סלבסטר 2004-2005

נווווו איך חגגתם ת'סילבסטררררר?

עכשיו חזרתיייייייייייייייייייי! ויצאתי אתמול ב-9(אחורי הקידוש)ועכשיו חזרתייי! אני מתה מעייפותתת,לא ישנתי כל הלילהההההה! היו צחוקיםםםםםם ו... יש לי חברררררררררררררררררררררררררר! חח...לפני שנתיים חבר שלי לשעבר הציע לי חברותתתתתתת(כיתה ו')חח אני זוכרת את זהההההה חח זה היה יום אחרי הסילבסטררררר אבל עכשיו חבר שלי הציעה לי אתמול..לא נורא הפרש של יום בניהםםםםם! וואי אני מתה מעייפותתתתתתתתתתת! איך חגגתם ת'סילבסטררררר? מי שלא יצא הפסידדדדדדד! היה אחלהההההה והיו מיליוני צחוקיםםם,כל הלילה רק נשפחנוווווו מצחוק ואכלנו לנו ת'פיצההה! היה שווהההההה,נראה לי שהרזתי באיזה 10000000 קילו,רקדנו המוןןןןןן והיה אחלההההההההה!ריכלנו כמו איזה סבתות/וסבים(מה לעשות גם הבנים חח)זקנות\זקנים חחחחח היה שווההההה! היה כל כך כיףףףףףףף! טוב נראה לי שאני יזוזזזזז לפני שאני ירדם על המקלדדדדדדת! ועוד אני אמורה ללכת היום לדודיםםםםםםם! יווווו אני מתה מעייפותתתתתתתתתתתתתתתתתתת! גוד נחתןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן(לילה טוב-בשפה שלי חחחחח)

גלושש

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo110.gifהיה ממש כיף ../images/Emo9.gif

סתאאאם.... באו אליי חברות וראינו את הסרט "ילדות רעות" סרט יפה
לא יצא לי לראות אותו בקולנוע
והתחלנו לראות את הסרט קצת לפני 00:00 כך שב-00:00 בכלל לא שמנו לב שנכנסה השנה החדשה
אבל לא נורא
טוב אז שתהיה לכולנו
שנה טובה
**תדמיינו שזה כתוב באנגלית
**

../images/Emo41.gifסלבסטר 2004-2005../images/Emo41.gif

שרשרו לפה כל מה שקשור לסילבסטר
נהניתם? ביליתם? יצאתם? נשארתם בבית? השתוללתם? רקדתם? ספרו לנו חוויות.. נשמח לשמוע:)

גיגי123

New member
../images/Emo98.gif

נהנתי מאוד
ביליתי!
יצאתי עם חבר שלי!
השתוללתי!
רקדתי
והיה ממש כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

כההה השנהה היה מהמםם../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

גמאני יצאתי עם החבר שלי
התנשקנו בחצותתת
אשכרה הרגשתי כמו סינדרלהה!! אבל לא נאבדה לי נעל!

למעלה