סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שהשגתם השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

עונה../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי שיר השבוע לא של לירז-כוס יין-ישראל בר און,אנצל-מוש בן ארי,אם אפגוש את אלוהים-התקווה 6 משהו שעשה את השבוע-ווליום כינרת
, הופעה בעיר של אייל גולן ומשה פרץ,פגשתי מללא חברים
משהו שהרס את השבוע-פיספתי את המסיבה של סגירת החופש ב-TLV בילוי השבוע- ווליום כינרת
,הופעות בעיר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הפיג'מות,מאצקו,לה לולה,משפחת פיירו ציטוט השבוע-"מה אנחנו נישב כל הדרך מאחורה בטנדר ועוד זה פתוח?!" שיצאנו ב 8 בבוקר מנתניה לכינרת והיינו צריכים לשבת מאחורה בטנדר שאין גג:'( אבל היה אחר כך כייףף
מה קניתם השבוע?-בגדים
,כובע
,נעליים
,אכול
משהו שהשגתם השבוע- הווליום כינרת
,הגיטרה החדשה שקיבלתי
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- להתחיל לילמוד
,הופעה של ג'קו אייזנברג,מחר ללכת לים
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נתנאל,נטלי,דיויד,מתן,גיא,סער,אלמוג,סתיו,ארתור,לירז

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifעונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- Enter Sandmam מטאליקה My Immortal- אוונסנס משהו שעשה את השבוע- סופרלנד
משהו שהרס את השבוע-בייביסיטר
בילוי השבוע-סופרלנד
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים
ציטוט השבוע-"תגידי שהשילוב הזה של מיכל נגרין לא מוזר.. זה נראה כאילו מישהו בלע פיות והקיא אותן"
מה קניתם השבוע?-קניתי באבל דרינק, פעם ראשונה שטעמתי ת'דבר המגעיל הזה
משהו שהשגתם השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום [וסתיו תכתוב פה בצפר XD]תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סתאאו ענבל וגל

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo176.gif

שיר השבוע של לירז- מנוחה שיר השבוע לא של לירז- אביב גפן - רוקנרול,מקסיקו נינט טייב - לא יכולתי לעשות עם זה כלום שירלי לילו - בוא אליי,אני בוחרת בי,לטעום מהכל Evanescence - Bring Me To Life משהו שעשה את השבוע- ים,סופרלנד,שנקין,עזריאלי משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- ים,סופרלנד,שנקין,עזריאלי סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הפיגמות,חשופים,כוכב נולד ציטוט השבוע- לא זוכרת מה קניתם השבוע?- שרשרת משהו שהשגתם השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- בית ספר [מיטל איך ידעת? סתם
] תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אם בא לכם לשמוע.. http://www.youtube.com/watch?v=dwiv-PvsZh0 תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיטל,ענבל,גל ארתור

inbals93

New member
הופהה.. ממתי את שומעת אוונסנס?../images/Emo13.gif

ועוד את השיר הכי טוב שלהם!!
השתדרגת
.. רק להבא, את מתבקשת למחוק את שמה של נינט מהרשימה.. זה לא עושה כבוד
ואיי.. התמונה שלך, אני מעריכה את מי שצילם את זה
אני וחברים שנתיים ניסינו לצלם כזאת תמונה ויצא מעאפן

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifתעשי סירטון ותחתכי במחשב../images/Emo6.gif

והוא לא הכי טוב
, יש יותר טובים
XD חחח, עזבי נינט , שירלי לילו
[[שמת לב אם משנים קצת ת'סדר של האותיות אפשר להרכיב ת'מילה שרלילו
? ]] האא, ושלא תטעי
גם לנינט לא חסר

inbals93

New member
../images/Emo6.gif

אחלה רעיון
אבל זה לא יצא איכות טובה וזה יצא קצת מטושטש

inbals93

New member
סופ''ש... אחרון לחופש הזה../images/Emo7.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- מלא שירים של Coldplay...התמכרתי! משהו שעשה את השבוע- מפגש כיפי עם חברים, שהצלחתי לסדר סופסוף את האינטרנט!!
משהו שהרס את השבוע- שחוזרים לבצפר!!!!
וגם שנתקלתי בשלולית בוץ
בילוי השבוע- פארק, יס פלאנט.. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- 'גיבורים', 'הרוס על אמא' ציטוט השבוע- היו לי כמה אבל לא עולה לי בראש עכשיו
מה קניתם השבוע?- לא יודעת, נראה לי גופייה ומכנס... משהו שהשגתם השבוע- לא יודעת... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- נחשו...

G a L104

New member
עונה /=

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז-כמה שירים של לינקין פארק .. אין לי כוח לכתוב משהו שעשה את השבוע-ממ..בריכה משהו שהרס את השבוע-חוזרים לביצפר
בילוי השבוע-בריכה , חתונה [שאייל גולן היה שם
] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין ציטוט השבוע-אין מה קניתם השבוע?-ספרים
אין מה לעשות,מתישהו חייבים לקנות את זה.. משהו שהשגתם השבוע- עדיין לא הבנתי מה צריך לכתוב פה
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- כ-ל-ו-ם !!!!!!! :/ תמונה שבא לשים-לא בא שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-לאאאאאאאא רווווווווווצהההההההההה בייצצפרררררררר !@#$%
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לשם שינוי,ענבל סתיו ומיטל

למעלה