סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר
שיר השבוע לא של לירז-This Is The Story Of a Girl,Sean Kingston - Me Love,כל מיני שירים ברוסית ובוכרית
משהו שעשה את השבוע-יציאות עם החבר'ה בעיקר בלילה לים
,קיבלנו 2 מגשי פיצה חינם
משהו שהרס את השבוע-לא באתי שלוש פעמיים לביצפר השבוע
[כולל היום] , בילוי השבוע-ים,עיר,שכונה
,פיצוציה
,פיצרייה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מאצ'ו,הפיג'מות
,חשופים ציטוט השבוע-"אבי שכב עם אחותו שהיה קטן!" דיויד סיפר לי את הסוד של אבי
,"אני לא רוצה את _____ שאח שלך מארגן לך תדע מה הוא דוחף בפנים!אפילו שהוא רק עושה לזה חורים!" אמרתי לדיויד שיבין! מה קניתם השבוע?-ממתקים,נסטי
,נעליים,בגדים,שתייה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-היומולדת 13 שלי
,לחגוג כבר ולקבל הרבה מתנות
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מתי הסרט של לירז יוצא? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-דיויד,נתנאל,גיא,לירז,נטלי,מתן,אור ולירז
שבת שלום

רוית46

New member
עונה

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-no air, no one, i kiseed a girl,את שלי ואני שלך הרבה... משהו שעשה את השבוע-מבחן ראשון והציון 90! משהו שהרס את השבוע-שיעורים במתמטיקה
בילוי השבוע-קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים,היפה והחנון ציטוט השבוע-"סליחה עם כל הכבוד ויש כבוד" חיחי מה קניתם השבוע?-גומיות,אוכל,שתייה,עגילים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פגישה חשובה.!.. תמונה שבא לשים-....... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-....... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז ולכולם

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- לא שמעתי... שיר השבוע לא של לירז- Never Had A Dream Come True,Pues Va a Ser Que No,Tu Libertad משהו שעשה את השבוע-פעם ריאשונה קיבלתי בבוחן במתמטיקה 100
משהו שהרס את השבוע- נתנו לנו להכין סיכום על "העולם המודרני" בספרות. שלושה דפי פוליו!!!!!
בילוי השבוע- קניון,ים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"האח הגדול" שמשעמם רואים את זה.... ציטוט השבוע-To be loved by the one you love-this is everything If You Love Me... Let Me Know... If You Don't... Then Let Me Go...
מה קניתם השבוע?- גופיות!!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- זה לא לשבוע אבל אני מחכה להופעה של פול מקרדי!!! אני וחברה שלי קנינו כרטיסים שעלו הון!
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- שבת שלום לכווווווולם תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לארתור ודנע

../images/Emo41.gifבא לי חורף!!!

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- מוש בן ארי - בן אדם, היהודים - הזמן שלך משהו שעשה את השבוע- לא היה משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע- כנ"ל
בילוי השבוע- אצל חברה.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים ציטוט השבוע- "נקרעו לי המכנסיים דווקא ביום שלא לבשתי תחתונים"
[לא אני אמרתי כמובן>< ] מה קניתם השבוע?- גומיות,סיכות,פיצה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל מיטל וגל

A t z a

New member
תו-דה!!!!!../images/Emo80.gif

סופסוף בנאדם נורמלי שכן רוצה שיגיע החורף!!!!! ל-א ס-ו-ב-ל-ת ק-י-ץ-ץ-ץ-ץ-ץ

G a L104

New member
עונה.

שיר השבוע של לירז-לא היה שיר השבוע לא של לירז-כמה שירים של טוקיו הוטל משהו שעשה את השבוע-לא היה
משהו שהרס את השבוע-בצפר !
[למרות שדווקא השבוע היה אחד המצחיקים
] בילוי השבוע-לא היה /= סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הממ שאיפות של ג'וני ציטוט השבוע- "excusme,what time is it ? " "חרא עלייך! מה את מקללת אותנו?"
- *אני וחברה שלי דיבנו באמצע השיעור* המורה-"סליחה! אני מפריעה לכם?" אני-"כן, את יכולה לצאת זה בסדר..
" - *בשיעור צרפתית ..* אני-" וואי עם הצרפתים האלה! כולם משוגעים..!" המורה- הא..סליחה , תזהרי עם הדיבור שלך- גם אני צרפתיה!" אני-"גם את משוגעת!"
ועוד מלא .. שלא תבינו D: מה קניתם השבוע?-עגיל להליקס
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום /: תמונה שבא לשים- ^ שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- ^ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל מיטל וסתיו - התגעגעתי אליכן

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifמסכמש"ת ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- Walking Disasret- Sum 41 Sweet Sacrifice -Evanescence
משהו שעשה את השבוע-מקקס ברנר
משהו שהרס את השבוע-בצפר
בילוי השבוע-ים, קניון, מקס ברנר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-האא...מפרץ האהבה
אגגב, נכון שהדנה הזאת דומה ללירז ?
ממש אהבתי אותה XD ציטוט השבוע-פאאק היה משהו ושכחתי [כמה צפוי
..] ואני מהאלה שאם יש משהו מצחיק מנסים לזכור אותו בשביל הסכמשי"ם בפורומים XDD מה קניתם השבוע?- ג'קט
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-סינמה סיטי
תמונה שבא לשים-לא בא XD שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מפגש.. ? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתם כי אני אוהבת לחדש
, גל סתיו וענבל
שלא יצא לי לדבבר עם אף אחת השבוע
אני בלחץ במחשב עם הבצפר הזה

inbals93

New member
אופס, אופס... אח שלי והכינוי הדפוק שלו../images/Emo122.gif

אני במחשב של אח שלי ושכחתי להחליף שם משתמש

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifפיגו הגדול מכולם ../images/Emo6.gif

האא, אני לא יודעת עדיין אבל אני ובת דודה שלי [ואולי אחותי] הולכות ביחד
אני אגיד לך מתתי,
למה? XD

inbals93

New member
כי אני שם כל הזמן../images/Emo3.gif

ביום שכתבתי לך את זה, אז איזה חצי שעה אח''כ הלכתי לשם... (ספונטניות
) ואני שם גם כל שישי... ופיגו זה איזה שם של שחקן כדורגל

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- נו שוב פעם הרשימה? חח הדיסק של יעל נעים הדיסק של שירי מימון הדיסק של ארי גורלי הדיסק של קרן פלס הדיסק של הדג נחש LIVE Madonna - Human Nature Neyo - Closer Neyo - Miss Independent Rihanna - Disturbia בטי - האמת שלנו כל מיני שירים ברוסית משהו שעשה את השבוע- הבייתה, שיעור פיתוח קול משהו שהרס את השבוע- לא הופעתי
בילוי השבוע- התנחלות אצלי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים, גיבורים ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- סינגלים בחור שחור משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- רותם

inbals93

New member
סכמ''ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- כל מיני מהאייפוד... משהו שעשה את השבוע- מפגש עם חברים שלי, שכבר לא לומדים איתי
משהו שהרס את השבוע- מבחן במתמטיקה שמהלכו טרקטורים חפרו לי במוח ולא היה מזגן! , בצפר באופן כללי... בילוי השבוע- אצל חברה... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "שחק אותה סמארט" סרט ענק!!! כולכם חייבים ללכת! זה ממש מצחיק!
ציטוט השבוע- אבא:"ראית שניקיתי את הכלים?" אמא:"תפוח אדמה..." אבא:"מה?!" אמא:"תפוח א-ד-מ-ה!" אבא:"את שמת לב מה אני שאלתי ומה את ענית?!" אמא:"אה חשבתי ששאלת מה אני עושה"
"אני לא מאפלת כלבים, אני מורה!" "עוד מעט אני אעשה אפצ'י וגם את זה תצטרכו לרשום!" "את יכולה לכתוב על השולחן רק אם את לוקחת אותו הביתה!" תלמידה: "המורה את יכולה להפסיק שניה אני צריכה גם להקשיב וגם לכתוב!" המורה בתגובה: "בסדר, אני ממשיכה!" מה קניתם השבוע?- פיצה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לא יודעת... תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גל (לאן נעלמת?!) ומיטל וסתיו

G a L104

New member
אני נעלמתי?../images/Emo12.gif

את לא מתחברת לא כלום..ואני נעלמת

למעלה