סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

ואיי זה מצחיק, כי ההודעה האחרונה שנכתבה בפורום היא הסכמ"ש של שבוע שעבר
עכשיו יש 2 סכמש"ים רצוף.. שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה../images/Emo3.gifשבוע מושלם

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע-הצילומים שלי לעיתון משהו שהרס את השבוע-כלום שבוע מושלם -555- בלי עיינים הרע בילוי השבוע-אממ... לא יצאתי השבוע כי לא היה לי זמן
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אממ..חח ראיתי שמש חח ישןןןן ציטוט השבוע-איזה יפה את:p מה קניתם השבוע?-ג'ניס וחולצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שיעלו את התמונות שלי לאתר אינטרנט ושתיהיה התמונה שי בעיתון תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לעדן ולירזז

רותם654

New member
עונה-משעמם!!!../images/Emo46.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-של מריה איסבל בעיקר... משהו שעשה את השבוע- סתם..יום פתוח בתיכון
משהו שהרס את השבוע-אסיפת הורים
בילוי השבוע-בבית-חולה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"דם אמיתי" ציטוט השבוע-"עדיף להיות מתה מאשר פשוטה..:
מה קניתם השבוע?-סושי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מחינה למגמת תאטרון תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-דרוש חידוש לפורום חחח...
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאתו'ש החלמה מהירה מאמי לסתיוו'ש לפזי וללירזי

עונה../images/Emo29.gifשבת שלום

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-דני גיבור-אריק איינשטיין,פלוריסיינטה-פרחים צהובים,ועוד כמה שירים באנגלית
משהו שעשה את השבוע-לא הייתי בביצפר יומיים
,יומולדת 12 לגיא
,הרבה יציאות השבוע היו לי
משהו שהרס את השבוע-בית חולים!
בילוי השבוע-בית חולים
,קניון,ביג,מקס ברנר,קולנוע סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מסכים,מאצ'ו,M&A,שלוש אחיות ציטוט השבוע-"קיצור הכי מגניב לבנות זה ידיד הומו,אבל בנים מהזה דוחים את הלסביות"
[דיויד החופר הזה] מה קניתם השבוע?-משחק פלייסטיישן לגיא,חמצוצים,טרופית,XL,ביסלי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-התערוכה שלי שביום ראשון
,מיבחן בערבית
[סמעעקק!] תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-סתיו,ארתור

RTur

New member
טוב אז...

שיר השבוע של לירז- כל האלבום! שמעתי אותו השבוע כמה פעמים. שיר השבוע לא של לירז- טוב: Beyonce - Dangerously In Love (Live) The Killers - Human Pussycat Dolls - Hush Hush Justin - What Goes Around Comes Around משהו שעשה את השבוע- להיות בבית משהו שהרס את השבוע- בסיס בילוי השבוע- התנחלות אצל רוקסנה חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "האדם הזקוף"/מייקל מרשל ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- סריג בCELIO חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לצאת סופ"ש נורמלי סוף סוף, אולי הופעה תמונה שבא לשים- אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתיו ודנע

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo9.gif!

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- אימאג'ינרי - אוונסנס משהו שעשה את השבוע- החיבוק מאוריתתתתת
משהו שהרס את השבוע- אני טיפה חולה, אבל חפיף.. בילוי השבוע- ההופעה של היהודים!!!!!!!11 סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האי ציטוט השבוע- לא עולה לי כרגע מה קניתם השבוע?- כלום נראה לי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לאבא, ועוד מה דברים בבצפר. תמונה שבא לשים- > שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- לירז אני רוצה דיסק!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- רותם, מיטאאל, ענבל, ליאור, עדן

המהממת6

New member
עונה - קצת באיחור אבל עונה

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- מלאך משהו שעשה את השבוע- טיולים משהו שהרס את השבוע- הייתי חולה בילוי השבוע- קניון מלחה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האלופה ויאודי ציטוט השבוע- מה את מחפשת . אוצרות ? מה קניתם השבוע?- סוודר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תל אביב יש לי אודישן חיחי תמונה שבא לשים- לא בא סורייי..... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתי ארתור סתיו ולירז

למעלה