סליחה

מיטללל

New member
../images/Emo41.gif סליחה ../images/Emo41.gif

מאלו אנשים מהמין השני אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? מי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? למי בחיים לא תסלחו ולמה?

AnkSunAmun

New member
מממ מתקרבים ליום כיפור?

הייתי רוצה לבקש סליחה מהחבר הכי טוב שלא שמרתי איתו על קשר לאיזה חודש, הוא לאחרונה התגייס.... האקס שלי (אם אפשר לקרוא לו כך) שיצאנו במשך חודש מטריף חושים, והוא בסוף נסוג מכל העניין ושיחק ברגשות שלי... הייתי רוצה לשמוע התנצלות והתרפסות עד עפר.. בחיים לא אסלח לצביעות...

קטרפי

New member
יום כיפור ס=א=ק=ס ../images/Emo110.gif

לדעתי יום כיפור זה הצביעות הכי גדולה שקיימת. אם עשיתי משהו רע למישהו, עדיף שאני יבקש סליחה ושאני יתכוון לזה, ולא רק בגלל תאריך מפגר. אותו דבר שמישהו מבקש סליחה ממני, עדיף להרגיש שזה בא ממנו ולא רק בגלל היום. (אתם יודעים כמה פעמים מישהו ביקש ממני סליחה ואז אמר "נו תעשה טובה יום כיפור...." כאילו התאריך צריך לשנות את מה שאני מרגיש אליו¿) ועזבו אותכם יום של חשבון נפש, אם משהו חשוב לי אני יעשה חשבון נפש אליו כול יום וכול שעה עד שזה יסתדר.... ומה פתאום לצום¿ מה זה עוזר למי שצריך לסלוח לי¿

Zoharrr

New member
או.קיי

מאלו אנשים מהמין השני אתם צריכים לבקש סליחה ולמה? - מיעקב...הוא הציע לי חברות ואמרתי לו שרק אחרי שהוא ישים חזיה... מיוחאי שנפרדתי ממנו בגלל החבר הכי טוב שלו והסליחה הכי גדולה לאבנר למרות שזה לא היה אשמתי שלא אהבתי אותו אבל הוא בכה בגללי איזה חצי שנה ורצה להתאבד. מי צריך לבקש סליחה מכם ולמה? - יחיאל כי הוא בגד בי. - דניאל כי הוא פגע בי. - דידי כי הוא עשה ממני צחוק - אברהם שביקש את הבקשה הכי נבזית בעולם. - תומר כי הוא ניסה להשכיב אותי. למי בחיים לא תסלחו ולמה? ליחיאל כי אני לא סולחת על בגידות, לדניאל כי הוא זבל,לתומר.

Cobe1982

New member
אררר... זה נראה כאילו החיים שלך היו

טיפ-טיפה סבוכים לאחרונה, משהו, בואי נאמר, כמו שילוב של היפים והאמיצים עם פרוייקטY...

Zoharrr

New member
ברור שהם סבוכים...בגלל זה הם

שלי ולא של אפחד אחר.... אבל הם משתפרים! הייתי שבוע שעבר בצפון והכרתי(יותר נכון להגיד השתעשעתי...)עם שני בחורים מזה הורסים............. (הם לא באמת משתפרים...) זה בסדר למדתי יפה מאוד השנה לא לבטוח יותר באנשים ושכולם הם נבלות גם בנות וגם בנים...

סליחות

סליחה מידיד שלי שהלשנתי וסיפרתי לחברה שלו שהוא בגד בה ומי שצריך לבקש ממני סליחה זה החבר לשעבר שבאמצע קריוקי (היינו אחרי מריבה) באמצע שיר "בני ילד רע" קרא לי שרמוטה. זה היה חרא של רגע

Anna Karenina

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זה אמנם לא מהמין השני, אבל בכל זאת...
אני צריכה לבקש סליחה ע-נ-ק-י-ת מההורים שלי, שעברו תקופה קשה יחד איתי, והיו צריכים לתמוך בי, ולהעניק לי כל מה שהם יכולים, ואפילו מעבר. אני יודעת שהיה להם קשה, אולי אפילו יותר ממני, אבל הם מעולם לא התלוננו, אלא פשוט היו שם.
כמה בנות מהמחלקה שלי צריכות לבקש ממני סליחה, אחרי שהן התנהגו בצורה מגעילה למדי, ובלי שום סיבה מוצדקת.
אני חושבת שלכל בנאדם מגיע שיסלחו לו...ולכן לא עולה במוחי כרגע מישהו שלא מגיע לו שאסלח לו. שבוע טוב לכולנו!

קטרפי

New member
מישו מהמין השני¿ ../images/Emo110.gif

זה לא שאני מושלם, פשוט הצירוף של המחסור בשינה עם העובדה שאני בוהה במחשב כבר כמה שעות, גורמים לי לא להיזכר, חוץ מכמה מקרים שאני לא יפרט עליהם כי הם ממש אישיים אני רק יגיד שמי שאני בכולמקרה בחיים לא יסלח לה, אולי זה יישמע נדוש אבל זה ה
ית שלי.... מה שהיא עשתה לי בחיים לא היה מגיע לאף אחד

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

סעיף 1: אני לא צריך לבקש מאף אחת סליחה כיוון שאני לא פוגע באנשים בכוונה או במודע... אבל אם מתעקשים עוד קצת - מידידה רובה שלי, שלפני חודש וקצת היו כמה ימים שרבנו בהם ה-מ-ו-ן. סעיף 2: כולו כנ"ל, רק בכיוון ההפוך. סעיף 3: אני לא בקטע של "שינאה יוקדת" כי היא הורסת כל חלקה טובה שיש בנשמה של כל אחד. אני מעדיף שאת הגישה של "הפקת לקחים", ולהמשיך בדרך. כלומר, אם נכוותי ממישהו - אני לא אשנא אותו. אני פשוט "מפיק לקחים" לגביו, ומתרחק ממנו. לא יוצר איתו קשר. נ.ב - היו לי מקרים "קשים" ביותר שבעקבותם באה שינאה חזקה ביותר, ובגלל שראיתי איך היא הורסת אותי - החלטתי שחבל על הקריזה והעצבים שלי...

טוב

אני אבקש סליחה מכל האנשים שפגעתי בהם לא בכוונה בעיקר משתי החברות הכי טובות שלי ! אנשים שאני לא אסלח להם בחיים הם : תומר כי הוא אמר שיקר כל כך גדול והרס חברות כל כך יפה בלי למצמץ אפילו ולינון שהבטיח לא לפגוע בי יותר ופגע שוב יותר חזק !

אף פעם אל תצטער...

כי מי שפגעת בו, פגע פי 10 ואם לא פגעת אז במילא תיפגע ואם תצטער זה לא יעזור אז בקיצור יום כיפור שמח ותאכלו הרבה ביסלי כמוני

HyPeR SoNiC

New member
הסליחות שלי

ממי אני צריך לבקש סליחה? מהדס, כי היו לי הרבה טאקלים סתמיים איתה, כי היו מקרים שאמרתי לה דברים לא במקום, או דברים שהיא לא הבינה כמו שרציתי שהיא תבין, ועוד כל מיני דברים שנראה לי שכבר כל העולם יודע... אז לא ניכנס לזה... ממילי, כי כשהתחלנו לצאת אני אמרתי לה שאני לא מחפש שום דבר רציני, והיא כנראה התעלמה מזה ו"בנתה" עלי.... ונפגעה ממני בסוף... מענבל, כי אחרי כמעט חודש שיצאנו והכל היה טוב, החלטתי שאני רוצה מישהי אחרת, ועד שקיבלתי את האומץ וחשבתי על איך להגיד את זה לענבל, לקח לי כמה ימים, שבכמה ימים האלה הגעתי למצב שבו אני יוצא עם 2 בחורות בו זמנית... וסתם סיבכתי את עצמי כי לא היה לי נעים להגיד לה מיד... מליאת, כי היא הבחורה השניה בסיפור הנ"ל... מהדר, כי לא ידעתי שיש לה רגשות כלפיי....
חשוב לציין שכבר ביקשתי סליחה מכולן, וכבר הסדרתי את העניינים שלי עם כולן... אני לא אחד שמשאיר דברים כאלה באוויר... הדס ואני מדברים והכל סבבה בינינו, מילי החליטה שלא לדבר איתי, מהדר לא שמעתי מאז שחזרתי מאילת, ענבל ואני נשארנו ידידים (ממילא אף פעם לא הגענו למשהו רציני מדי), וליאת ואני יוצאים עד היום
מי צריך לבקש סליחה ממני? טלי, כי היא בגדה בי... מלודי, כי היא הפיצה כל מיני שטויות על דברים שכביכול קרו בינינו (אני לא ידעתי שהם קרו)... וניסתה ככה להפריד ביני לבין טלי כי היא רצתה אותי... איילת, כי היא השלתה אותי ועשתה ממני צחוק הדר, כי היא עשתה לי קטע ממש מסריח באילת סיגל, כי היא ידעה שהיה לי משהו אליה והיא ניצלה את זה כדי לנצל אותי רותם, כי היא הרחיקה ביני לבין אחד החברים הכי טובים שלי.... גל, כי היא החליטה פתאום להתנהג אלי מגעיל ואין לי מושג למה, והיא לא מוכנה להסביר לי... רחל, כי היא הייתה ידידה שלי, ומאז שהיא סיפרה לי שיש לה משהו אלי, היא מתנהגת אלי ממש מגעיל... ומתחילה איתי ריבים על כל שטות... אמממ...... טוב, זה מה שעלה לי לראש כרגע.... למי בחיים אני לא אסלח? אני לא אחד ששומר טינה... לא נראה לי שיש מישהו שאני לא אהיה מוכן לסלוח לו אף פעם.... אבל איך אומרים..... הפנקס פתוח והיד רושמת.... ככה שאמנם אני סולח, אבל אני לא שוכח כלום......

אושרת 021

New member
תשובה למיטל

לחבר לשעבר הדברים שהוא עשה לי לא ישכחו עוד הרבה זמן אני מקווה שאני אמצא בליבי את הסליחה עד יום כיפור למרות שזה יהיה מאוד קשה אושרת

pain is MY love

New member
טוב הנה הכופרת הגיעה...

קודם כל אני חושבת שאני אבקש סליחה מעומר ותומר שיצאתי עם שניהם במקביל במשך תקופה לא קצרה והיה לי מאוד מאוד קשה בגלל השמות הדומים!
אני חייבת חייבת חייייייבת לבקש סליחה לאופירוש הידיד הכי טוב שלי בעולם שמאוד נפגע ממני ביום רביעי בפסטיבל הבירה כשאחרי חודש שלא ראיתי אותו עזבתי אותו פתאום כדי להיות עם בחור שהייתי דלוקה עליו... אני רעה ורשעית והוא מאוד נפגע מזה ואני חייבת לו את כל ההתנצלויות שבעולם!
ממני צריך לבקש סליחה בחור מסויים שפגשתי במסיבה יום חמישי (והכרתי אותו בעבר) והוא הבטיח עשרות פעמים להתקשר שוב ולא עשה את זה... חוץ מזה אני חושבת שהבחור שהייתי מאוהבת בו במשך רוב שנות ההתבגרות שלי חייב לי סליחה על היחס שלו כלפי ועל כל הסבל שעברתי בגללו ובשל התמימות שלי...
ויש רק אדם אחד שאני בחיים לא אסלח לו. למרות שאני באמת אוהבת אותו... וזה אח שלי. כי היו לנו יותר מדיי טאקלים במהלך השנים ויותר מדיי דברים הצטברו לי בפנים שעכשיו אני כבר לא מסוגלת לסלוח לו עליהם...

Lanni

New member
חבל.. תשלימי עם אח שלך!

יש לי חבר שהוא ואח שלו רבו ומפה לשם הם לא דיברו זה עם זה איזה 5 שנים שלמות! (והם גרים באותו בית חחחח) לפני שנה הם השלימו..
את לא רוצה להגיע למצב כזה נכון? תשלימי כל עוד אפשר

pain is MY love

New member
אני לא חושבת שאפשר....

אח שלי לא גר בבית כבר 3 שנים וזה לא שאנחנו לא מדברים כי בכל פיפס קטן, בין אם זה שאלות על הצבא ובין אם זה משב שנתקע, אני ישר מתקשרת אליו והוא תמיד עוזר לי. אבל יש בינינו מתח קבוע כזה. נגיד ביומולדת שלו לא התקשרתי אליו למרות שהוא כן התקשר אליי וגם קנה לי עם חברה שלו עגילים מזהב במתנה... אבל אני לא מסוגלת לשכוח את כל מה שעברנו בעבר. אני פשוט זוכרת יותר מדיי

למעלה