סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה=]

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-עד אליי-מאור פיניה משהו שעשה את השבוע-יומולדת משהו שהרס את השבוע-שום דבר לא הרס בילוי השבוע-יצאות אם חברים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-פוליגרף,הפיג'מות,היפה והחנון ומפרץ אהבה ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?-2 חולצות משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יומולדת של חברה שלי תמונה שבא לשים-יש לי בעיה ואני לא יכולה לעלות תמונות
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אתי,עדן וסתיו

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-"עוד צהריים" שיר השבוע לא של לירז-Hope Has Wings , a thousand miles משהו שעשה את השבוע-94 במתמטיקה
משהו שהרס את השבוע-יום ראשון מיבחן באנגלית
בילוי השבוע- משפחה... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "פנאי פלוס","השדים של אמלי"
ציטוט השבוע---- מה קניתם השבוע?- ג'קט,חצאית...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום הולדת לחברה!!! תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שהאח הגדול יגמר כבר!!!
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אממ... לארתור,דנע,אתי,מיטל,פז ולירז

inbals93

New member
סופ''ש

שיר השבוע של לירז- כל מיני באייפוד... שיר השבוע לא של לירז-
משהו שעשה את השבוע- החופש! כ''כ הייתי צריכה את זה... משהו שהרס את השבוע- החזרה לבצפר
בילוי השבוע- קניון עם חברה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נמלטים
!!!, גיבורים, החברה של החבר שלי, רעם טרופי ציטוט השבוע- "אה, אז האני הסתמי והאני העליון זה כמו המוח.. למשל, אתה רוצה להשתין אבל המוח שולח אותות לעצבים "לא, אל תשתין אין פה אסלה!" "
, "אתם משפחה של דומים!" "אני לומדת כי''ף!" (ראשי תיבות של כימיה ופיזיקה)
מה קניתם השבוע?- ג'אנק פוד משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום כיפור (גם זה סוג של חופש
אולי סופסוף יצא לי לקרוא את הספר המעצבן שיש לי עליו בוקרפורט עוד שבוע!) תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- היהודים-פעמון מלחמה \ אביב גפן-זה בא והולך \ מוש בן ארי-ילד מזדקן משהו שעשה את השבוע- ראש השנה
משהו שהרס את השבוע- ששחכתי את הארנק בתחנת אוטובוס, שכבר נסעתי כמה תחנות באוטובוס פתאום שמתי לה שהוא לא אצלי, ירדתי, רצתי את כל הדרך לתחנה!!!
ואחרי שרצתי כ"כ הרבה מה זה לא הרגשתי טוב וכמעט התעלפתי.. [אה ובסוף איזה אחד מצא את זה והחזיר לי! שיבורך!] בילוי השבוע- אצל סבתא, על האש, קניון, ים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- האח הגדול ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- MP4, שוב
אחרי שאחד נשבר לי,אחד אבד לי בקניון ואחד התקלקל
מעניין כמה זמן הוא ישרוד..
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיטל ענבל וגל

G a L104

New member
סתיווש ,איזה יפה אתתתת ../images/Emo23.gif

אגב, הצלחתי לעשות את התמונה של הקפיצה, יותר נכון חברה שלי חח ( : [זאת שענבל ניסתה לחכות ולא הצליחה .. אהמ..
XD ]

G a L104

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-כמה שירים של Mcfly משהו שעשה את השבוע-ראש השנה ( = משהו שהרס את השבוע-ציון בביולוגיה XDD בילוי השבוע-ת"א סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האח הגדול ציטוט השבוע-לא עולה לי ^^^ מה קניתם השבוע?-לא זוכרת משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כיפור ? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבת שלום (= תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל מיטלוס וסתיו

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- שוב פעם הרשימה: Britney Spears - Womanizer Christina Aguilera - Keeps Gettin' Better Kelly Rowland - Work Sergey Lazarev - TV Or Radio Ne-Yo - Miss Independent Rihanna & T.I - Live Your Life Danity Kane - Ride For You Lady Gaga & Colby - Just Dance Madonna - Human Nature Madonna - Secret בוסה - כלניות עברי לידר - מתעורר האלבום של אבי גרייניק האלבום של מיקה קרני ומיקי שביב - עולם אחר משהו שעשה את השבוע- היה כיף באפטר
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- סנוקר/ביליארד עם החברים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים, גיבורים, הספר "אנשי הקש" ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה + חופש ארוך מהצבא... תמונה שבא לשים- יש תמונות חדשות בפייסבוק שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- רותם, גל, סתיו, דנע

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-מוש בן ארי-אנצל,יעל בר זוהר-כוכב המדבר,יעל בר זוהר-הפיה הקסומה
,עדי כהן-שרה לעולם,רן דנקר-מה שיותר עמוק יותר כחול,שייגעצ-משקאות חריפים,רונית שחר-אהוב יקר,יעל לוי-בלדה לנאיבית משהו שעשה את השבוע-ראש השנה
,חוופפשש
,אח שלי בא לשבת
משהו שהרס את השבוע-שלא הלכתי אתמול לביצפר והמורה שלי היתקשר אליי הביתה:-\,לא שמעתי מנתנאל כל השבוע
בילוי השבוע-ראש השנה
,עיר,קניון,שכונה
,פיצוציה... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים
הפרק האחרון שראיתי בלי סוף
ציטוט השבוע-"הרווחתן את זה ביושר" המורה שלי לערבית ששיחררה אותי ואת חברה שלי שעה מוקדם
, "תרמנו כבר" בידיוק מישהו פתח את הדלת והיסתכל אז אמרתי
זה היה בשיעור ספרות
מה קניתם השבוע?-בגדים
,נעליים,מצית
,ליקריצ'ס
,קולה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-יום כיפור
מי קבע את השטויות האלה שצריך לצום
????? תמונה שבא לשים-
האחיין שלי אריאל
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הסירטון של רותם מהזה יאפפה
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אור,אריאל,לירז

RTur

New member
לא זה לא..

זאת בחירה אישית ואם את לא רוצה, אל תעשי את זה.

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifמסכמת ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- Walking The Demon
משהו שעשה את השבוע- כל מני , אחלה שבוע בכללי
משהו שהרס את השבוע- בצפר XD בילוי השבוע- קניון, צופים
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- **פתחו לנו אמפי בבצפר
** "חח, שמת לב שכל הנרקומנים מהמחששה אחרי האולם עברו לאמפי? " "חח כן מחששה אומנותית" XDD מה קניתם השבוע?- 2 ג'ינסים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- היום הולדת מתקרבת
תמונה שבא לשים- לא בא DX משהו מוזר שקרה לכם השבוע : [אני הוספתי ת'סעיף הזה
] גיליתי שמקור השם של הכלבה שלי זה מ... פרפר נחמד ?XD שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתאאו , גלווס החלאה וענבלוס
אגגב, ענבל וגל
- איזה מגניבה הייתה השנה טובה הזאת

למעלה