סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- מה קניתם השבוע- ציטוט השבוע- תוכנית\סרט השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- הערות- תמונת השבוע-

עונה :)

שיר השבוע של לירז- ריסים,הכל יהיה בסדר,ועוד צהרים שיר השבוע לא של לירז- ריטה מחכה ועוד כל מיני באנגלית [: משהו שעשה את השבוע- קניון ,ועל האש משהו שהרס את השבוע- חח כלום לא ערס [= מה קניתם השבוע- בגדים ונעליםם מזה יפות
ציטוט השבוע- חחח תוכנית\סרט השבוע- חשופים,הבורר,והישרדות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- חח לא מחכה לכלום :} משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- לא יודעת $ הערות- :p תמונת השבוע !!!!

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-אני שלך-משה פרץ,אהבה משגעת-רינת בר משהו שעשה את השבוע-כל השבוע בבית
כי הייתי חולה...
משהו שהרס את השבוע-חולה מאוד!,המיתכתב מביצפר
מה קניתם השבוע-3 זוגות נעליים ציטוט השבוע-"כולם מחפפים ובסוף אני אוכלת אותה!" תוכנית\סרט השבוע-תיכון השיר שלנו,דני הוליווד 2,ראש גדול 5 משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ל"ג בעומר
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו-ביצפר
הערות-פורום לירז צ'רכי?!נא להיתעורר! תמונת השבוע-

../images/Emo41.gif ע ו נ ה . ../images/Emo98.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- Avril Lavigne - Alone משהו שעשה את השבוע- המחוייבות אישית
משהו שהרס את השבוע- כל הבגרויות\מגנים\מבחנים למיניהם מה קניתם השבוע- כלום ציטוט השבוע- " Forget about everything and runaway " תוכנית\סרט השבוע- חשופים, הבורר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ל"ג בעומר במקס ברנר[כן אני יודעת שזה לא קשור כ"כ
], ושנקין עם רותם[מהפורום
] משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- בגרות ערבית + בתקשורת הערות- תמונת השבוע-

רותם654

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- מלכה קרה
שיר השבוע לא של לירז-- Miley Cyrus - I Miss You
משהו שעשה את השבוע-לא הלכתי לבצפר שלושה ימים
משהו שהרס את השבוע- מפמ"ר באנגלית
מה קניתם השבוע-נעליים
ציטוט השבוע-"אל תסתכל על מיקי היא תיפול עלייך.."
תוכנית\סרט השבוע-הבורר
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חופש ל"ג בעומר,שנקין עם סתיו..
משהו שיקרה שבוע הבא ואתם לא מחכים לו- מבחן במדעים
הערות-פורום נא להתעורר!!! סתיו תחברי למסן!!!
תמונת השבוע-

מי שבת אתמול?

אני גרה ברמת השרון והייתי אמורה לשבות אתמול כל היום אבל לא... בגלל שהעירייה המטומטמת שלנו לא רוצה שביתה.. :( אבל התחלתי ב10 בכל מקרה כי המחנכת שלי נסעה לסנטור של אבא שלה :( מה אתכם?

חחחח אני ...

הגלל השביתי התחלתי ב10 והלכתי הביתה ב10:40 כי ביטלו לנו שעות :D חחחח לנו כל יום מבטלים שעתיים אנחנו כמעט לא לומדים הכי כיףף !!!

חחחחחחח... גם אניי....

מתהה עלל זהה !! חחח רק שאלצלינו זה כבר הרגללל !!!! המורות אף פעם לא באות !!

למעלה