סכמ"ש...

../images/Emo41.gifסכמ"ש...

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-נישכח מליבך שיר השבוע לא של לירז-משה פרץ ואולי משהו שעשה את השבוע-שאני וליאור פוגשות את לירז שוב משהו שהרס את השבוע-נערס לי העכבר של המחשב בילוי השבוע-קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-תוכניות בערוץ 7 בידור ישראלי ציטוט השבוע-חחח מה קניתם השבוע?-מצלמה בגדים לחורף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ליפגוש את ליאורוש תמונה שבא לשים- שמתי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ליאור ארתור ג'ני ולירזוש

עונה=]

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-יש לי רק אותך,יש טעם בדבריה משהו שעשה את השבוע-אבא שלי סיפר לי שלירז באה לעבודה שלהם אני לא יכולה לפרט אבל אני ועדן נפגוש אותה אבל לא ממש בקרוב משהו שהרס את השבוע-רבתי אם שתי חברות בילוי השבוע-להצגה של לירז,יצאתי אם עדן לקניון ובגדים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-החיים זה לא הכל ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?-כרטיסים להצגה שיהודה לוי משתתף בא משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-עדן מגיעה לבאר שבע תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לעדן,ארתור ורז רז

עונה

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-גשם על חלון ביתי-רונן מעידי,אני רץ-דודו טסה,חשופים-פתיח. משהו שעשה את השבוע-יומולדת לדוד שלי
,צילמנו עוד קטעים מבסרט
,חוופפש!!
,לקחתי את הכרטיסים למופע
,3 פגישות השבוע עם גיא,ראיתי את שנית אחרי שבוע
משהו שהרס את השבוע-חולהה!אבל כולם חולים חחח אז יותר כיף..
בילוי השבוע-ביצפר
[שבוע ממש מצחיק],קניון,מקס ברנר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-החיים זה לא הכול,האח הגדול ציטוט השבוע-"מה שלומך נסיכה שלי?הכול טוב?" [שנית
] "חחח גם את חולה
" [אמרתי לה
],"שרשרת יפה לא ראיתי שהוספת את הלב.." " זה בא ככה חחחח"} "מה את פיתאום נהיית כמו הג'אבריות האלה
" "את קוראת אותי נכון"
מה קניתם השבוע?-קומפלט אצל אמיר
,שרשרת,חולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פגישות נוספות
,יומולדת לידיד
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אור,ארתור ולירז

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- האאא
שיר השבוע לא של לירז- Anything for you
משהו שעשה את השבוע- הרבה XD אחד השבועות המצחיקים שהיו לי
משהו שהרס את השבוע- כמה מבחניםXD
בילוי השבוע- לא זוכרת XD
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול, מפרץ האהבה [דנה חזרה !
] האמת העירומה עם דניאלה קרטס
..
ציטוט השבוע- המורה שלי לגיאוגרפיה ראתה שמלא ילדים באים עם כאפיות לבצפר.. בכיתה שלי הייתה ילדה אחת עם זה אז המורה התחילה לדבר על זה שזה סמל של ערבים וזה ומדי פעם היא העיפה מבט על הילדה עם הכאפיה [היא לא ערביה, כן ?
] ואז חברה שלי באה ביציאה : "אני מציעה שניבדוק לרותם ת'תיק"
[רותם זאת הילדה עם הכאפיה XDDD ]
מה קניתם השבוע?- וואנס
, 3 ג'ינסים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- טיול של הצופים XD
תמונה שבא לשים- לא בא
XD
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל, סתיו וגגל
אגגב, גלל ... המסר ששלחת לי
,אני הכנתי תגובה וזה נמחק לי ולא היה לי כח להכין חדש XD ,תתכונני לחפירה חופרת במיוחד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo41.gifמסכמשת? ../images/Emo6.gif :

שיר השבוע של לירז- כל מה שהיא שרה בשרים 90
שיר השבוע לא של לירז- היהודים-לא קל משהו שעשה את השבוע- שנקין, קניות, יום גיבוש, חופש משהו שהרס את השבוע- רצתי לאוטובוס ונפלתי, כל הרגל שלי היתה דם, והמפרק ביד שלי התעקם
בילוי השבוע- שנקין סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול, האמת העירומה ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- מגפיים, צעיף, ג'קט משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענל,מיטל,ארתור,אתי,ליאור,עדן.

למעלה