סכמ"ש..

../images/Emo41.gifסכמ"ש..

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-הזמן עושה את שלו-אברהם טל,ורציתי שתדעי-שירי מימון,ועוד כל מיני שירי טקטוניק
משהו שעשה את השבוע-ננממ. ההצגה של לירז
,יציאות עם החבר'ה
,ליראות את שווושייי
משהו שהרס את השבוע-לא נישארתי עד הסוף בהצגה
בילוי השבוע-רמת גן
,ת"א
,שכונה
,מנטה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מפרץ האהבה
,האח הגדול
ציטוט השבוע-"מה קרה?נו אני רואה שיושב עלייך משהו,יאללה שפכי"
מה קניתם השבוע?-XL והרבה
,חמצוצים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טקס בביצפר
,פגישות נוספות
,לצאאת עם החבר'ה תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-סתיו,אור,לירז

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-אייל גולן זה אני משהו שעשה את השבוע-הייתי בקניון בת''א ברמת אביב משהו שהרס את השבוע-קר וגשם =[ בילוי השבוע-קניון טלוויזיה שכונה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האי ציטוט השבוע- :] מה קניתם השבוע?-מגפים בגדים יפים ותכשטים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-לא יודעת חח תמונה שבא לשים- שמתי .! שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- =) תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ליאור סתיו ארתור ורז רז שלי

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- עד הסיבוב הבא שיר השבוע לא של לירז- חחח נמאס לי לעשות כבר את הרשימות האלה כל הזמן... משהו שעשה את השבוע- לעשות קצת יומיות.. משהו שהרס את השבוע- לישון במחנה נתן בילוי השבוע- אין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "האדם הזקוף"/מייקל מרשל ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ללכת הביתה ובתקווה לעשות עוד קצת יומיות חח תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- דנע, סתיו, אתי, גל..

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- היהודים - ליפול , Evanescence - Tourniquet משהו שעשה את השבוע- מחויבות אישית [התנדבות עם ילדים קטנים], הקרנה של דאוס עם עדי הימל, שנקין
משהו שהרס את השבוע- האמת שכלום. בילוי השבוע- שנקין וההקרנה
^^ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האמת העירומה ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- ג'קט, כובע, שרשרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר גדנ"ע למי שלומד ערבית ל-4 ימים!!!!
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- בגל הגדנ"ע, אני לא אהיה פה 4 ימים.. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתי, ארתור, ענבל, מיטל, גל

למעלה