סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-גשם על חלון ביתי-רונן מעידי,אגו טריפ-עלמה זוהר,געגוע-ישראל בר און משהו שעשה את השבוע-היומולדת שלי
משהו שהרס את השבוע-הייתי חולה,ההורים שלי גילו על כל ההברזות מהביצפר מתחילת השנה
בילוי השבוע-היומולדת שלי
,עוד מעט הולכת למקס ברנר עם החבר'ה
, סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-טלנובלה בע"מ. ציטוט השבוע-הדרשה שבני מישפחתי נתנו לי ליומולדת
מה קניתם השבוע?-פיצות,עוגה,נרות,בלונים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ללכת לביצפר בלי להבריז:-\,אסיפת הורים
תמונה שבא לשים-
מהיומולדת שלי..חגגתי אתמול עם המישפחה.והיום נחגוג עם חברים
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-כל מי שעשה לי את היומולדת השמח הזה
,אור,נתנאל,לירז

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo203.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- מירי מסיקה - טיול לילי, מפלס המצב רוח משהו שעשה את השבוע- שהכל הולך כמו שצריך, כיף לי פשוט..
משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- ים, יום הולדת לחברה, שנקין
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים ציטוט השבוע- "זה טוב שעושים חושך, ככה אפשר לאכול מלא בלי שייראו"
מה קניתם השבוע?- חצאית
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של היהודים!!, האח הכל עם כל מגמת תקשורת.., אולי טקס פרסי אופיר[?] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיטל, ענבל, גל, ארתור, אתי

RTur

New member
אני:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- שוב פעם רשימה: הדיסק של חמי רודנר - מכונת השירים הגדולה הדיסק של מיקה קרני - סיפור אמיתי Beyonce & Alejandro fernandez - Amor Gitano Madonna - Music Inferno Christina Aguilera - Keeps Gettin Better Pink - So What Katy Perry - I Kissed A Girl (Rock Remix) Lady Gaga - Just Dance The Tin Tings - Shut Up & Let Me Go Neyo - Take A Bow David Bisbal - Love is gone R.I.O - Shine On Desree - Life Madonna - Secret Madonna - Human Nature Neyo - Closer Neyo - Miss Independent Rihanna - Disturbia בוסה - כלניות דודו טסה - מעליות כל מיני שירים ברוסית משהו שעשה את השבוע- בית משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- לא היה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים, גיבורים, הספר "אנשי הקש" ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- 2 הופעות, פיתוח קול, בית תמונה שבא לשים- שמתי מלא חדשות בפייסבוק שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ליאור

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifמסכממת ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- מלא שירים
משהו שעשה את השבוע- הייתי בצומת ביללו ויש ת'דוכנים האלה שזורקים לסל ואם קולעים את כל ה 3 סלים מקבלים בובה ענקית?
אז קיבלתי אחת XDD מגניב
משהו שהרס את השבוע- בוחן במחשבים 88
בילוי השבוע- צומת בילו
, ים, קניון
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שמש
XD ציטוט השבוע-
מה קניתם השבוע?- ג'ינס ועוד כמה שטויות
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ת"א או סינמה סיטי XD תמונה שבא לשים- לא בא
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מה עם מפגש? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתאאאו
, גלוס ,וענבלס

למעלה