סכמ"ש

Thumpers

New member
יום סגרירי...

משהו טוב שקרה לך השבוע: קשה לי להאמין שאני אומרת את זה - אבל הילדים בגן... משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל, עבודה קשה אך מספקת. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: את האמת? שמעתי את הדיסק החדש של רדיוהד. (לא מומלץ) התחדשות השבוע: משקפיים 8) תוכנית השבוע: אממ, השבוע התוכניות לא היו... משו-משו. סרט השבוע: לא ראיתי סרטים. התחלתי לראות את מופע האימים של רוקי, אבל הפסקתי מפאת חוסר סבלנות. ספר השבוע: מעשה בחמישה בלונים. :) מאכל השבוע: סושי!! יציאת השבוע: יצאנו לאכול בושי ביום רביעי והיה נהדר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה, ימים פתוחים והצגה בתל אביב. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: עבודה... אדם שעשה לך את השבוע: :p לא משנה... אדם שהרס לך את השבוע: אף אחד... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מארק צוקרברג. לצעוק עליו קצת. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: לא משהו שזכור לי... תמונת השבוע: מצורפת. התוכניות לשבוע החדש: לעבוד, להנות - לא להירטב מהגשם. לסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה קשה, אבל שרדנו :p מסקנת/ות השבוע: מסתבר שיש אנשים שמוכנים להשקיע שעה ורבע מזמנם, באמצע הלילה - כדי לשכנע אותי שאני לא מפלצת. I awe them the benefit of the doubt. לפחות.

DDN

New member
סיכום שבועי

משהו טוב שקרה לך השבוע: חברים ותיקים טרחו להזכיר לי שהם אוהבים אותי, וגם מצאתי חברים חדשים. משהו רע שקרה לך השבוע: אי הבנה עם מישהי הפכה למטר קללות בדואר האלקטרוני. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: EARTH ANGEL וBACK IN TIME מתוך "בחזרה לעתיד" התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: בחזרה לעתיד - כל הטרילוגיה. ספר השבוע: מאכל השבוע: סטייק אנטריקוט, 800 גרם באוונגרד. חבל רק שלא הצלחתי לסיים חצי ממנו. . .. אוי הימים שיכלתי לאכול כמה שאני רוצה. . .. יציאת השבוע: מסעדה, ביום שלישי, עם זוג חברים, לכבוד היומהולדת שלי, ושלה (יום לפני) - גם היה מאוד נחמד שבסופו של דבר בעלה החליט לקחת עליו את החשבון - מתנת יומהולדת לשנינו הוא אמר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סרט עם מישהי נחמדה שהכרתי פה, נופש חברה באילת. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לא לצאת לנופש חברה באילת בגלל המחלה ממנה אני סובל כרגע. אדם שעשה לך את השבוע: אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: In Red ציטוט/יציאת/מילת השבוע: "נורית אגב, נולדה בממלכת פלורין. התחביבים שלה היו לרכב על סוסים ולהתעמר בנער החווה. השם שלו היה ווסטלי, אבל היא מעולם לא קראה לו בשמו" - כשידידה שלי החליטה להיכנס ל"תחרות" איתי לגבי מי מכיר את "הנסיכה הקסומה" יותר טוב. אגב, לידידה גם קוראים נורית. תמונת השבוע: מצורפת (למרות שטכנית, היא משבוע שעבר, אבל עדיין השאירה רושם) התוכניות לשבוע החדש: סרט, נופש חברה, צריך גם להחזיר את הDVD מהקורס האחרון שלמדתי. לסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עד האמצע, לא משהו, לאחר מכן היה שיפור מטורף, ונגמר במחלה
מסקנת/ות השבוע: הכי חשוב זה הבריאות

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif מיו עונה....

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: לסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מסקנת/ות השבוע:

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif מיו עונה...

משהו טוב שקרה לך השבוע: הבטחתי את מקומי בזיפר מארקט שיהיה ב30 למרץ (אם אני לא טועה כי עדיין לא יצא פרסום) התכוננו
!! קניתי המון בדים חדשים ובקרוב יהיו גם תחפושות למכירה. וגם התחלתי ללמוד שבדית במכללה לשפות נורדיות בת"א משהו רע שקרה לך השבוע: הדיאטה שלי לא ממש מתקדמת לשום מקום.... זה עדיף על לעלות אני מניחה שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: אלה אותן להקות כבר תקופה, moonsorrow, lumsk, עוד דברים כאלה p: התחדשות השבוע: נשיקת בוקר טוב מחתלתול... סתם, לא חושבת שקניתי משהו כיפי השבוע חוץ מבירה תוכנית השבוע: הפח הגדול, וגם השטות הזו מה קוראים אותה..... אה כן, היפה והחנון סרט השבוע: meh. ספר השבוע: אין לנו ספר לימוד בקורס, אנחנו מקבלים דפים כמו בכיתה ד' מאכל השבוע: ספגטי עם שמנת ופטריות שאני מכינה, טועמת, ממצמצת, ומגלה שהכל חוסל ע"י אמא שלי ואחותי >_< יציאת השבוע: מטאל בקיבוץ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: דייט עם דנה רביב הכוסיט :> וחברה שלי עושה גיחה בפרק של היפה והחנון! משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: עייפות! אדם שעשה לך את השבוע: האנשים הרגילים אדם שהרס לך את השבוע: אחותי המעצבנת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דנה רביב המאממת ואופל אפיקורוס המעללפתתת... והחתולה שלה ציטוט/יציאת/מילת השבוע: יש דברים שלא יכולים להעביר בטקסט (; תמונת השבוע: להקת האחים הנסון עברה השבוע מהפך וכעת הם נראים כך! http://i31.photobucket.com/albums/c358/Wanted_To_Be_Pretty/Fuck_Beherit.jpg התוכניות לשבוע החדש: לסיים את התחפושות ולהעלות לפייסבוק לסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ברגיל.......

Saladin

New member
פעם ראשונה שאני עונה על שרשור כזה.

ואני בתפוז כבר בערך 3-4 שנים, שתבינו. משהו טוב שקרה לך השבוע: שאין לי עבודה כרגע, כל מה שאני עושה הוא לקרוא, לחפש עבודה בעצלתיים ולראות שידורי ספורט בטלויזיה. אפשר לציין גם את זה שקיבלתי את הציון האחרון בתואר, מה שמאפשר לי להגיש מועמדות לתפקיד מסוים. משהו רע שקרה לך השבוע: שאין לי עבודה כרגע, זה לא טוב מהרבה בחינות. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: לאחרונה שמעתי כמה שירים טובים של Onili, בשבוע האחרון לא היה ממש משהו. התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: חוץ מליגת האלופות והמשחק של מכבי ראיתי כמה תכניות בערוץ ההיסטוריה ונוכחתי בפעם המאה אלף בטמטום האמריקני כשצפיתי בתכנית על עולמות נסתרים ועתיקים שחבויים מתחת לקרקע במצרים (מתחת לפירמידות וכל זה). כמו כל דבר שהאמריקנים מייצרים, הרמה היתה שטחית ביותר. המצרים בשר ודם שהופיעו בתכנית היו הרבה יותר שפויים מהאמריקאים. סרט השבוע: לא ראיתי. ספר השבוע: קורא עכשיו את "היסטוריה" של הרודוטוס. מציק לי שסיימתי תואר בהיסטוריה ולא יצא לי לקרוא את הספר בשלמותו. מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: לסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מסקנת/ות השבוע:

svety

New member
גם אני עונה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי שלל אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, כולל אקס אחד שיכור באמצע אלנבי ב4 לפנות בוקר
השתתפתי בפעילות של 'ישראל חופשית', טיילתי עם מל[
] בסנטר, ביליתי אחלה ערב עם בובי ובוביק וחבריקו ועידן בעזריאלי, והכי חשוב - מצאתי נעליים
. וגם - מצאתי את חנות הגיקים האולטימטיבית. היא פשוט גן עדן, או כמו שאמר נעים, כשהוא נכנס לחנות "אני חושב שגמרתי". וגם-וגם-וגם, אתמול היה אחלה מזג אוויר וטיילנו בפארק הירקון איזה 3 שעות.
משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול בערב הרגשתי ממש רע, חשבתי שאני עומדת למות
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: מלא באקסטריט בויז ופאוור מטאל, השילוב האולטימטיבי.
התחדשות השבוע: חולצה מכופתרת אדירה מקסטרו מן, ספר מרתק מחנות הגיקים האולטימטיבית [חבל שאני לא זוכרת את שמו רק], נעליים.
תוכנית השבוע: היפה והחנון, אליפים, ארץ נהדרת.
סרט השבוע: אה, לא חושבת שראיתי משהו.
ספר השבוע: הזה שקניתי.
מאכל השבוע: סושי
. וארוחת בוקר בריאות בקפה קפה בעזריאלי. שרות מזעזע, אבל היה טעים לאללה.
יציאת השבוע: שני לעזריאלי, שלישי לסנטר, חמישי לסנטר.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החתונה של נינה, מפגש החלפת בגדים של פורום אופנה מלאה.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: האנגאובר אחרי החתונה של נינה?
אדם שעשה לך את השבוע: מל-איתי-סאש-ריטה-מיכל-עידן-עומר-ליאור-נעים [אני אפסיק כאן.]
אדם שהרס לך את השבוע: אע, אפחד?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נינה הכלה היפה בתבל.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: פאדיחת השבוע - הסברתי למישהו על חוק ההומואים השלובים, ואז התברר שהוא הומו. לא נעים בכלל. מזל שהוא לקח את זה בהומור
וגם - אמצע הלילה, אלנבי, אנחנו בתוך האוטו ופתאום אני רואה שיכור נורא מוכר חוצה את הכביש. "סאשה" אני צורחת, והגוש השיכור מדלג לאוטו, מתעלם מהעובדה ש,ובכן, אנחנו באמצע הפאקינג כביש. "אשתך אומרת שאתה חולה!" "אני באמת חולה" "אז תסתלק מכאן, פוי" "אבל אני שיכור מהתחת" [ברוסית, כמובן, אין שפה טובה מזאת להכריז על שכרות מהתחת] "לך תהייה שיכור במקום אחר" "את לא אוהבת אותי יותר
" זה עדיין מצחיק אותי.
תמונת השבוע: יש כמה תמונות סופר מפדחות שלי, מגיל 15 בערך, בפייסבוק. כנסו ותהנו
התוכניות לשבוע החדש: כרגיל.
לסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מצחיק לחלוטין וטעים ומהנה.
מסקנת/ות השבוע: למה זה כל כך קשה למצוא נעליים?

אני צריכה לבדוק את 'אליפים'

גם כי עברו שנים רבות מדי מאז שקראתי את הספר, וגם כי אני מכירה את אחד מהשחקנים (לא תוציאי ממני מידע) אבל בחיים לא ראיתי אותו משחק (לפחות לא בטלוויזיה), אז מעניין אותי לראות גם את הצד הדרמטי שלו.

Thumpers

New member
אני לא מאמינה שזה יגיע לרמה של הספר...

לכן אני לא טורחת לבדוק. אבל אם זה טוב - תגידי לי!

למעלה