סכמ"ש.

../images/Emo41.gifסכמ"ש.

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

מסכמת../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-כמה שירים חדשים של אייל גולן ועידן יניב [אני פשוט לא זוכרת איזה
] משהו שעשה את השבוע-הררבה אבל לא באלי להגיד
משהו שהרס את השבוע-שלא נתתי את האישור למחנך שלי שאני לא באה לטיול!!
, יניב עבר ניתוח;'( בילוי השבוע-קניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האח הגדול,מפרץ האהבה ציטוט השבוע-"תדעי לך,אני 8 שנים עובדת עם נוער,ובחיים לא פגשתי ילדה כמו שלך שמיתנהגת כל כך בוגרת..." חחחח
מה קניתם השבוע?-נמממ...בורקס
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טיול שאני לא הולכת
ואני לא מחכה לו!,וההצגה של לירז
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-לא היה לארתור השבוע יומולדת?
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אור,ארתור,סתיו ולירז

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- אוקיי, בבצפר שי שהוא כולו ערסים וופקאצות השמיעו את השיר של לירז בהפסקה "הכל יהיה בסדר" וני וחברה שלי התחלנו לצחוק ולרקוד
שיר השבוע לא של לירז-I Never Had A Dream Come True, Sweet Sixteen,Heaven Is A Place On Earth משהו שעשה את השבוע-קיבלתי עוד 100 במתמטיקה!!!
משהו שהרס את השבוע-פאקינג איבדתי 100 שקל!
בילוי השבוע-"קינג ג'ורג'" (המסעדה) סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-עדי אשכנזי ציטוט השבוע---- מה קניתם השבוע?-נעליים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אממ... אורוויזיון ילדים תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שבת שלום לכוולם
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לארתור וללירז

מסכמת

שיר השבוע של לירז-חח..בשיעור בטעות חברה שלי היתה אם הפלא שלי והפעילה שיר של לירז בפלא והמחנכת שלי העיפה אותי מהכיתה חוצפה בשיר היתה "ריסים"אז המשכתי לשמוע אותו אחרי זה בחוץ
שיר השבוע לא של לירז-אם אשכחך ירושלים משהו שעשה את השבוע-המורה שלנו לשל'ח לא הגיע בוים שהיה אמור להיות מבחן משהו שהרס את השבוע-רבתי בביצפר בילוי השבוע-יצאתי לקניון ונפגשתי אם חברה שלא ראיתי אותה המון זמן סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מפרץ אהבה ציטוט השבוע-המורה אתה יכול ללכת ליפה והחנון בתור אתה דומה לחנונים או אם אתה כל כך מתעקש אז לך לשמה בתור הכוסית חח..בשיעור של'ח כשהמורה נתן את החומר למבחן חברה שלי צעקה לו את זה וכל הילדים צחקו חעחע=D מה קניתם השבוע?-פוטושופ חחח...ועיצבתי יותר מ100 תמונות ללירז רוצים שאני יסים כמה???? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום הולדת של אחי מחכה כבר ליראות את כל המשפחה חחח תמונה שבא לשים-טוב אני יסים עיצוב שעשיתי ללירז שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל הפורום חחח

../images/Emo41.gifעונה:

שיר השבוע של לירז- אל תפסיק שיר השבוע לא של לירז- היהודים - יכול להיות משהו שעשה את השבוע- לא לפורום. משהו שהרס את השבוע- האמת שכלום
בילוי השבוע- קניון וזה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- עגילים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחוייבות אישית
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ארתור, ענבל, גל, ליאור, עדן..

רוית46

New member
ס!ף שב!ע

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-הכל דבש,מחכה,הפעם,איתי,פיג'ו 92,תיזהר ממנה משהו שעשה את השבוע-הציונים שקיבלתי במבחניםם משהו שהרס את השבוע-מבחן באנגלית בילוי השבוע-מסיבה,בריתה סרט\\תוכנית\\סדרה\\ספר\\עיתון השבוע שלכם-האלופה1 ציטוט השבוע-"אני צמא צמא מאוד ואין מים מה לעשות...." "תיזהר ממנה היא כמו דבורה מיד עוקצת..".. "אשר מה שאתה רואה מסנטימטר אני רואה מקילומטר..".. מה קניתם השבוע?-פיצה,מתנה, משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טיול במעיינות חמים! תמונה שבא לשים-look שאלות\\טענות\\בקשות\\הערות\\הארות-מתי הסרט שלירז משחקת פה יצא לקולנוע? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז!

RTur

New member
אחחח איזה סופ"ש מדהים!!!

שיר השבוע של לירז- ריסים שיר השבוע לא של לירז- וואו אוקיי טוב: Pussycat Dolls - Hush Hush, Sway, Perhaps, Whatcha Think About That, I Hate This Part Beyonce - If I Were A Boy, Single Ladies, Listen Destiny's Child - Cater 2 u Justin Timberlake - Sexyback, What Goes Around Comes Around, Pose, Another Song The Tin Tings - Shut up and let me go Britney Spears - Womanizer, Circus, Kill The Lights, If U Seek Amy, Mannequin The Killers - Sombody Told Me שירי מימון - חלק ממך, Now that you're gone אברהם טל - הזמן עושה את שלו מאיה בוסקילה - שוברת שתיקה אריק ברמן - המגפיים של ברוך ועוד המון שירים ברוסית חח משהו שעשה את השבוע- היומולדת! המסיבת יומולדת! האפטר-פארטי של היומולדת חחח.. סופ"ש מדהים היה לי! משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- חוגגים לדוד שלי ולי יומולדת אצל דוד שלי, חוגגים לי ולדוד שלי יומולדת במסעדה, וממשיכים לחגוג אצלי בבית למחרת חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "אנשי הקש"/מייקל מרשל ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לצאת לאפטר? תמונה שבא לשים- תהפכו לבד, אין לי כוח חחח, או תיכנסו לפייסבוק שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיכל שגם לה היה יומולדת אתמול!

למעלה