יום סגרירי...
משהו טוב שקרה לך השבוע: קשה לי להאמין שאני אומרת את זה - אבל הילדים בגן... משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל, עבודה קשה אך מספקת. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: את האמת? שמעתי את הדיסק החדש של רדיוהד. (לא מומלץ) התחדשות השבוע: משקפיים 8) תוכנית השבוע: אממ, השבוע התוכניות לא היו... משו-משו. סרט השבוע: לא ראיתי סרטים. התחלתי לראות את מופע האימים של רוקי, אבל הפסקתי מפאת חוסר סבלנות. ספר השבוע: מעשה בחמישה בלונים.
מאכל השבוע: סושי!! יציאת השבוע: יצאנו לאכול בושי ביום רביעי והיה נהדר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה, ימים פתוחים והצגה בתל אביב. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: עבודה... אדם שעשה לך את השבוע:
לא משנה... אדם שהרס לך את השבוע: אף אחד... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מארק צוקרברג. לצעוק עליו קצת. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: לא משהו שזכור לי... תמונת השבוע: מצורפת. התוכניות לשבוע החדש: לעבוד, להנות - לא להירטב מהגשם. לסיכום, איך עבר עלייך השבוע: היה קשה, אבל שרדנו
מסקנת/ות השבוע: מסתבר שיש אנשים שמוכנים להשקיע שעה ורבע מזמנם, באמצע הלילה - כדי לשכנע אותי שאני לא מפלצת. I awe them the benefit of the doubt. לפחות.
משהו טוב שקרה לך השבוע: קשה לי להאמין שאני אומרת את זה - אבל הילדים בגן... משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל, עבודה קשה אך מספקת. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: את האמת? שמעתי את הדיסק החדש של רדיוהד. (לא מומלץ) התחדשות השבוע: משקפיים 8) תוכנית השבוע: אממ, השבוע התוכניות לא היו... משו-משו. סרט השבוע: לא ראיתי סרטים. התחלתי לראות את מופע האימים של רוקי, אבל הפסקתי מפאת חוסר סבלנות. ספר השבוע: מעשה בחמישה בלונים.