לא אחד שמשאיר דברים כאלה באוויר... הדס ואני מדברים והכל סבבה בינינו, מילי החליטה שלא לדבר איתי, מהדר לא שמעתי מאז שחזרתי מאילת, ענבל ואני נשארנו ידידים (ממילא אף פעם לא הגענו למשהו רציני מדי), וליאת ואני יוצאים עד היום
מי צריך לבקש סליחה ממני? טלי, כי היא בגדה בי... מלודי, כי היא הפיצה כל מיני שטויות על דברים שכביכול קרו בינינו (אני לא ידעתי שהם קרו)... וניסתה ככה להפריד ביני לבין טלי כי היא רצתה אותי... איילת, כי היא השלתה אותי ועשתה ממני צחוק הדר, כי היא עשתה לי קטע ממש מסריח באילת סיגל, כי היא ידעה שהיה לי משהו אליה והיא ניצלה את זה כדי לנצל אותי רותם, כי היא הרחיקה ביני לבין אחד החברים הכי טובים שלי.... גל, כי היא החליטה פתאום להתנהג אלי מגעיל ואין לי מושג למה, והיא לא מוכנה להסביר לי... רחל, כי היא הייתה ידידה שלי, ומאז שהיא סיפרה לי שיש לה משהו אלי, היא מתנהגת אלי ממש מגעיל... ומתחילה איתי ריבים על כל שטות... אמממ...... טוב, זה מה שעלה לי לראש כרגע.... למי בחיים אני לא אסלח? אני לא אחד ששומר טינה... לא נראה לי שיש מישהו שאני לא אהיה מוכן לסלוח לו אף פעם.... אבל איך אומרים..... הפנקס פתוח והיד רושמת.... ככה שאמנם אני סולח, אבל אני לא שוכח כלום......