סכמ"ש

../images/Emo41.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שהשגתם השבוע- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

RTur

New member
אוקיי:

שיר השבוע של לירז- אין שיר השבוע לא של לירז- וואו אוקיי: Jordin Sparks & Chris Brown - No Air Maroon 5 & Rihanna - If I Never See Your Face Nelly & Fergie - Party People Katy Perry - I Kissed a girl Neyo - Closer Chris Brown - Forever אמיר דדוף - עומד על צוק כל מיני שירים ברוסית.. הדיסק של קרן פלס משהו שעשה את השבוע- אפטר הבייתה משהו שהרס את השבוע- כלום בילוי השבוע- אצל רוקסנה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- "חשופים" ציטוט השבוע- "יש לו כוריזמה", "אני התפוקתתי מצחוק" - פנינים של מטומטמת אחת מ"היפה והחנון" מה קניתם השבוע?- את האלבום של הדג נחש LIVE משהו שהשגתם השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- וואו.. הרבה דברים: הבייתה! אולי-בתקווה שבאמת יהיה-שיעור פיתוח קול, הופעה... תמונה שבא לשים- אין לי כוח חח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אין תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- בא לי לתת למישהו שעוד לא נתתי - אתי!

G a L104

New member
עונה D:

שיר השבוע של לירז-אין שיר השבוע לא של לירז- Wake-LP Given up-LP Hands Held High-LP In between-LP In the end-LP Crowling-LP I Kissed a girl-Katy Perry Forest-System of a down משהו שעשה את השבוע-אילת [= משהו שהרס את השבוע-אין.. בילוי השבוע-ים בריכה, עיר המלאכים XD, מרינה . . סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-אין.. ציטוט השבוע-"תרשמי,אני לא בא לפה יותר.." D: [לא תבינו..] , "כשמחפשים את מה שאין-מאבדים את מה שיש.." מה קניתם השבוע?-וואי הרבה דברים! משהו שהשגתם השבוע-כלום? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-כלום! רק שהשבוע הזה לא יגמר /: תמונה שבא לשים-לא בא.. שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-^ תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ענבל מיטל וסתיו

inbals93

New member
סופ''ש רגוע..../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז- בעיקר Coldplay משהו שעשה את השבוע- שופינג
משהו שהרס את השבוע- אנגלית
בילוי השבוע- בריכה, יס פלאנט, ים, קניון, פארק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מילים ולחן (בפעם המאה), השוד המלוטש, רשימת שינדלר, הכי דומה לאהבה, נמלטים
ציטוט השבוע- לא ציטוט, אבל משהו מצחיק.. אח שלי הזהיר אותי לא להיתקע במשהו עם הראש ובסוף בלי לשים לב נתקע בעצמו
ואני כמו אחות טובה התפוצצתי מצחוק
מה קניתם השבוע?- ווו.. מלאא... ממ..7 גופיות, 5 מכנסיים, תיק של ג'נספורט, דברים לבצפר... תלבושת אחידה.. משהו שהשגתם השבוע- הא?..
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לאדעת... תמונה שבא לשים- לא במחשב שלי... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גללל (ספרי חוויות!
), מיטל וסתיו!

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifגם לי יש חוויות לספר../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif

הייתי בצפון
ואת אמורה לשאול אותי גם כאילו שגם אני הייתי במשהו ברמה של גל כדי שהיא לא תראה שאני מקנאה בה
*גל, את לא אמורה לקרוא את זה
XD*

inbals93

New member
לא הבנתי כלום חוץ מזה שהיית בצפון ושגל לא

לא אמורה לקרוא את זה

Amy lynn lee

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifאוקי..XD

שאלת את גל איך היה באילת, נכון? אז אמרתי לך שתשאלי גם אותי, כי אני הייתי בצפון, ולמרות שלא ברמה של אילת וכל זה את צריכה לשאול גם אותי כאילו גם אני הייתי במשהו ברמה של גל כדי שגל לא תראה שאני מקנאה בה כמו בהתחלה XD ושגל לא תקרא את זה כדי שהיא לא תדע שאני באמת עדיין מקנאה בה
ואאי, נראה לי סיבכתי אותך יותר

inbals93

New member
אה, טוב זה לא באמת עניין אותי שהיית צריכה

להביר לי כמו עילגת

../images/Emo41.gifעונה!../images/Emo176.gif

שיר השבוע של לירז- באיטיות שיר השבוע לא של לירז- אביב גפן - מתים משיעמום, צלקות, מטוסים, זה בא והולך היהודים - מלחמה שקטה נינט - לא יכולתי לעשות עם זה כלום, געגועים משהו שעשה את השבוע- למרות שמתמטיקה זה שנאת חיי - הקורס קיץ משהו שהרס את השבוע-חוסר שינה
בילוי השבוע- על האש, קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים, הפיג'מות, היפה והחנון, כוכב נולד ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- 6 חולצות,ג'ינס ועגילים
משהו שהשגתם השבוע- כסף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שייגמר
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- גל מיטל ןענבל

עונה

שיר השבוע של לירז- העיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- מאור פיניה-עד אליי משהו שעשה את השבוע- ללכת לבריכה אם חברות משהו שהרס את השבוע-ריב אם חברה טובה בילוי השבוע- קניון,יצאות אם חברים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים,כוכב נולד ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?-2 ג'נסים,נעליים,3 חולצות,ציוד לבצפר חח:p משהו שהשגתם השבוע- המון כסף משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שייגמר תמונה שבא לשים- אין לי כוח שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-טל,ליטל ואור

עונה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של לירז-
שיר השבוע לא של לירז-אגו טריפ-עלמה זוהר,סטלוס ואורן חן-על לחם ועל מים,ליבי בירן-שקרים שקטים, משהו שעשה את השבוע-הרבה הופעות באמפיתאטרון פה בנתניה
,יציאות עם החבר'ה,בריכה,קניתי דברים לביצפר
משהו שהרס את השבוע-מריבות :-\ בילוי השבוע-אמפיתאטרון,שכונה
,פיצוציה,פיצריה,קניות
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-שולץ
ציטוט השבוע-"מה אתה מבלבל תמוח,אתה הכנסת אותנו באמצע ותיראה מה נהיה איך נהיינו?!" מה קניתם השבוע?-ג'ינס
,ממתקים
,דברים לביצפר משהו שהשגתם השבוע-כסףף
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פגישה בטשרנחובסקי
,הופעה של אייל גולן ומשה פרץ,הופעה בעבודה של אמא
תמונה שבא לשים-
כפרעלייכם 3> שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-נתנאל,דיויד,אור ולירז שסוף סוף כתבה בפורום

רותם654

New member
עונה(קצת באיחור..)../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז- "אל תפסיק" שיר השבוע לא של לירז-Breakway משהו שעשה את השבוע-מצאתי את התיק שרציתי לבצפר סוף סוף!!! משהו שהרס את השבוע-אחרי ארבע שנים התאבד לי הMP3 שלי
לא נורא יש לי את האייפוד הדפוק שלי בנתיים בילוי השבוע-סרט ולונה פארק סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-"פנאי פלוס" ציטוט השבוע-? מה קניתם השבוע?-תיק לבצפר ופנאי פלוס
משהו שהשגתם השבוע-אמרתי את התיק לבצפר!!! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-נסיעה לצפון...? תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני לא יודעת אם מישהו יקרא את זה אבל יש לי הרבה תמונות של לירז שאתם לא מכירים והסורק שלי דפוק... אז... עזרה? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-הפעם אממ...לכולם חח...

למעלה