סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

inbals93

New member
אז עכשיו את גולשת בפורום לירז?../images/Emo22.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- This is war, Papa Roach - Take Me, Styles Of Beyond - Nine Thou, See you soon - Coldplay משהו שעשה את השבוע- החופש בעיקר
משהו שהרס את השבוע- הלוח מבחנים שנגלה אליי לפני תחילת החופש
משהו מטורף וכל זה רק בחודשיים
בילוי השבוע- היום יס פלאנט ומחר קניון עם חברה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- לא היה נמלטים השבוע
אז עקרות בית נואשות, לילות ברודנטה, משפחת סימפסון- הסרט ציטוט השבוע- לא עולה לי כרגע בראש משהו מיוחד... מה קניתם השבוע?- מילקשייק
, מתנה לדוד שלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- גיוס של אח שלי, יום גיבוש בקולנוע, מחר קניון עם חברה, הפרק של נמלטים... תמונה שבא לשים- אין לי כוח
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גל מיטל וסתיו

../images/Emo41.gifכן למה לא? היא מדהימה! באמת.

אני לא ידעתי שיש לה כ-ז-ה קול..בהופעה רק שומעים כמה עוצמה יש לה. והיה לי כרטיסים בחינם,אז מה אכפת לי?

HILA46

New member
היא מדהימה.. באמת.

יש לה יכולות ווקליות שאין דברים כאלה..

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif*בודקת במילון מה זה ווקליות*../images/Emo9.gif

חחח מה שתגידו
, אני לא מתחברת אלייה ^ XD

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-מלא זמן לא שמעתי.. שיר השבוע לא של לירז-הזמן עושה את שלו-אברהם טל,כוכב האהבה-יעל בר זוהר,ואת-הראל סקעת,אין לך מקום-היהודים משהו שעשה את השבוע-התחלנו ליכתוב את התסריט
,חוופפש!!,סוכות
,היציאות כל ערב על מאוחר מאוד
,מרינה באה
,הופעה בעיר
יצאנו כל החבר'ה..,הזממנתי פיצה עד הבית וזה יותר זול
,נסענו לירושלים לבקר את אח שלי חנן וראיתי גם את בן דוד שלי שגר בירושלים פנחס
משהו שהרס את השבוע-הפסדתי 10 שקל במכונה של הכדורגל
,שכל חו"ל המועד הפיצוציה סגורה
בילוי השבוע-פיצרייה,גשר,שכונה,עיר,קניון,ים בלילה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים,מאצ'ו,שמש
ציטוט השבוע-"פאק הפסדתי פה 10 שקל" ואז נתתי מכה למכונה והמוכר אמר לי "אההה ילדה לא לתת מכות!תיתנהגי כמו שצריך אחרת אני מעיף אותך ואת החברים שלך!"
.... "וואני אני לא מאמינה שאני יושנת איתכם בסוכה,ויורד קצת גשם!" קצת היתלוננתי
, מה קניתם השבוע?-שרשרת של גראס
,אוכל
, אולסטאר!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-קניון
,בדיקת דם!,פגישה עם שנית החונכת
,להמשיך ליכתוב את התסריט!
תמונה שבא לשים-
האחיין שלי אריאל
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אריאל,חנן,פנחס,פרוספר
,נתנאל,דיויד,נטלי
,אור ולירז

עונהה

שיר השבוע של לירז- הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז- קובי פרץ (אני לא בן של מלך משהו שעשה את השבוע- הפסים החדשים שלי בשער משהו שהרס את השבוע- כלוום .. בילוי השבוע- קניון מחשב טלויזיה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- היפה והחנון האח הגדול ציטוט השבוע- חחח מה קניתם השבוע?- בגדים לחורף נעלים מעיל מעלף עגילים.. ועוד כל מיני דברים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שאבא שלי יחזור מאילית ויביא לי מתנות :-* תמונה שבא לשים-תמונה חמודה שלי שיצתלמתי ליפני חודש :] שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין.. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתי אור סתיו וליאור =]

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- אביב גםן-יומן מסע משהו שעשה את השבוע- חופש סוכות
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- על האש, מסעדה, נמל ת"א, שנקין והופעה של שירי מימון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול ציטוט השבוע- איך אני אף פעם לא זוכרת אף ציטוט?!
מה קניתם השבוע?- כובע,אולסטאר,קשת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני רוצה מפגש כבר!!!!!!111 תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל,מיטל,גל

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif מסכמת ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- תגידי לו
בדרך לצפון היה לאבא שלי דיסק והוא היה שם ^^ אחלה שיר
חוץ מזה, אוונסנס, מטאליקה
.. משהו שעשה את השבוע- האא, צפון
משהו שהרס את השבוע- אחלה שבוע
בילוי השבוע- צפון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- נכנסנו למקום שישנים בו באוהלים וכניסה עלתה 65 שקל.. בערב התחיל לרדת גשם ^ בת דודה שלי : " גששם !! עכשיו אבא שלי חוזר הביתה " אני " חחח הלוואי , גם אם ירד מבול אנחנו לא נזוז מפה, אבא שלי שילם 65 שקל על כל אחד XD " בבית שאן בחנות דיסקים: "איפה הדיסקים באנגלית? " מוכר: " האא, איזה אנגלית ? אף אחד בבית שאן לא יודע אנגלית XD" מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מחר ת"א, יום הולדת יום שלישי !!
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל, סתיו וגל
כמה זמן לא חפרתי לכןן, האא?XD

RTur

New member
ובכן:

שיר השבוע של לירז- נואופ שיר השבוע לא של לירז- ושוב פעם רשימה: Beyonce - If I Were A Boy Beyonce - Single Ladies Beyonce - Get Me Bodied (Beyonce Expierience Live) Beyonce - Irreplacable (Beyonce Expierience Live) Katy Perry - Hot N' Cold Pink - So What Britney Spears - Womanizer The Killers - Sombody Told Me The Pussycat Dolls - Hush Hush The Pussycat Dolls & Missy Elliot - Whatcha Think About That The Pussycat Dolls - Perhaps, Perhaps, Perhaps האלבום של יוני בלוך - הרגלים רעים האלבום של דנה עדיני - BIG GIRLS האלבום של רונית רולנד - חוטים הראל סקעת ונורית גלרון - נפרדנו כך משהו שעשה את השבוע- להיות בבית משהו שהרס את השבוע- לחזור לבסיס חח בילוי השבוע- הופעה בים המלח, סיבוב אוכל עם רוקסי וליאור חח סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הספר "אנשי הקש"/מייקל מרשל ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הבייתה תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתיו, ענבל, דנע, מאיה

למעלה