סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

inbals93

New member
סופ''ש../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז- נשכח מליבך שיר השבוע לא של לירז- Coldplay, ועוד כל מיני באייפוד... משהו שעשה את השבוע- שביקרתי בחטיבה
משהו שהרס את השבוע- התיכון הזה!!!
בילוי השבוע- שום דבר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נמלטים!!!!!!!!!!!!!!
עונה חדשה!!!!!!
ציטוט השבוע- כל מיני.. מה קניתם השבוע?-מחברות, סנדוויץ'
, קולה, אייס קפה.. אוח אני דובה!
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להתחיל ללמוד קולנוע מעשי
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גל, סתיו ומיטל

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- טוב הרשימה: Chris Brown & Jordin Sparks - No Air Maroon 5 & Rihanna - If I Never See Your Face Rihanna - Disturbia Neyo - Take A Bow response Neyo - Closer Neyo - Miss Independent PSD - When I Grow Up כל מיני שירים ברוסית חח אמיר דדון - עומד על צוק בוסה - כלניות משהו שעשה את השבוע- האפטר בבית משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- שום דבר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים, גיבורים ציטוט השבוע- אין מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להופיע, פיתוח קול תמונה שבא לשים- לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מזל טוב לפורום תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אממ.. לכל הפורום

שבווע טווב לכולם ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של לירז- לא שממעתתי שיר השבוע לא של לירז-בשם האהבה
משהו שעשה את השבוע-התתחיל בייצפפרר
משהו שהרס את השבוע-חם
בילוי השבוע-אממ למטה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- שיער צבוע אדום
ציטוט השבוע-"חם לי!!!" ?
מה קניתם השבוע?-ג'ינסים ... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יומולדת לחברה שלי תמונה שבא לשים- החברה של בוטן
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אאני רוצצה לראות את לירז
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז , לאתי ולכל הפרוםם

רותם654

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- הפעם לא שמעתי.... שיר השבוע לא של לירז- יש כמה אממ... C'est la vie, Let It Be,Breakway משהו שעשה את השבוע-תחילת לימודים
משהו שהרס את השבוע- שגיליתי שאנחנו לומים עד ארבע!!!
בילוי השבוע- אצל המישפחה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "צחוק מעבודה","כפיות","הלוחשת לרוחות"....
ציטוט השבוע----- מה קניתם השבוע?- מכנסיים,ספרים לבצפר מתנה לחברה...
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו מיוחד
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מזל טוב לפורום
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל הפורום

../images/Emo41.gifעונה.

שיר השבוע של לירז-עד הסיבוב הבא שיר השבוע לא של לירז- אביב גפן - מתים משיעמום,עונות,צלקות \ בטי - רעל \ נינט - געגועים משהו שעשה את השבוע- בית ספר[נראה לי] משהו שהרס את השבוע- אנגלית ומתמטיקה למיניהם בילוי השבוע- בית ספר?
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חשופים,היפה והחנון,האח הגדול,מפרץ האהבה,הפיג'מות ציטוט השבוע- "נראה לי ששתלו לי מסרים בתת מודע במוח" , "לא הגיוני.." , "למה?" , "בשביל זה צריך מוח"
מה קניתם השבוע?- מחברות וכאלה.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אין משהו מיוחד תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אתי, ארתור, ענבל, מיטל, גל

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-הכל יהיה בסדר שיר השבוע לא של לירז-פג'ו 92-קרן פלס,אני רץ-דודו טסה,ועוד כל מיני שירי טקטוניק משהו שעשה את השבוע-קיבלתי מתנות ליומולדת ליפני הזמן
,הלכתי לבקר את המורה שלי ביום הראשון ללימודים,התחיל ביצפר
,פיתחתי את התמונות מהעל האש
משהו שהרס את השבוע-שאני יושבת ליד מישהי מהזה פאקצה וערסית
,ניגמרו היציאות בערב עם החבר'ה
בילוי השבוע- קניון,עיר,ביצפר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מפרץ האהבה,האח הגדול,היפה והחנון ציטוט השבוע- "אתי תורידי את הרגליים מהשולחן אין כאן פיליפינים שינקו אחרייך"
נטלי אמרה לי את זה מתי שהיייתי בחצר שלה עם נתנאל ושמתי רגליים בשולחן והיא אמרה לי את זה מהחלון של השירותים
חחח מה קניתם השבוע?-מצלמה דיגיטלית,פלאפון,נעליים,בגדים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-להחתיל לחפור לאנשים על היומולדת שלי
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-מתי יוצא הסרט החדש של לירז? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נתנאל,נטלי,דיויד,אור ולירז

למעלה