סכמ"ש

../images/Emo41.gif סכמ"ש../images/Emo70.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: ------------------------------------------------ מקווה שלכולן היה ויהיה שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מסכמת ../images/Emo192.gif

השבוע במילה אחת: אחלה
דבר טוב שקרה השבוע: לא היה לי השבוע בכלל ביולוגיה
סיימתי סופסוף את העבודה המעצבנת באזרחות !
טיול ג'יפים וסנפלינג :)
דבר רע שקרה השבוע: כל מיני בעיות עם המסע ישראלי - שדיי הרסו את השבוע
דבר מצחיק שקרה השבוע: בטיול שהיה לנו אז היו המון חרקים קטנים כאלה באזור שעלו על כולם והיו ממש מעצבנים ומגעילים - ואני ממש שונאת דברים כאלה
אז אני וחברה שלי כמו סתומות ממש נגעלנו וניסיתי לברוח מזה עד שלסוף החרקים כבר לא התקרבו אלי, אבל הם לא עזבו את חברה שלי ודיי הטרידו אותה והיא במשך שעה רק צרחה וברחה ממקום למקום XD
שיר השבוע של אטל: Merry Christmas, Kiss My Ass Time Bomb - אני פשוט חורשת על השיר
Break Your Little Heart Poison
שיר השבוע בכללי: Three Days Grace - Someone Who Cares Three Days Grace - Never Too Late
Three Days Grace - Just Like You
להקת השבוע: Three Days Grace
דיסק השבוע: Three Days Grace - Life Starts Now
סרט השבוע: אווטאר
סיפורו המופלא של בנג'מין באטן. שוב את / רק לא את - או משהו כזה
התחדשות השבוע: בגדים, בגדים, בגדים XD נעליים
מאכל השבוע: שוקולד לבן
אדם השבוע: בת דודה שלי
תמונת השבוע:
- - - שבת שלום.

Adi641

New member
../images/Emo113.gif השירים והסרטים ../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

שמחה שנהנית בטיול
שבוע טוב

ספירצ

New member
מסכממת

השבוע במילה אחת: חביב דבר טוב שקרה השבוע: אמ... לא יודעת מלא דברים קטנים כאלה.. אני קונה אמפי חדש ואמא מרשה לי ללכת להופעה של הרטס D: דבר רע שקרה השבוע: מבחנים מיותרים שכאלה.. דבר מצחיק שקרה השבוע: אתמול הייתי אצל חברה והיה ממש מבדר
פאדיחת השבוע: לא היוווו
דבר מוזר שקרה השבוע: נמ... שיר השבוע של אטל: Time Bomb שיר השבוע בכללי: Hurts - Stay להקת השבוע: Hurts דיסק השבוע: Hurts - Happiness ציטוטיישן: לא זוכרת חחחחחחחחח סרט השבוע: אמ... לא ראיתי כל כך.. תגלית השבוע: כלום.. התחדשות השבוע: התמכרות השבוע: הרטס חחח מאכל השבוע: אמ... משקה השבוע: פרנצ' וונילה אדם השבוע: אמוש שמרשה לי ללכת להופעה של הרטס תמונת השבוע: ..

Adi641

New member
../images/Emo113.gif יש להם הופעה? בארץ? מתי?

מבחנים זה בהחלט דבר מיותר.....
שבוע טוב

Adi641

New member
../images/Emo113.gif מסכמשת בקצרה ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת: נחמד
דבר טוב שקרה השבוע: השגנו לתוכנית בתקשורת עוד שני ראינות, וזה אומר שאנחנו מתקדמים טוב
הלך טוב במתמטיקה, קיבלתי 100 בעבודה בהיסטוריה והצלחתי לרוץ קילומטר וחצי בספורט! דבר רע שקרה השבוע: האינטנט שלי קרס ביום חמישי והוא לא עבד עד שבת בבוקר... שזה בעצם היום בבוקר. דבר מצחיק שקרה השבוע: הייתה משמרת ממש מצחיקה! דבר מוזר שקרה השבוע:משמרת... כמה שמצחיק שם זה תמיד מוזר
שיר השבוע של אטל: Actors שיר השבוע בכללי: Adrienne- The Calling Crawling in the dark- hoobastank היו עוד אבל אני לא זוכרת מה
להקת השבוע:Linkin Park דיסק השבוע:אממ... אין אחד ספציפי סרט השבוע:שישי הפוך התחדשות השבוע: עגילים ממש יפים שחברה הכינה לי מאכל השבוע: פסטה ומלא אוכל של סבתא משקה השבוע: מיץ אדם השבוע:חברים ממד"א שיהיה שבוע מדיהם לכולן

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif לינקין פארק ../images/Emo45.gif

כל הכבוד על הציון בהיסטוריה
ושמחה שהלך לך טוב במתמטיקה :)

PnutButterNinja

New member
חחח התמונה XD , שבוע מושלם לכולן ../images/Emo23.gif

אני ועצלנותי מאחלים לכם זאת . *תתמודדו
*

למעלה